- 25 Ocak 2016
- 317
- 440
- 53
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.901
Hayat nasilsin? Sizleri merak ettim. Ins hersey yolundadir. Kac tane embryon saglikli geldi canim. Hayirli olsun. Ins sonucunda pozitf olur. Ben bildigin gibi ugrasiyorumMerhaba canm benim buraları ve bizleri unutmadığın için özellikle teşekkür ederim.Bebişler henüz merkezde annelerinin gidip almasını bekliyorlar canm.İnşallah bir sonraki adetimle transfer hazırlığına başlayacağız. Allah hepimize kolaylık versin..Sen nasılsın canm?
İnşallah canım.İnşallah sende sağ salim alırsın bebeğini kucağına ve tüm bekleyen annelerMaşallah canım ya.Rabbim tez zamanda sağlıklı ve hayirlisiyla ikinciyi de nasip etsin.Umut oldun bana tesekkur ederim.
Canm bazı merkezler 35 yaşın altı ve ya ilk denemesi olanlara tek embriyo transfer ediyor.Druna ısrar edersen kabul edebilir.Biz öyle yaptık o yüzden iki tane transfer edilmişti. Maşallah 4 embriyo iyi canm,benim de öyle. İnşallah sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağımıza gelsinler..Benim de Mart’ta transferim benim de 4 tane sağlıklı embrıyom var 2 tane koyarlar mı acaba
Canim benim ya özledim sizi. Ben de çok şükür iyiyim canm.4 embriyom var şükür.Önümüzdeki ay transfer hazırlığına başlayacağız bakalım. İnşallah bu defa yüzümüz güler.Hayat nasilsin? Sizleri merak ettim. Ins hersey yolundadir. Kac tane embryon saglikli geldi canim. Hayirli olsun. Ins sonucunda pozitf olur. Ben bildigin gibi ugrasiyorum
Merhaba arkadaslar size bisey sorcam.ben tek gen tasiycisiyim.bir bebegmi kaybettim ondn oncede 3 dusuk yasadim.simdi dusuklerim oldugu icin bazi testler yapildi.bunun icinde karyotipleme yani kromozon. Analiz yapildi.sonucta..soyle yaziyo. Benimkinde 46xx esiminkinde 46xy yaziyo.acilama kafami karistirdi.diyoki.yapilan analiz sonucunda sayisal ve konvansiyonel analizi cozunurlugunde yapisal kromozom anomalisi saplanmamistir.buraya kadar tmm.devaminda kromozonmlarin terminal bolgelerini ilglendiren olasi kriptik translokasyonlarin arastirilmasi amacli subtelomerik FISH tarama onerilir.genetik danisma verilmelidir.inanin yoruldum genetik test yaptirmaktan sizin fikrinizi almak istedim
Canım benim nasıl unuturum gün içinde bakmaya çalışıyorum olmazsa da gece yatmadan muhakkak bakıyorum hep aklımdasınız inşallah bu defa alıp geleceksin canım bebeğini herşey gönlünce olsun inşş buradaki herkesin Birgün kucakları dolar..Merhaba canm benim buraları ve bizleri unutmadığın için özellikle teşekkür ederim.Bebişler henüz merkezde annelerinin gidip almasını bekliyorlar canm.İnşallah bir sonraki adetimle transfer hazırlığına başlayacağız. Allah hepimize kolaylık versin..Sen nasılsın canm?
Aminn canımm inşallah..Çok teşekkür ederim..:))Canım benim nasıl unuturum gün içinde bakmaya çalışıyorum olmazsa da gece yatmadan muhakkak bakıyorum hep aklımdasınız inşallah bu defa alıp geleceksin canım bebeğini herşey gönlünce olsun inşş buradaki herkesin Birgün kucakları dolar..
Umut evet ben de sebepsiz gruptanım. Memorial Ataşehir'de tüp bebek tedavisine başladık. 16 yumurta toplandı, 12 si olgundu 9 u döllendi ve 7 tanesi 5. gün sonuna kaldı. 4 tanesine NGS testi yapıldı 1i sağlam geldi. 1 adet dönemi ara verdik transferi yaptırmadık. O arada ben akupunktur tedavisi gördüm. Faydası olur mu olmaz mı bilemiyorum. Gelecek ay başı transfer olur diye tahmin ediyorum. Bende durumlar böyle. Sen ne durumdasın? Adını hatırladım ama hikayeni hatırlayamıyorum...
Ayyy cok sevindim hayayattt gozunaydin olsun. Yaa niye bilmiyorum icimden sana hep ikiz geciyor. Gor bak bu sefer ikizlerin olacak.Canim benim ya özledim sizi. Ben de çok şükür iyiyim canm.4 embriyom var şükür.Önümüzdeki ay transfer hazırlığına başlayacağız bakalım. İnşallah bu defa yüzümüz güler.
Panikliii nasilsin? Bebek nasil buyumustur iyice? Eskileri gordukce mutlu oluyorum. Deep ve masaldan haberiniz varmi? Peki maysa naptiCanım benim nasıl unuturum gün içinde bakmaya çalışıyorum olmazsa da gece yatmadan muhakkak bakıyorum hep aklımdasınız inşallah bu defa alıp geleceksin canım bebeğini herşey gönlünce olsun inşş buradaki herkesin Birgün kucakları dolar..
Allah duysun sesini inşallah canm..Ben de rabbimden hayırlı sağlıklı ikiz evlat diliyorum.Ama ikiz olmayacaksa bir tane olsun ama olsun istiyorum canm.Lütfen dua et bu defa olsun canım. .Ayyy cok sevindim hayayattt gozunaydin olsun. Yaa niye bilmiyorum icimden sana hep ikiz geciyor. Gor bak bu sefer ikizlerin olacak.
Deepliner de bu ay transfere hazırlanacaktı diye biliyorum.Panikliii nasilsin? Bebek nasil buyumustur iyice? Eskileri gordukce mutlu oluyorum. Deep ve masaldan haberiniz varmi? Peki maysa napti
Ağzından bal damlıyor..İnşallah rabbim duysun canm..Gönlünüzden geçen güzellikleri en yakın zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip etsin innnşallah..Hayat seni hep okudum hep dua ettim inşllh ikizlerin olcak bende öyle hissediyorm..deep inşllh bebegin tutunur bu sefer yüzün güler
Canm sen neden başlamıyorsun tedaviye?Rabbim yüzünü güldürsün inşallah..Maysa hiçbişey yapamadı((((
Allah yardımcın olsun kolaylik göstersin inşallah canım..Parasızlıkkk((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?