- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.621
Merhaba kandan bakılan cd 56 nın embrıyo için bır etkısı yok malesef.. rahımden alınan doku ile bakılması gerekıyor. Dolayısıyla dienzımler gorulmeden kandan bır yorum zaten yapılamaz. Bılgınız olsun..Çok uyguna düzen Lab yapıyor 80-90 tl bişey benimde senin gibi oldu biri 20 haftalıktı
Cd56 metabolizma embriyoyu yok ediyor ama büyük ihtimalle yoktur ama es geçmek istemiyorum
Bunun sonucu ne kadar zamanda çıkıyor canm?Merhaba kandan bakılan cd 56 nın embrıyo için bır etkısı yok malesef.. rahımden alınan doku ile bakılması gerekıyor. Dolayısıyla dienzımler gorulmeden kandan bır yorum zaten yapılamaz. Bılgınız olsun..
Mart a başlayacağım tedaviye bakalım o zaman yaptırırımMerhaba kandan bakılan cd 56 nın embrıyo için bır etkısı yok malesef.. rahımden alınan doku ile bakılması gerekıyor. Dolayısıyla dienzımler gorulmeden kandan bır yorum zaten yapılamaz. Bılgınız olsun..
2 hafta kadar sürüyor sonuc.Bunun sonucu ne kadar zamanda çıkıyor canm?
Ihmal edılmemesı gereken testlerden dıye dusunuyorumMart a başlayacağım tedaviye bakalım o zaman yaptırırım
Merhaba mıcrogen kaliteli ve en azından karsılastırma ımkanı buldugum bıkac lab gore cok daha pahalı. Ama bırkac guvendıgım doktor mıcrogen tercıh edıyor.Kizlar mikrogen lab nasi bi laboratuar fiyatlar nedir son zmnlarda tek gen ve ngs yaptiran var mi
Ngs ben yaptıracagım allah ızın verırse persembe bellınolacak memorıal ile yaptıracagım ama labaratuar yurt dısı sanıyorumKizlar mikrogen lab nasi bi laboratuar fiyatlar nedir son zmnlarda tek gen ve ngs yaptiran var mi
Hangi Memorial e gidiyorsun orda ngs ne kadarNgs ben yaptıracagım allah ızın verırse persembe bellınolacak memorıal ile yaptıracagım ama labaratuar yurt dısı sanıyorum
300 dolar embrıyo basına..Hangi Memorial e gidiyorsun orda ngs ne kadar
Evet Umut, İspanya'ya gönderiyorlar.Ngs ben yaptıracagım allah ızın verırse persembe bellınolacak memorıal ile yaptıracagım ama labaratuar yurt dısı sanıyorum
Suan haber aldım 12 sınden 11 tanesi devam edıyormus 3. Gün bugun .. ngs kaç tane yolladınız bu konıda dr ma danısacagım, fıkrınız nedır kaç tane gonderılmeliEvet Umut, İspanya'ya gönderiyorlar.
Benim 5. gün sonuna 7 embryom kaldı. 4 + 3 gönderme kararı aldık. Sizin içgüdülerinize de bağlı. 4'ü gitti. 2 si problemli çıktı. 1 i sonuç bulamamışlar. 1 i sağlam geldi. Bu ayki adetimle transfer işlemlerini başlatacağız.Suan haber aldım 12 sınden 11 tanesi devam edıyormus 3. Gün bugun .. ngs kaç tane yolladınız bu konıda dr ma danısacagım, fıkrınız nedır kaç tane gonderılmeli
Yani aslında bizim aradığımız bir tane sağlıklı. O yüzden tümünü bir anda gönderip maddi olarak da sıkışmaya gerek yok bence. Gruplara bölüp, sağlıklı çıkarsa transfer ettirip, olumsuz olursa sonuç diğer grubu NGSye göndermek bana en mantıklısı gibi geliyor. Sonuçlar 3 haftada (hatta daha erken) geliyor nasıl olsa.Suan haber aldım 12 sınden 11 tanesi devam edıyormus 3. Gün bugun .. ngs kaç tane yolladınız bu konıda dr ma danısacagım, fıkrınız nedır kaç tane gonderılmeli
Cok tesekkur ederım. Bende en az 4 yada 5 dusunuyrum.Yani aslında bizim aradığımız bir tane sağlıklı. O yüzden tümünü bir anda gönderip maddi olarak da sıkışmaya gerek yok bence. Gruplara bölüp, sağlıklı çıkarsa transfer ettirip, olumsuz olursa sonuç diğer grubu NGSye göndermek bana en mantıklısı gibi geliyor. Sonuçlar 3 haftada (hatta daha erken) geliyor nasıl olsa.
Yok hayır ben transfer ettirmedim henüz. Bu adetimle transferi planlıyoruz. Rabbim yardım eder inşallah sağlıklı sıhhatli yavruma kavuşurum. Tabi ki haber veririm.Cok tesekkur ederım. Bende en az 4 yada 5 dusunuyrum.
Sız henuz ngs den gelen embrıyoyu transfer ettırdınızmi?? Sonucunuzu muhakkak paylasın
Amin dualarım senınle.. bu emeklerimizin karaılıgını alalım ıns canım..Yok hayır ben transfer ettirmedim henüz. Bu adetimle transferi planlıyoruz. Rabbim yardım eder inşallah sağlıklı sıhhatli yavruma kavuşurum. Tabi ki haber veririm.
Embriyolariniza herhangi bir setup uygulandimi acabaSuan haber aldım 12 sınden 11 tanesi devam edıyormus 3. Gün bugun .. ngs kaç tane yolladınız bu konıda dr ma danısacagım, fıkrınız nedır kaç tane gonderılmeli
Ben once genetik arastirmaya gitmeliyim bir setup olusturulup kaci saglikli ona bakacaklarmis sonra ngs yapilacakmis saglikli embriyo basina ancak baska bir labaratuarla konustum once ngs sonra setup demis anlayamadim saglikli olmayan embriyo basina para vermek mantiksiz geldi bilemedimBenim 5. gün sonuna 7 embryom kaldı. 4 + 3 gönderme kararı aldık. Sizin içgüdülerinize de bağlı. 4'ü gitti. 2 si problemli çıktı. 1 i sonuç bulamamışlar. 1 i sağlam geldi. Bu ayki adetimle transfer işlemlerini başlatacağız.
MerhabaEmbriyolariniza herhangi bir setup uygulandimi acaba
Ben once genetik arastirmaya gitmeliyim bir setup olusturulup kaci saglikli ona bakacaklarmis sonra ngs yapilacakmis saglikli embriyo basina ancak baska bir labaratuarla konustum once ngs sonra setup demis anlayamadim saglikli olmayan embriyo basina para vermek mantiksiz geldi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?