Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım sizde hangi kromozomlarda var.
2 ve 3. De bende İstanbul'a döndüğümde sorayım şimdi watsap tan yazdım da bence de henüz yapılmıyordur .
Merak ettim bahçeci embriyolarının blastosist aşamasına gelmemesine ne diyor

Test sonucunuz çıktığında paylaşırmısınız burdan inanın şimdi en az sizin kadar merak ettim.. rabbim inşallah bu zor günlerin mükafatını verir size evet çok zor ama sabır
Tabi ki ekim 15'e kadar cıkar mutlaka paylasıcam
Benimde duam o sekılde ınsallah
Sizinde yolunuza ısık olsn

Birde fish testi mi varmis..Allahim daha neler görücegiz...Bu nasıl bir test ..Dna hasar değil demi..
Ne kadar ücreti

Ben yardımcısını aradim..Yurt dışında böyle bir uygulama bulunmuş ama henüz gerçekleştirilmemis..5 yıl içimde ancak uygulamaya başlar diyor..

Yaptırın 2li test neden yaptırmak ıstemedınız ?

Ben acgh yaptirdigim embriyoyla hamileyim ve hicbir test yaptirmadim,eger testlerde olumsuz bir durum yasanirsa bebeginden vazgececeksen yaptir yoksa neden yaptirip canını sikıcaksin butun hamilelik boyunca,ben oyle dusunup yaptirmadim,hayirlisi allahtan...

Anladım evet orası oyle eger bebek her halıylr kabulum diyeceksenız testlerı yaptırıp kendinize ıskence yapmanın anlamı yok Rabbim hayırlısını nasıp etsin

1200 memorial de bilgi amaçlı tranklasyon tüm sperm lerde mi oranı ne onu gösterecek
Peki sonuç çıktı mi..
Mesela bizde 2 embrio genetiğe gitti 1 tane trizomi 13 çıktı
Diğeri sağlıklı bu traslokasyon in bütün spremler de olmadığı gösteriyor mu acaba..2 si hastalıklı çıksa gerek görürler di demi doktorlar fish testi yaptırmaya ..

Ben yardımcısını aradim..Yurt dışında böyle bir uygulama bulunmuş ama henüz gerçekleştirilmemis..5 yıl içimde ancak uygulamaya başlar diyor..
Peki kromozomlar üzerinde oynama yapabiliyorlarmı acaba ? Ben onu merak ettim, yani hatalı kromozomun yerine düzgünü koyabiliyorlar mı

Merhaba kizlar . İkinci tüp bebek tedavisine Bahcecide başladık.Cgh uygulanacak.Eşimin 1 ve 2.kromozomlarında kopma var.Bende de rezerv düşüklüğü. 5-6 tane yumurtamsı oluyor.Havuz yöntemi yapilacak. Dr uzun ve meşakkatli bir yolunuz var dedi Bazı yorumlarda ilk kromozomlarda kirilmanin daha sıkıntılı olduğu söylenmiş. Bizim işimiz daha mi zor sizce??? Ayni bizim gibi 1. ve 2.kromozomlarında kopma olan arkadaşın hic sağlıklı emriyosu gelmemiş.Okuyunca çok moralim bozuldu((

Canım doktorunuz kim ?

Canım biz de aynı doktora başlamayı düşünüyoruz benim eşim de de 6 ve 13 te kopma var, biz Bahçeci de Ebru Hanım'da tedavideydik ultrasyonda 12 tane yumurta gördü ama toplama da 5 tane bulundu 1 tanesi döllendi 5. güne ulaşılamadı tedavi yarım kaldı.

Cem Bey nasıl güven veriyor mu ? Çocuk sahibi yaparım sizi diyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…