- 2 Ekim 2016
- 384
- 173
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.761
Canım sizde hangi kromozomlarda var.Canım eşin şaçmalamasın çocuğu olan çiftler de boşanıyor bizim olmasa bizi boşarlar mıydı?
Olur mu öyle şey?
İşte cnm benimkinde de doktor şok olmuştu 5. Güne gitmeyince embriyolar
2 ve 3. De bende İstanbul'a döndüğümde sorayım şimdi watsap tan yazdım da bence de henüz yapılmıyordur .Canım sizde hangi kromozomlarda var.
Tabi ki ekim 15'e kadar cıkar mutlaka paylasıcamTest sonucunuz çıktığında paylaşırmısınız burdan inanın şimdi en az sizin kadar merak ettim.. rabbim inşallah bu zor günlerin mükafatını verir size evet çok zor ama sabır
Birde fish testi mi varmis..Allahim daha neler görücegiz...Bu nasıl bir test ..Dna hasar değil demi..Canım benim günaydın;
Bana bildirim gelmiyor burdan niyeyse iyiki de gördüm .
Ben tüm merkezlerle görüştüm biliyorsun başıma geleni 25 yumurtam vardı 10 u boş bir sürü embriyo oluştu ama 5. Güne ilerlemedi 6. Günde 1 tane oda sağlıksız çıktı tatlım
Hepsi benim yumurtalarıma laf etti tüm merkezler ama şekil bozukluğu yok büyüdü içinde Atık vardı dedi gittiğim merkez ama yine de başka bişey diye düşünüyorum Memorial e gittim Prof Semra Kahraman eşime sperm fish testi yapacak sanıyoruz ki translasyon spermlere çok yayılmış o kırıyor embriyolarımızı cnm
Kromozom da bir sürü gen var İstanbul'da buluşup gitsek Bülent Tıraş a bir öğrensek cnm aslında umut gibi
Ben olurun o zamana 40 ;(Ben yardımcısını aradim..Yurt dışında böyle bir uygulama bulunmuş ama henüz gerçekleştirilmemis..5 yıl içimde ancak uygulamaya başlar diyor..
Geldi cnm parsiyel 3p trizomiBu arada senin genetiğe giden embrio n geldimi ..
Aynen valla ..Rabbim yardımcımız olsunBen olurun o zamana 40 ;(
Geldi cnm parsiyel 3p trizomi
Yaptırın 2li test neden yaptırmak ıstemedınız ?
Ben acgh yaptirdigim embriyoyla hamileyim ve hicbir test yaptirmadim,eger testlerde olumsuz bir durum yasanirsa bebeginden vazgececeksen yaptir yoksa neden yaptirip canını sikıcaksin butun hamilelik boyunca,ben oyle dusunup yaptirmadim,hayirlisi allahtan...
1200 memorial de bilgi amaçlı tranklasyon tüm sperm lerde mi oranı ne onu gösterecekBirde fish testi mi varmis..Allahim daha neler görücegiz...Bu nasıl bir test ..Dna hasar değil demi..
Ne kadar ücreti
Peki sonuç çıktı mi..1200 memorial de bilgi amaçlı tranklasyon tüm sperm lerde mi oranı ne onu gösterecek
Peki kromozomlar üzerinde oynama yapabiliyorlarmı acaba ? Ben onu merak ettim, yani hatalı kromozomun yerine düzgünü koyabiliyorlar mıBen yardımcısını aradim..Yurt dışında böyle bir uygulama bulunmuş ama henüz gerçekleştirilmemis..5 yıl içimde ancak uygulamaya başlar diyor..
Canım doktorunuz kim ?Merhaba kizlar . İkinci tüp bebek tedavisine Bahcecide başladık.Cgh uygulanacak.Eşimin 1 ve 2.kromozomlarında kopma var.Bende de rezerv düşüklüğü. 5-6 tane yumurtamsı oluyor.Havuz yöntemi yapilacak. Dr uzun ve meşakkatli bir yolunuz var dediBazı yorumlarda ilk kromozomlarda kirilmanin daha sıkıntılı olduğu söylenmiş. Bizim işimiz daha mi zor sizce??? Ayni bizim gibi 1. ve 2.kromozomlarında kopma olan arkadaşın hic sağlıklı emriyosu gelmemiş.Okuyunca çok moralim bozuldu ((
Cem CelikCanım doktorunuz kim ?
Canım biz de aynı doktora başlamayı düşünüyoruz benim eşim de de 6 ve 13 te kopma var, biz Bahçeci de Ebru Hanım'da tedavideydik ultrasyonda 12 tane yumurta gördü ama toplama da 5 tane bulundu 1 tanesi döllendi 5. güne ulaşılamadı tedavi yarım kaldı.Cem Celik
Cem Bey nasıl güven veriyor mu ? Çocuk sahibi yaparım sizi diyor mu ?Canım biz de aynı doktora başlamayı düşünüyoruz benim eşim de de 6 ve 13 te kopma var, biz Bahçeci de Ebru Hanım'da tedavideydik ultrasyonda 12 tane yumurta gördü ama toplama da 5 tane bulundu 1 tanesi döllendi 5. güne ulaşılamadı tedavi yarım kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?