• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaslar size bisey sorcam ben ve esim tek gen tasiycisiyiz...daha yeni basliuoruz...bunun icin bir dizi tahlil yaptirdilar.once hangi gende mutasyon var diye esimdede farkli mutassyonlar buldular.sonratekrar kromozon analiz yapildi onlarda sikinti cikmadi.simdi ise genetik harita yani ben annemdenmi aldim yada babamdnmi aldim taycilgi diye...bna kandan bakiyolar.ama esime sperm den bakicaklarini soylediler spermdede hersey genetik tasiyciligin kimden aldin hepsi cikiyomus.sizlerden boyle bisey yasiyan varmi yada duyan.kafam sepet gibi oldu ya...daha tedaviye baslamadan biktim yemin edeiyorum

Arkadaslar size bisey sorcam ben ve esim tek gen tasiycisiyiz...daha yeni basliuoruz...bunun icin bir dizi tahlil yaptirdilar.once hangi gende mutasyon var diye esimdede farkli mutassyonlar buldular.sonratekrar kromozon analiz yapildi onlarda sikinti cikmadi.simdi ise genetik harita yani ben annemdenmi aldim yada babamdnmi aldim taycilgi diye...bna kandan bakiyolar.ama esime sperm den bakicaklarini soylediler spermdede hersey genetik tasiyciligin kimden aldin hepsi cikiyomus.sizlerden boyle bisey yasiyan varmi yada duyan.kafam sepet gibi oldu ya...daha tedaviye baslamadan biktim yemin edeiyorum
ben ve eşimde tasiyici genlerimiz var ama biz doktora söylemedik bu durumu testler pahalı olduğu için normal tup bebek yapacaz ama korkuyorum ya tutarsa hasta olursa çok sitresteyim şuan allah yardım etsin inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasib etsin

ben ve eşimde tasiyici genlerimiz var ama biz doktora söylemedik bu durumu testler pahalı olduğu için normal tup bebek yapacaz ama korkuyorum ya tutarsa hasta olursa çok sitresteyim şuan allah yardım etsin inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasib etsin
Boyle birseyi nasil riske atarsin cnm

eşim yaptırmıyor zaten benim piskolojimberbat bir durumdayim
Arkadaşım önemli olan çocuk sahibi olmak deilki sağlıklı cocuk önemli hadi tüp bebeği yaptın ama tutunmadı yada düşük yaptın ne olcak dahamı iyi bunlar sizi daha çok yıpratır...hangi hastalıkları taşıyosunuz akrabamısın eşinle

Arkadaşım önemli olan çocuk sahibi olmak deilki sağlıklı cocuk önemli hadi tüp bebeği yaptın ama tutunmadı yada düşük yaptın ne olcak dahamı iyi bunlar sizi daha çok yıpratır...hangi hastalıkları taşıyosunuz akrabamısın eşinle
evet akrabayiz canm kistikfibroz hastalığı ablamın çocuk ları var hasta dua edin bana lütfen

%99 kısmına ınanmıyorum ama basarıyı yukselttıgıne emınım.
Ancak bence rahım içi bılınmıyor dolayısı ile destek test ve tedavıler çok önemli diye dusunuyorum. Cd56 ve era testı arastırmalarıma daynarak yaptırdımm. Ngs yaptırdım. Dilerim olumlu sonuclar alırız
Aden umut hanim.Sonuclariniz belli oldu mu yada ne zaman belli olacak?

Merhaba arkadaşlar bi sorum olucak pgt(genetik tani ) yaptiran varmi fiyatını soracaktım 4 embriyoyu 3 bin dolara yapılıyormuş.yanlismi duydum acaba sizlerin bilgisi varmı.doktorum pgt önerdi ama fiyat çok fazla

Merhaba arkadaşlar bi sorum olucak pgt(genetik tani ) yaptiran varmi fiyatını soracaktım 4 embriyoyu 3 bin dolara yapılıyormuş.yanlismi duydum acaba sizlerin bilgisi varmı.doktorum pgt önerdi ama fiyat çok fazla

Doğru canım bende yaptırdım ödedim o ücreti ama embriyo sınırı yokdu benim yaptırdığım yerde

merhaba arkadaşlar, genetik test sonucunu ne kadar zamanda aldınız?
Bize 2 hafta demişlerdi, bugün tam iki hafta oldu aradık cumaya kadar yetiştirmeye çalışacağız dediler.
bu iyi bir şey mi kötü birş ey mi bilmiyoruz.
içimiz içimizi yiyor. bilgisi olan var mı?

Tmm canım teşekkür ederim şok etkisi yarattı bende vallahi.sonucun inşallah pozitiftir

Doktorun neden pgt yaptırmanızı istedi ?
Öyle canım oldukça pahalı bi yöntem benim birinci denemem malesef tutmadı şimdi ikinci denemede 3. Günüm inşallah dediğin gibi olur teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar, genetik test sonucunu ne kadar zamanda aldınız?
Bize 2 hafta demişlerdi, bugün tam iki hafta oldu aradık cumaya kadar yetiştirmeye çalışacağız dediler.
bu iyi bir şey mi kötü birş ey mi bilmiyoruz.
içimiz içimizi yiyor. bilgisi olan var mı?

Merhaba canım ben 15 günde aldım sonucumu
İçinizi ferah tutun kuruntuya kapılmayın bize 15 gün ile 1 ay arasında çıkar demişlerdi
İnşallah sağlıklı dönüşleriniz bol olur embriyolarınızda:dua:

Back