Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba arkadasim
Taşıyıcısı olduguniz hastalik nedir acaba
Bende fragile x tasiyicisiyim
Bizde tek gen analizi yaptirdiktan sonra birde kromozom analizi yapilacak insallah

Birde bahsettigin sekilde bir ayrım olmaz 4 yumurtanin 4 ude sagliksiz yada hepsi sagliklida olabilir bu tamamen sans

Canım benimki
Canım benim 13 14 kromozomlarda traklasyon var tabi ben bunu iki gebelik kaybından sonra öğrendim bizede%25 sağlıklı ihtimal verildi ama belli olmuyorki Rabbimin takdiri ben peşpeşe iki kayıp yaşadım sonra ngs ye 4 embriyom gitti 1 sağlıklı geldi sonra 3 embriyo gitti 2 sağlıklı geldi bu istatistiksel bilgi hep aynı oran tutmaz ki

Canım sen hamile misin ?

Dogru haklidiniz ama bilmiyorum artik daraldimne dusunucemi sasirdiim.bize geneticimiz.tasiyici oldugumuz hastalik varmi yokmu diye o arastirilicak dedi.bizimki muskuler distrofi kas hastaligi yani onun tasiycisiyiz.bi tane kizimi kaybettim 2 yasinda 3 tanede dusugum var muhtemelen dusen cocuklarda ondan dustu.

Canım merhaba bende kas hastası taşıyıcısıyım bu sebeple pgt yaptırdım benim 19 yumurtam vardı 5. Güne 5 embriyo gelebildi pgt yapıldı 4 tanesi sağlıklı döndü 1 tanesi nötr kalmış yani bu arkadaşların dediği gibi şans hepsi de hasta dönebilirdi veya 1 tanesi de sağlıklı olabilirdi
Benim size tavsiyem stres yapmayın ve eğer düşünürseniz havuz işlemi yaptırın çünkü embriyonun tutup tutmaması da bi süreç ve belirsiz benim 1. Deneme tutmadı şimdi ikinci denemeyi yaptırıcam

Anladim cnm yani 4 taneside iptalmi sil badtanmi basliycaksiniz anlamadim.bide havuz islemi yasi biraz daha olgun olan yani 40liyaslardakiler yaptirmiyomu ben oyle biliyodum

Anladim cnm yani 4 taneside iptalmi sil badtanmi basliycaksiniz anlamadim.bide havuz islemi yasi biraz daha olgun olan yani 40liyaslardakiler yaptirmiyomu ben oyle biliyodum

Hayır benim şimdi dondurulmuş 3 embriyom var tek tek transfer yapılıyor

Benim yaşım 31 canım doktorumla pgt işleminde sağlıksız dönüş olma ihtimalini düşündüğümüz için
pgt ye gitmeden 5. Güne gelen embriyoları dondurup
Yeniden yumurta toplama işlemi yaparak yine 5. Güne gelen yumurtalarla bi önceki 5. Gün embriyolarıyla beraber gönderip en azından sağlıklı olan embriyo sayısını artırmayı düşünmüştük

Benim sadece yanlışlıkla gönderdiler pgtye sağlıklı dönüş sayısı fazla olunca bidaha havuz yapmayalım diye düşündük ama ilk transfer başarısız olunca bende bi karamsarlık oluştu birde şöyle bir durum var pgt yöntemi başlı başına masraflı bi işlem ve sizde bende pgt yapmadan hamile kalmak istemiyoruz ileriye dönük de düşünmek gerekli ben o anki heycanla beklemek istememiştim ama hakkımızda hayırlısı inşallah

anladim cnm ben 29 yadindayim peki havuz islemi nasil bisey fiyat olarak nasil oluyo nekadar oluyo beni bilgilendirirmisin ya karmakarisik bisey ya

Anladim canim ben dersem yaparlar galiba doktorlar.bide ben bahceci de yaptircm siz nerde yaptiriyosunuz.cok soru sordum ama kisura bakmayin

Yumurtaların tıplandıktan sonra embriyo işlemi yapılıp 5. Güne gelen embriyoların dondurulup bir veya iki adet döneminin bir tanesinde yeniden yumurta toplanıyor arkadaşın dediği gibi yeniden hormon tedavisi demek
Sen zaten pgt yaptıracağın için sana sorarlar sende 5. Güne gelen embriyolarının sayısına göre bir karar verirsin ama pgt sonrasını da düşünmelisin
Havuz işlemi yaptırırsan pgt ücretini toplam olarak alıyorlar tek bir işlem olduğu için bu arada bende bahçeciye gidiyorum canım

aaa hangi doktor ben fulyadakini dusunuyom ama bilemedim ama bahceciye karar verdim

anladim cnm ben 29 yadindayim peki havuz islemi nasil bisey fiyat olarak nasil oluyo nekadar oluyo beni bilgilendirirmisin ya karmakarisik bisey ya

Canım benim 25000 civarı bi ücret oldu ama bunun içinde polip operasyonu da var 2500 tl lik

Eğer yaptırcaksanız 4100 tl havuz işlemi ücreti zaten siz kliniğe gittiğinizde size bir fiyatlandırma listesi vericekler

İlaçlar, tedavi, rahim dinlendirme ,pgt ücreti hepsi içinde birde sen havuz işlemi yaparsan bi beş bini daha düşünmelisin herşey sağlıklı bi çocuğumuz olsun diye
Haklisin.sen ameliyatta olmussun bende insallah oyle bisorun olmazsa 25 bin olur ozaman hakkimizda hayirlisi bi 15 binle basliyalim eger havuz islemi falanda olursa 4 veya bes ayi bulur ozamanda nekadar tutulursa devamida oyle gelir artik yeterki saglikli olsun da ben kizimda cok aclar yasadim bana caresizce bakiislari beni mahvediyodu.kuzum cok zeki bi bebegim vardi rabbim butun kuvetini zekasina vermisti.rabbim bidaha ogunleri yasatmasi rabbim kimseyede evlat acisi vermesi cok zor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…