- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.641
Insallah canim.guzel dusun hep hersey guzel olsun. Biz iyiyiz cok sukur 3.5 aylik oldu duru kiz oglum icin endiseleniyorum sik hastalaniyor bu ara. Az kaldi nakilimize gun sayiyorum bendeÇok teşekkür ederim canım benim.İnşallah güzel haberler paylaşalım burdan hepimiz..Sen nasılsın bebiş nasıl?
Ay canım maşallah Allah bağışlasın . Herşey Allah'in izniyle çok güzel olacak canm.Genelde bütün rahatsızlıklarda tedaviye doğru fazlalaşıyor galiba rahatsızlık. Ben de oğlumu geniz eti ameliyatı ettirdim.Ameliyata girmeye yakın günlerde daha da sıkıntılı olmaya başlamıştı ama sonra kurtulduk çok şükür. Rabbim yardımcınız olsun meleklerinizi ve sizi korusun inşallah.Öpüyorum kocaman..Insallah canim.guzel dusun hep hersey guzel olsun. Biz iyiyiz cok sukur 3.5 aylik oldu duru kiz oglum icin endiseleniyorum sik hastalaniyor bu ara. Az kaldi nakilimize gun sayiyorum bende
Açıkcası setup nedir nasıl neye yapılır bilmiyorum. Yanlış yönlendirmek istemem. AmaEmbriyolariniza herhangi bir setup uygulandimi acaba
Ben once genetik arastirmaya gitmeliyim bir setup olusturulup kaci saglikli ona bakacaklarmis sonra ngs yapilacakmis saglikli embriyo basina ancak baska bir labaratuarla konustum once ngs sonra setup demis anlayamadim saglikli olmayan embriyo basina para vermek mantiksiz geldi bilemedim
Umut merhaba. 5. güne kaç tane kaldı? İnşallah hepsi kalmıştır...Suan haber aldım 12 sınden 11 tanesi devam edıyormus 3. Gün bugun .. ngs kaç tane yolladınız bu konıda dr ma danısacagım, fıkrınız nedır kaç tane gonderılmeli
Merhaba bende sana yazacaktım.5. Güne 7 embrıyo grlmiş. Konusup uzun uzun sorguladım :) 1 kalite oldugunu soyledıler. Öngörülerı bu şekılde. Kac tane yollayacagım konusunda cok kararsız kaldım. Hepsını ngs için onayladım. Sonuc için simdiden sabırsızlanıyorum.Umut merhaba. 5. güne kaç tane kaldı? İnşallah hepsi kalmıştır...
Bence 7 adet çok iyi bir rakam. Benim de 7 tane kalmıştı. Dualarım seninle. İnşallah hepsi geçer NGS den. Teste gittikten 15 gün sonra cevap geliyor. Ama teste hemen göndermiyorlar bazen, bekletiyorlar. Test sonucunun 3 haftayı geçmemesine özen gösteriyorlar ama. Yani sonuç olarak bugünden itibaren 3 hafta sonra en geç, sonuçları almış olacaksın. İnşallah rabbim gönlüne göre versin aminnn :)Merhaba bende sana yazacaktım.5. Güne 7 embrıyo grlmiş. Konusup uzun uzun sorguladım :) 1 kalite oldugunu soyledıler. Öngörülerı bu şekılde. Kac tane yollayacagım konusunda cok kararsız kaldım. Hepsını ngs için onayladım. Sonuc için simdiden sabırsızlanıyorum.
Başka topiklerde de var burda da Nuriyece arkadaşımızın tutmadıKızlar ngs den sağlıklı gelip embrio su tutmayan var mi
Malesef tutmayabiliyor.3 kez ngs transferim oldu.2 si hiç tutmadı.1 taneside 8 haftalıkken gelişimi durdu.Kızlar ngs den sağlıklı gelip embrio su tutmayan var mi
Sizde sorun neydı acaba?Malesef tutmayabiliyor.3 kez ngs transferim oldu.2 si hiç tutmadı.1 taneside 8 haftalıkken gelişimi durdu.
benim tutmadıKızlar ngs den sağlıklı gelip embrio su tutmayan var mi
Yumurta rezervim biraz az.genetik bir problem yok.yaştan ve tekrarlayan başarısız denemelerden dolayı ngs yapılıyor.Sizde sorun neydı acaba?
Sebepsız gruptanız bız.. 3deneme de 1tane 8. Haftada gelişimi durdu 1 tane dusuk oldu. Cok korkuyorum. Sımdı 1.kalıte embrıyolar ngs gıttı 5.gune 7 embrıyo kaldı ve cok korkuyorumYumurta rezervim biraz az.genetik bir problem yok.yaştan ve tekrarlayan başarısız denemelerden dolayı ngs yapılıyor.
36 yaşındayım.brüksel tüp bebek merkezinde tedavi görüyordum.5 transfer oldu orda.2 si 8 haftalık gelişimi durdu.1 kimyasal.2 si hiç tutunmadı.bende merkez değiştirmeyi düşünüyorum.şişli memorialdan randevu aldım.benim amh da düşük 1.09Sebepsız gruptanız bız.. 3deneme de 1tane 8. Haftada gelişimi durdu 1 tane dusuk oldu. Cok korkuyorum. Sımdı 1.kalıte embrıyolar ngs gıttı 5.gune 7 embrıyo kaldı ve cok korkuyorumyasınız kaç?? Nerede tedavı goruyorsunuz
Bende atasehır memorıal dayım cem demirel.. tavsıye ederim.36 yaşındayım.brüksel tüp bebek merkezinde tedavi görüyordum.5 transfer oldu orda.2 si 8 haftalık gelişimi durdu.1 kimyasal.2 si hiç tutunmadı.bende merkez değiştirmeyi düşünüyorum.şişli memorialdan randevu aldım.benim amh da düşük 1.09
Nerede tedavi oluyorsunuz. Embriyo başı ngs ne kadarYok hayır ben transfer ettirmedim henüz. Bu adetimle transferi planlıyoruz. Rabbim yardım eder inşallah sağlıklı sıhhatli yavruma kavuşurum. Tabi ki haber veririm.
Merhaba. Ben Ataşehir Memorial'deyim. Test için yurt dışına gönderiliyorsa KDV alınmıyor ve embryo başına 300 USD oluyor. Yurtiçinde test yapılıyorsa 300 usd + kdv.Nerede tedavi oluyorsunuz. Embriyo başı ngs ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?