Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bende memorıal atasehırde tedavı goruyorum.
Yarın yumurtalarım toplanacak; oldukca halsızım surekli uyku halım var...
Ngs gıdecek olanlariçin heyecanlıyım. Bır kurtajımda anomalı gozlemlenmıstı. Esımede pıcsı teknıgı yapılacak .
Cd 56 yaptırdınmı? Bızım durumumuz için sonuca baglı mudahalede faydasını goren var nede olsa bagısıklık cok onemli.

M Masal aden sonuçta bildiğimiz bişey değil doğru yonlendirilmek gerekiyo
Boyle bır ıddıam olmadı ancak; ben genetıksle bırebır gorustum tek tek hangı teknık hangı durumda ne ıcın uygulanır vs bılgı aldım. Aldıgım bılgının sağlamasını yaptım guvenılır yerler ile. Bılır kişi olarak olmasada fıkır sahıbı olarak soyluyorum.
Bazen bızlerden cok yanlıs yonlendırme dr larımızdan gelebılıyot keşke olmasa ancak bunları gorduk bılıyoruz. Sahsen bana soylenen ıle arkadasıma soylenen arasında bılgıde tutarsızlık var. Tekrar teyıd etmesı için bır fırsat ama asla yanlış yonlendırme maksadı olamaz. Zıra yasadıgımız acılar sonrası 10 dusunur 1 konuşur olduk.

Bunu genetıkcı Hakan bey de teklıf ettı ama ben tüp bebekçi değilim Bülent Hoca ıle görüşüp söze haber vereceğim dedi yanı 3 .gun bıyopsı alınsın fısh bakılsın 5.gün bıyopsı alınsın ngs bakılsın dedi ama Bülent Hoca bunu onaylamamış embrıyoya zarar verırız demiş ikisinin ortak kararı 3. Gün fısh yapılsın olmuş . Hepsıne tek tel fısh yapılsa bı sürü bıyopsı parçası almak gerekmez mi kafam karıstı

Siz nerde tedavi oldunuz ?

Nerde tedavi görüyorsunuz ? Kum yaptı genetik kısmını ? 6. Gün bı kaç defa duydum ama net bı bılgım yok malesef ngs mı yapıldı.?
Adana başkent hastanesinde tedavi görüyorum.Ankara Mikrogen de genetik çalışması yapılıyor. Bizim iki embriyo oluşunca 6.gün biyopsi alindi Ankara'ya gitti. Bu ay havuz yöntemiyle tekrar yumurta toplanıp hepsinin biyopsisine ngs yapılacak diye biliyorum.Fish değil o kesin ama cgh mi yaparlar ngs mi tam emin değilim.Biz ngs diye bekliyoruz.Öyle söyleyeceğiz o aşamaya gelince.

İyi akşamlar benim de embriyolarimdan 6.gün biyopsi alindi.Yani sonuç hatalı çıkabilir mi?Embriyo zarar görmemiştir inşallah. B bireylulmeselesi20 O Olcay48

merhaba canım benim doktorum hatalı gelebilecegını soyledi
insallah senin yumoşarın bi sıkıntı yaşamaz
yapan kişinin uzamanlığına gore degısır herhalde ihtimaller
biz böyle söledik ve duydduk diye lütfen sen kendine yorumlayıp uzme
her doktorun kendi görüşü olamiliyor
birinin dediği birini tutmuyor sonucta

Umut merhaba. Umarım OPU iyi geçmiştir ve bir sürü yumurtan olmuştur. CD56 biz yaptırmadık, ne olduğunu da açıkcası bilmiyorum. PICS yi de bilmiyorum.

Arkadaşlar, fakat bir şey söyleyeceğim. Yanlış hatırlamıyorsam, Masal'ın CGH yöntemiyle doğan kızı 6. gün embryosu değil miydi? Sonradan yetişmişti. masal2010 yanlış bilgi vermeyeyim arkadaşlara, öyleydi değil mi?

Umut merhaba. Umarım OPU iyi geçmiştir ve bir sürü yumurtan olmuştur. CD56 biz yaptırmadık, ne olduğunu da açıkcası bilmiyorum. PICS yi de bilmiyorum.
Anlıyorum sebepsız olunca ben herseyı arastırdım.
17 yumurta toplandı. 12 sı döllenmiş. Salı gunu arayacklar tekrar..
era testını arastırıyorum ancak kımse yaptırmamıs sanki
Cd 56 cok önemli bır test bence. Doku yoluyla bagısıklık degerını verıyor. Bazen vucut bu degerın yukseklıgı sonucunda embrıyoyu vucuttan atabılıyor. Sebepsız gruba muhakkak bakılmalı.
Pıcsı bıze yapılmadı mıkrocıp uyhulandı. Esımın spermıygramı cok cok ıyı ancak hasar gozlemlenmişti. Onuda benım ısrarlarımla yaptırdık ve bulduk. Tedavı olduk sonuc cok ıı ancak ben yınede emın olmak istedım. En ıyı spermlerin secılmesine daır metod uygulandı.
Şimdi era yaptırmak istıyorum buda kesınlıkle sebepsız gruba ısık tutacak

Umut rakam oldukça iyi. İnşallah rabbim gönlüne göre versin ve sağlıklı dönsün embryoların. Ben kolayca hamile kalabiliyorum. Ama oluşan embryolarda kromozom bozukluğu oluşuyor ve düşüyor. Cem Bey'e sorarım CD56 testini.

Çok teşekkür ederim canım.Geçen gün eşim genetikcimizi aradı. O da "3.günden sonra devam etmeyecek embriyo sağlıklı olsa ne olur?6.gün olması daha iyi,bir de zaten embriyo sayınız az o yüzden sağlama alınmış oldu.Taze transfer olsaydı 6.gün transfer edilen embriyonun tutunma şansı azalır.Ben merkezinizin yanlış yapmayacağını düşünüyorum ayrıca kefilim merkezinize"gibi benzeri konuşmalar yaptı. Hakkimizda hayırlısı artık..Olumlu ya da olumsuz bu tüp bebek tedavisinde son denememiz olacak bakalım artık.

Bu cd 56 testi doğal yoldan gebelik elde edebilen hastalara da yapılıyor mu acaba?
Elbette. Gebe kalıyorsun ancak düşüyor vucut embrıyoyu atma nedenı olarak bagısıklığıda ele almıs uzmanlar. Kanıtlanmıs calısmalar var bunkonuda. Arastırmanızı tavsıye ederım yada dr ıle gorusmenızı

Canm ama benimkiler düşmedi. Biri sonlandırıldı,diğerini doğduktan sonra kaybettik.Yine geçerli mi bizim için de?Çok teşekkür ederim bu arada.Kesinlikle druma da sorayım ama inşallah işime karışıyorsun demez.

Dr danısmaktan cekınmeyın.. sonuc olarak tutturmuşlar bır rıtuel gıdıyorlar. Ama sızın için cok gereklı degıl sanki.

Çok uyguna düzen Lab yapıyor 80-90 tl bişey benimde senin gibi oldu biri 20 haftalıktı
Cd56 metabolizma embriyoyu yok ediyor ama büyük ihtimalle yoktur ama es geçmek istemiyorum

Çok uyguna düzen Lab yapıyor 80-90 tl bişey benimde senin gibi oldu biri 20 haftalıktı
Cd56 metabolizma embriyoyu yok ediyor ama büyük ihtimalle yoktur ama es geçmek istemiyorum
Haklısın canm biz yine de bütün tedbirlerimizi alalım takdir Allah'in.O kadar emek sarfediyoruz maddi manevi.İster istemez herşeyi düşünüp takiyoruz.Gidince druma sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…