• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Amin canim Allah razi olsun.herkesin evladini bagislasin rabbim.
Kesinlikle pes etmek yok
Bol sabır
Bol dua var bu yolda.
Bende okadar çok araştırdım ki pozitif sonuç alan varmi diye.ben 1 kisi bulmustum o zamanlar onun için çok iyi anlıyorum sizleri.şimdi pozitif olan çoğaldı umut da çoğaldı inşaallah.
Merhaba H hituci ozel mesaj yazdim sana, bakabilur misin? Rica etsem...

kızlar slm size bir sorum olacak ben ve eşim kistik fibroz tasiyicisiyiz normal yolla çocuğumuz olmuyor zaten tup bebek yapacaz ama genetik araştırma yapmayacaz çok pahlı bizim gibi olup ta çocuğu sağlıklı doğan varmi aranızda

kızlar slm size bir sorum olacak ben ve eşim kistik fibroz tasiyicisiyiz normal yolla çocuğumuz olmuyor zaten tup bebek yapacaz ama genetik araştırma yapmayacaz çok pahlı bizim gibi olup ta çocuğu sağlıklı doğan varmi aranızda
Canım dr lar mı dedii size gerek yok genetik taramam yaptırmadan tüp yapın diye yoksa kendiniz mi istiyorsunuz şimdi baktım internete kistin fibroz aileden geçişli genetik bi hastalıkmış o yüzden yaptırmanızı öneririm evet çok maliyetli bir tedavi ama sonuçta sağlıklı bir bebeğinin olucak Allah'ın izniyle yaptımışken herşeyi yaptırın maddi manevi zaten zor bi süreç

Deep ve hayat arkadaşım transferiniz oldu mu nerelerdesiniz pek bi sessiz kalmış buralar ben her gün girip bakıyorum hala:))

Canım dr lar mı dedii size gerek yok genetik taramam yaptırmadan tüp yapın diye yoksa kendiniz mi istiyorsunuz şimdi baktım internete kistin fibroz aileden geçişli genetik bi hastalıkmış o yüzden yaptırmanızı öneririm evet çok maliyetli bir tedavi ama sonuçta sağlıklı bir bebeğinin olucak Allah'ın izniyle yaptımışken herşeyi yaptırın maddi manevi zaten zor bi süreç
Selam panikli nasılsın çok eskilerden konuşuyorduk nick değiştirdim nuffiun ben durumun nedir

doktor bize kesinlikle yaptırın dedi çok maliyetli olduğu için bizde başka hastanede normal tup bebek yapmayı düşünüyorz ama içim hiç rahat değil dua edin bana rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah canm bide ablanın çocuklari var kistik fibroz hastası ikimizde akrabayiz esimle

doktor bize kesinlikle yaptırın dedi çok maliyetli olduğu için bizde başka hastanede normal tup bebek yapmayı düşünüyorz ama içim hiç rahat değil dua edin bana rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah canm bide ablanın çocuklari var kistik fibroz hastası ikimizde akrabayiz esimle
Amin CNm evet maliyetli ama tüm imkanlarınızı kullanın nolur üç beş milyar fazla gider ama için rahat olur böyle bir imkan varken neden yapmayasınız bile bile normal tüp yapmayın

Kizlar ben 20 haftalik hamileyim bende pgt yaptirdim gecen dr suyun biraz fazla dedi daha once 2 tane bebegimi kaybetmistim tek gen hastaligi tasiyicisiyiz bu yuzden pgt yaptirdim sizce yanilma payi var mi yine mi hasta olacak acaba daha onceki bebekleriminde kilosu ile suyu fazla idi ama bu bebegimin kilosu fazla deil suyu fazlaymis tek gen hastasi olup saglikli bebek dunyaya getiren var mi bizim tek gen hastaligi hiperinsulinime yani bebekler asiri insulin uretiyor buda kan sekeri dusuklugune neden oluyordu

Canım iyiyim çok şükür sen nasılsın benim ikinci denememle oğlum oldu şuan 15 aylık sen napıyorsun ne durumdasın
Maşallah allah bağışlasın ben amniyosenteze döndüm çünkü embriyolar 3.cü günde yavaşlıyordu. En son bi tane 5.ci güne gitti onu transfer edecekti ama yavaşladı gelişimi diyip transfer etmedi pgtye gidecek embriyomda kalmadi. Eylül de aşılama yaptım tuttu ama kimyasal ile sonuçlandı malesef

Deep ve hayat arkadaşım transferiniz oldu mu nerelerdesiniz pek bi sessiz kalmış buralar ben her gün girip bakıyorum hala:))
Merhaba canm benim buraları ve bizleri unutmadığın için özellikle teşekkür ederim.Bebişler henüz merkezde annelerinin gidip almasını bekliyorlar canm.İnşallah bir sonraki adetimle transfer hazırlığına başlayacağız. Allah hepimize kolaylık versin..Sen nasılsın canm?

Kizlar ben 20 haftalik hamileyim bende pgt yaptirdim gecen dr suyun biraz fazla dedi daha once 2 tane bebegimi kaybetmistim tek gen hastaligi tasiyicisiyiz bu yuzden pgt yaptirdim sizce yanilma payi var mi yine mi hasta olacak acaba daha onceki bebekleriminde kilosu ile suyu fazla idi ama bu bebegimin kilosu fazla deil suyu fazlaymis tek gen hastasi olup saglikli bebek dunyaya getiren var mi bizim tek gen hastaligi hiperinsulinime yani bebekler asiri insulin uretiyor buda kan sekeri dusuklugune neden oluyordu
Canm pgt yaptırmadan bile sağlıklı yavrularını kucaklayan tek gen hastasi anneler varken sen pgt yaptırmışsın içini ferah tut.Sorun çıkacağını sanmıyorum.Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..

Hemen kötüye yorma arkadaşım her gebelikte olur böyle komplikasyonlar iyi düşünki bebeğin etkilenmesin.geçici bir şeydir drun müdahale eder inşallah

Arkadaşlar ben de pgt sonucumu bugün aşdım.sonuçtan çok korkuyordum çünkü sadece iki embriyom vardı biri sağlıklı geldi çok şükür artık bende transferi bekliyorum.şansım iki embriyoya göre az ama tutar inşallah rabbim ol desin yeterki.

Arkadaşlar ben de pgt sonucumu bugün aşdım.sonuçtan çok korkuyordum çünkü sadece iki embriyom vardı biri sağlıklı geldi çok şükür artık bende transferi bekliyorum.şansım iki embriyoya göre az ama tutar inşallah rabbim ol desin yeterki.
Canım sağlıklı dönen embriyon sana evlat olsun dilerim.
Benim de pgt den dönen tek embriyom var, nasipse onu deneyeceğiz...
Sonucu güzel olsun inşallah...

Back