- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.821
Havuz islemi yaptirirsam kac ay suruyo acabaYurt disinda yaptirdim canim 9 embryodan 2 tanesi saglikli geldi havuz sistemi en mantiklisi, istediginiz kadar sorun, bende zamaninda cok sordum
Rabbim sabir versin canim, cok zor benim kizimda 10 yasina gircek, neler gördük neler atlattik, kac defa ölümden döndü, yasayan bilir, bugüne geldik cok sükürHaklisin.sen ameliyatta olmussun bende insallah oyle bisorun olmazsa 25 bin olur ozaman hakkimizda hayirlisi bi 15 binle basliyalim eger havuz islemi falanda olursa 4 veya bes ayi bulur ozamanda nekadar tutulursa devamida oyle gelir artik yeterki saglikli olsun da ben kizimda cok aclar yasadim bana caresizce bakiislari beni mahvediyodu.kuzum cok zeki bi bebegim vardi rabbim butun kuvetini zekasina vermisti.rabbim bidaha ogunleri yasatmasi rabbim kimseyede evlat acisi vermesi cok zor cok
Evet ben kizimi kollarimda kaybettim.bir sene oldu.artik bi cocuk sahibi olalim tekrardan dedik bize cocugun daha iyi gelcegini dusunduk.havuz islemi kac zaman suruyo yani kac ay suruyo.Rabbim sabir versin canim, cok zor benim kizimda 10 yasina gircek, neler gördük neler atlattik, kac defa ölümden döndü, yasayan bilir, bugüne geldik cok sükür
2 ay pespese yapabilirsin, 5. güne kactane embryo ulastiysa ona göre donduruyorlar,Evet ben kizimi kollarimda kaybettim.bir sene oldu.artik bi cocuk sahibi olalim tekrardan dedik bize cocugun daha iyi gelcegini dusunduk.havuz islemi kac zaman suruyo yani kac ay suruyo.
Haklisin.sen ameliyatta olmussun bende insallah oyle bisorun olmazsa 25 bin olur ozaman hakkimizda hayirlisi bi 15 binle basliyalim eger havuz islemi falanda olursa 4 veya bes ayi bulur ozamanda nekadar tutulursa devamida oyle gelir artik yeterki saglikli olsun da ben kizimda cok aclar yasadim bana caresizce bakiislari beni mahvediyodu.kuzum cok zeki bi bebegim vardi rabbim butun kuvetini zekasina vermisti.rabbim bidaha ogunleri yasatmasi rabbim kimseyede evlat acisi vermesi cok zor cok
Cok sagol canim bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.İnşallah olmaz sende öyle bi sorun canım 4-5 ayı bulmayabilir yani senin yumurtalarına bakıp o kararı doktorun verir belki üst üste iki ay alıcak yeterli görürse
Melek olmuş bebeğin çok üzüldüm Rabbim sabır versin evet çok zor yaşamayan bilemez
Memorial den memnun kalmadın mı cnm?Mrb kızlar bende 3.tedavimi bahçecide düşünüyorum ordan bi doktorla görüştüm banada havuz yaparız falan dedi ama üçret olarak çok yüksekmişdaha öncekileri memorialde yaptırmıştım 11 bin tutmuştu 3 emriyoyla beraber.
Kişiden kişiye değişiyor galiba.Mesela ben iki tedavi gördüm hiç kilo almadım. Sadece yumurta toplandiktan sonra bir hafta 10 gün göbeğim biraz şişti o kadar.Onun dışında hiçbir değişiklik olmadı.Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak deneme yapanlara. Kullanılan ilaçlar ve yapılan işlemler kilo aldırıyor mu acaba?
Canim yeterki olumlu olsun, kilo hic aklima gelmiyor okadar emek veriyorsun canin yaniyor agliyorsun, bi umutla bekliyorsun Rabbim yeterki sevindirsinArkadaşlar merhaba, bir sorum olacak deneme yapanlara. Kullanılan ilaçlar ve yapılan işlemler kilo aldırıyor mu acaba?
Bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir ama ilgisizler sormadan söylemiyolar yoğunlar alternatif bişi sunmuyolar bana tedaviden önce extra hiçbişi vermediler ne bilim bi ilaç falan yada herhangi bi tahlil istemediler kan falan sonrasındada embriyolar sağlksız çıktı diyolar o kadar hani tabi Allah verirse olucak ama şöle yapalım böle yapalım yokMemorial den memnun kalmadın mı cnm?
Şişli Memorial belki farklıdır benim eşimden sperm fish istediBilmiyorum belki bana öyle gelmiştir ama ilgisizler sormadan söylemiyolar yoğunlar alternatif bişi sunmuyolar bana tedaviden önce extra hiçbişi vermediler ne bilim bi ilaç falan yada herhangi bi tahlil istemediler kan falan sonrasındada embriyolar sağlksız çıktı diyolar o kadar hani tabi Allah verirse olucak ama şöle yapalım böle yapalım yok
Şişliylede görüşmeye gittim evet orası daha ilgili ataşehir daha yakın olduğu için ben ataşehire gittim ama 3. tedavim için gitmeyi düşünmüyorum aslında tanıdık olduğu için ekstradan indirim yaptırdığımız için daha yhçguna geliyo ama yinede oraya gitmwk istemiyorum.Şişli Memorial belki farklıdır benim eşimden sperm fish istedi
Hakkımızda hayırlısı olsun cnmŞişliylede görüşmeye gittim evet orası daha ilgili ataşehir daha yakın olduğu için ben ataşehire gittim ama 3. tedavim için gitmeyi düşünmüyorum aslında tanıdık olduğu için ekstradan indirim yaptırdığımız için daha yhçguna geliyo ama yinede oraya gitmwk istemiyorum.
Aminn hepimizin.Hakkımızda hayırlısı olsun cnm
Mrb size bişi sormak istiyorum fiyat olarak hatırladınız kadarını söyleyebilirmisiniz tüpbebek +pgt+havuz tek tek nekadar.25 bin çok fazla değilmi yaCanım benim 25000 civarı bi ücret oldu ama bunun içinde polip operasyonu da var 2500 tl lik
Eğer yaptırcaksanız 4100 tl havuz işlemi ücreti zaten siz kliniğe gittiğinizde size bir fiyatlandırma listesi vericekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?