• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım onu hicbir Dr diyemez.Sizi çocuk sahibi yaparım diyende Dr olamaz.Bizimiz işimiz kadere kalmis.Dr en iyi imkânı ,teknolojiyi,bilgi birikimini kullanarak tedavi yöntemini ve seyrini belirler ama seçilen sipermin sağlıklı ololup olmadığını bilmiyorlar.Sansa kalmis.Nitekim o da öyle dedi.Dr iyi sempatik biri.İnsani germiyor. Benim düşüncemi her kromozom kopmasi ayni mi.Bizde 1.ve 2. Başkasında 6 ve 10 bir başkasında daha farklı.Bu farklı kromozomlarda ve farklı yerlerdeki kopmalar sağlıklı embriyo bulma sansimizida farklı mi etkiliyor??? Benim şansım 2 ve 10. Kromozomlarda wsinde kopma olup ta hamile kalan biriyle eşit mi? Bunu öğrenmek istiyorum

Canım onu hicbir Dr diyemez.Sizi çocuk sahibi yaparım diyende Dr olamaz.Bizimiz işimiz kadere kalmis.Dr en iyi imkânı ,teknolojiyi,bilgi birikimini kullanarak tedavi yöntemini ve seyrini belirler ama seçilen sipermin sağlıklı ololup olmadığını bilmiyorlar.Sansa kalmis.Nitekim o da öyle dedi.Dr iyi sempatik biri.İnsani germiyor. Benim düşüncemi her kromozom kopmasi ayni mi.Bizde 1.ve 2. Başkasında 6 ve 10 bir başkasında daha farklı.Bu farklı kromozomlarda ve farklı yerlerdeki kopmalar sağlıklı embriyo bulma sansimizida farklı mi etkiliyor??? Benim şansım 2 ve 10. Kromozomlarda wsinde kopma olup ta hamile kalan biriyle eşit mi? Bunu öğrenmek istiyorum
Bence eşittir sonuçta her sperm de translokasyon yoktur, tamamen şans, 10 tane yumurta gönderirsin 20 sağlıksız gelir 1 tane gönderirsin sağlıklı gelir yani böyle bi oran yok. Sperm fish testi yaptırsaydınız keşke

Bence bunu düşünmemeye çalış, eşinin sperm değeleri nasıl ?

Düşük canım.Totalde 10 milyon,morfoloji sıfır, Sizinkiler nasıl?
Bizim sadece 50 motil üzeri sperm yazıyor yani tane ile çıkış var ama hepsi hareketli. Eşim proxeed plus diye bi ilaç kullanıyor spermlerin daha kaliteli olması için. Bi testimiz de sperm sayımız da 750.000 çıkmıştı yani dalgalı çıkıyor

Ya ben her şeyi anlıyorum da bu 5. güne embiriyo gitmesi tedaviye zarar ver miyor mu sonuçta 3. gün embiriyo ile hamile kalan binlerce kişi var. 5. Güne embiriyo gitmesi çok zor değil mi

Ya ben her şeyi anlıyorum da bu 5. güne embiriyo gitmesi tedaviye zarar ver miyor mu sonuçta 3. gün embiriyo ile hamile kalan binlerce kişi var. 5. Güne embiriyo gitmesi çok zor değil mi
Blastosist aşamasında embriyo dan hayatı parça alınmıyor pgt de 3. Günde zarar verilebiliyor genel görüş embriyo nun blastosist olması yönünde

Arkadaslar bisey sorcam ben bi hastaligin tasiycisiyim esimde ayni bu ara akraba degiliz.o akdenizli ben karadeniz yani alakamiz yok ama kader iste ayni hastaligin tasiyciymisiz.size sormak istedigim bize doktor eger dogal yoldan hsmile kalirsan yuzde 25 hasta yuzde 25 tasyci yuzde 50 saglikli bebeginiz olur dedi riske almadik.tup bebek deniycez.benim kafa sey takildi yani 4 embriyo olsa ozaman 1tanesi hastalikli 1 tanesi tayici 2 tanesi saglikli acaba boylemi oluyo tup bebekte sizin fikrinizi ve bilginize guvenerekten soruyrum.

Back