Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok uyguna düzen Lab yapıyor 80-90 tl bişey benimde senin gibi oldu biri 20 haftalıktı
Cd56 metabolizma embriyoyu yok ediyor ama büyük ihtimalle yoktur ama es geçmek istemiyorum
Merhaba kandan bakılan cd 56 nın embrıyo için bır etkısı yok malesef.. rahımden alınan doku ile bakılması gerekıyor. Dolayısıyla dienzımler gorulmeden kandan bır yorum zaten yapılamaz. Bılgınız olsun..

Bunun sonucu ne kadar zamanda çıkıyor canm?

Mart a başlayacağım tedaviye bakalım o zaman yaptırırım

Suan haber aldım 12 sınden 11 tanesi devam edıyormus 3. Gün bugun .. ngs kaç tane yolladınız bu konıda dr ma danısacagım, fıkrınız nedır kaç tane gonderılmeli
Benim 5. gün sonuna 7 embryom kaldı. 4 + 3 gönderme kararı aldık. Sizin içgüdülerinize de bağlı. 4'ü gitti. 2 si problemli çıktı. 1 i sonuç bulamamışlar. 1 i sağlam geldi. Bu ayki adetimle transfer işlemlerini başlatacağız.

Suan haber aldım 12 sınden 11 tanesi devam edıyormus 3. Gün bugun .. ngs kaç tane yolladınız bu konıda dr ma danısacagım, fıkrınız nedır kaç tane gonderılmeli
Yani aslında bizim aradığımız bir tane sağlıklı. O yüzden tümünü bir anda gönderip maddi olarak da sıkışmaya gerek yok bence. Gruplara bölüp, sağlıklı çıkarsa transfer ettirip, olumsuz olursa sonuç diğer grubu NGSye göndermek bana en mantıklısı gibi geliyor. Sonuçlar 3 haftada (hatta daha erken) geliyor nasıl olsa.

Cok tesekkur ederım. Bende en az 4 yada 5 dusunuyrum.
Sız henuz ngs den gelen embrıyoyu transfer ettırdınızmi?? Sonucunuzu muhakkak paylasın

Cok tesekkur ederım. Bende en az 4 yada 5 dusunuyrum.
Sız henuz ngs den gelen embrıyoyu transfer ettırdınızmi?? Sonucunuzu muhakkak paylasın
Yok hayır ben transfer ettirmedim henüz. Bu adetimle transferi planlıyoruz. Rabbim yardım eder inşallah sağlıklı sıhhatli yavruma kavuşurum. Tabi ki haber veririm.

Embriyolariniza herhangi bir setup uygulandimi acaba

Ben once genetik arastirmaya gitmeliyim bir setup olusturulup kaci saglikli ona bakacaklarmis sonra ngs yapilacakmis saglikli embriyo basina ancak baska bir labaratuarla konustum once ngs sonra setup demis anlayamadim saglikli olmayan embriyo basina para vermek mantiksiz geldi bilemedim

Merhaba
Set up uygulanmayacak cunku bızım bır genetık tanımız yok. Tek gene baglı bır sorunumuz olsaydı tedavıye dahıl edılebılırdı diye dusunuyorum.
Sizde sorun neydı avaba kaçıncı denemenı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…