Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba,evet acıbadem maslak da memorial a göre daha uygun, ama dediğin gibi asıl hocayı sadece görüşmelerde görmek bence çok saçma ben etik değil,Acıbadem'lere yapılan yorumlar sebebiyle nedense hiç güvenim kalmadı

ngs de acgh ile aynı sey dımı ????? kac emb cıktı sende? kacını yolladın ? cok pahalı bır ıslem sonuctaa ?
Lena cgh ile ngs aynı şey değil. Ngs daha kapsamlı bir test tüm kromozomlara artı mozaiklik durumlarına falan bakılıyor. Artık çoğunlukla NGS yapılıyor diye biliyorum.

Yorumlarımı okudunuz mu bilmiyorum. Uygun dediğiniz rakam tedavi esnasında iki katına çıkacak. Her kontrolünüzde binbir kelime oyunu vs ile habire ekleme yapacaklar ilk söyledikleri rakama. Ve evet ; Bülent Bey'i ilk muayene dışında görmeyeceksiniz. Evet , hiç etik değil. Bize hem çok fazla zaman , hem para , hem de doktorlara güvenimizi kaybettirdiler.

valalhı ensona cgh duymustum ve cok ovulmustu.. ngs arastırım bırazda..
Pgt bu işin genel adı. Fish ilk en basit yöntem. Belirli kromozomlar taranıyor. Cgh ve ngs de tüm kromozomlar taranıyor ancak ngs en son geliştirilen daha da hassas okan yöntemmiş. Artık genelde o yapılıyor yüm kromozomlar taranacaksa ki benim pgt esnasında öyle olmuştu.

Labratuar ekibi ve embriyoloğu en iyi doktor Aynur Ersahin bence, araştırın derim mutlaka, daha geçen gün profilinde pgt ile hamile kalan bir hastasını paylaşmıştı instagram hesabına bir bakın derim, instagram adı dr.aynurersahin

Arkadaşlar merhaba,
Pgt sonuçlarında translokasyon olanlar için soruyorum, kendi translokasyon olan kromozomlarınız dışında da diğer kromozomlarda monozomi, trizomi embriyo okan sonuçlar aldınız değil mi? Benim anomali saptanan gebeliğimde birebir benim dengeli translokasyon olan kromozomlarımın dengesiz dizilimi vardı. Ama pgt ve düşük yaptığım fetusumde bambaşka kromozomlarda anomali saptanıyor. Enteresan geldiği için sormak istedim belki de gereksiz ayrıntı bir soru ama merak ediyorum işte her ayrıntıyı.

Ewet canm eşimde 13 14 kromozom larda transkolasyon varken sonuç ta trizomi 11 trizomi 14 çıktı

Bizde translokasyon yok. Fakat, benim okuduğum kadarıyla, translokasyon varsa, ya da başka bir genetik rahatsızlık varsa, oluşan embryolarda her türlü problem olabiliyor. Yani sadece sizin taşıdığınız problemler değil. Sağlıklı veya sadece taşıyıcı da olabiliyor tabi ki.

Translokasyonda genelde bizdeki dengeli dağılım bebeğe dengesiz dağılım şeklinde geçebiliyor bu da anomali oluyor maalesef. Bende 3-7 arası dengeli translokasyon var. Son düşüğümde mesela 16. Kromozomda trizomi vardı

Kaç düşüğünüz var ? Suan ne aşamadasınız ?

Arkadaşlar ben kendime yeni bir tüp bebek merkezi arıyorum.ama nasıl karar vereceğimi bilmiyorum.başarı oranı yüksek bir merkez istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…