Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok teşekkür ederim canım benim.İnşallah güzel haberler paylaşalım burdan hepimiz..Sen nasılsın bebiş nasıl?
Insallah canim.guzel dusun hep hersey guzel olsun. Biz iyiyiz cok sukur 3.5 aylik oldu duru kiz oglum icin endiseleniyorum sik hastalaniyor bu ara. Az kaldi nakilimize gun sayiyorum bende

Insallah canim.guzel dusun hep hersey guzel olsun. Biz iyiyiz cok sukur 3.5 aylik oldu duru kiz oglum icin endiseleniyorum sik hastalaniyor bu ara. Az kaldi nakilimize gun sayiyorum bende
Ay canım maşallah Allah bağışlasın . Herşey Allah'in izniyle çok güzel olacak canm.Genelde bütün rahatsızlıklarda tedaviye doğru fazlalaşıyor galiba rahatsızlık. Ben de oğlumu geniz eti ameliyatı ettirdim.Ameliyata girmeye yakın günlerde daha da sıkıntılı olmaya başlamıştı ama sonra kurtulduk çok şükür. Rabbim yardımcınız olsun meleklerinizi ve sizi korusun inşallah.Öpüyorum kocaman..
Bu arada tedavisi ne zaman canım?

Açıkcası setup nedir nasıl neye yapılır bilmiyorum. Yanlış yönlendirmek istemem. Ama drkumut a yapılmıştı sanırım. Onun eski yazışmalarını okuyun bence. Bebeğini kucağına aldı şükürler olsun.

Umut merhaba. 5. güne kaç tane kaldı? İnşallah hepsi kalmıştır...
Merhaba bende sana yazacaktım.5. Güne 7 embrıyo grlmiş. Konusup uzun uzun sorguladım :) 1 kalite oldugunu soyledıler. Öngörülerı bu şekılde. Kac tane yollayacagım konusunda cok kararsız kaldım. Hepsını ngs için onayladım. Sonuc için simdiden sabırsızlanıyorum.

Meraba arkadaslar ben ve esim talesemi tasiyicisiyiz ve esimde sperm sayi cok az havuz yontemiyle tup yaptiriyoruz eylul ayinda 12 yumurtadan 9 tanesi 3. Gune geldi sadece 1 tanesi 5. Gune gelebildi bu ay 2. Tedaviyi oldum 6 yumurta toplandi 1 i bos cikti 2. Gun 2 tanesi geldi 5. Gune yine 1 kaldi yani 2 tane dondurulmusum var pgt icin suan adet olmayi bekliyorum 3. Tedavi icin bakalim hakkimizda hayirlisi olsun bizim hastanede pgt fiyati 12 embriyoya kadar sabit oyuzden havuz yapiyoruz pgt yaptiranlar kactane gonderdiniz acaba

Bence 7 adet çok iyi bir rakam. Benim de 7 tane kalmıştı. Dualarım seninle. İnşallah hepsi geçer NGS den. Teste gittikten 15 gün sonra cevap geliyor. Ama teste hemen göndermiyorlar bazen, bekletiyorlar. Test sonucunun 3 haftayı geçmemesine özen gösteriyorlar ama. Yani sonuç olarak bugünden itibaren 3 hafta sonra en geç, sonuçları almış olacaksın. İnşallah rabbim gönlüne göre versin aminnn :)

Yumurta rezervim biraz az.genetik bir problem yok.yaştan ve tekrarlayan başarısız denemelerden dolayı ngs yapılıyor.
Sebepsız gruptanız bız.. 3deneme de 1tane 8. Haftada gelişimi durdu 1 tane dusuk oldu. Cok korkuyorum. Sımdı 1.kalıte embrıyolar ngs gıttı 5.gune 7 embrıyo kaldı ve cok korkuyorum yasınız kaç?? Nerede tedavı goruyorsunuz

36 yaşındayım.brüksel tüp bebek merkezinde tedavi görüyordum.5 transfer oldu orda.2 si 8 haftalık gelişimi durdu.1 kimyasal.2 si hiç tutunmadı.bende merkez değiştirmeyi düşünüyorum.şişli memorialdan randevu aldım.benim amh da düşük 1.09

Bende atasehır memorıal dayım cem demirel.. tavsıye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…