Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

500 kişi de bir var çocuk olmaması dışında bir sorun oluşturmuyor. Ve böyle bi durumun olduğunu kimse bilemeyebiliyorda

Tesekkur ederim kafam karıstı ve cok korktum acıkcası henuz genetık sonuclarımız ckmadı ama temız cıksa da pgt yaptırıcam ama onun da kolay olmadıgını bılıyorum embrıyolar 5. Güne gitmesi gerekıyor daha iyi inceleme yapılsın diye
Herkes ıcın hayırlısı olsun ınsallah
Kayıp yasamak coook zor buyuk acı umarım bu testlerle saglıklı bebeklerımız olur ve bızımle kalır

Canım üzülme diyemem çünkü bizim yaşadığımız kolay bir durum değil umudunu kaybetme güçlü olmalıyız inşallah dualarımız kabul olur

Saol canım inşallah önümüzdeki ay yeniden denicez
Ben genetik bi rahatsızlık olduğunu biliyordum ailede hastalık olduğu için ben ve kardeşlerim test yaptırdık taşıyıcı çıktım araştırdım pgt yapmam gerektiğini öğrendim bu sebeple ben direk pgt tedavisi ile başladım
Pgt yapıldığı halde tutmadı evet benim de zaten korkum bu yüzden arttı doktorum malesef sebebini bilemiyoruz dedi embriyo tutunmaya uygun değil iş demek ki dedi

Bir tanesi transfer edildi kalan iki taneyi dondurduk

Benim annemin tarafında faktör 5 denılen bir rahatsızlık var tam olarak ne bende bılmıyorum annemde ve dayımda martta ogrendık bizde ama o zaman tup bebege baslamıstık doktoruma annemın sonuclarını gosterdım seni etkilemez dedi gerek yok teste dedi ama devlet hastanesinde ki genetik doktoru duyunca test istedi kafam karıstı kıme nası guvenim sasırdım kaldım

Evet kayıp yaşamak çok zor Rabbim sabır versin
benim 19 yumurtam vardı 3. Güne kadar 11 tanesi bizimleydi 5. Günde 5 tane kaldı bizimle pgt de 1 tanesi nötr kaldı 4 tanesi sağlıklı olarak döndü

5. Gün embriyolarını havuz işlemi yaptırıp bi adet dönemi bekleyip sonrasında yeniden yumurta toplayıp embriyo oluşanların hepsini pgt yapmamızı önerdiler ama biz 4 taneyi duyunca yaptırmaktan vazgeçtik bende şimdi açıkcası karamsarlığa düştüm

Faktör 5 kan pıhtılaşması mutasyonu ve genetik geçiş gösterir sizin doktorunuz nasıl hiçbir test yapmadan seni etkilemez diyebilmiş gerçekten şaşırtıcı bi durum
Bu kadar kolay mı insan hayatıyla oynamak

Su an sizinle konusurken bende esımle konusuyorum bir yandan ve cok saskınım
Nasıl benden test ıstemedı dıye !! Umarım bende faktor 5 cıkmaz yoksa gercekten perısan olurum doktoruma hastaneye cok guvenıyorum buyuk yıkım olur zaten kayıp yeterınce zor ve acı

Sizin bılgılerınıze gore faktor 5 bende de varsa eger kayıp bu yuzden mı olmustur ?? ama bebegime amnıyosentez yapıldı trizomı 21 cıktı sonuc
pıhtılasmada dusuk olur diye bılıyorum sureklı

Sizin test sonucunuz çıkmadan panik yapmayın sakin olun sadece böyle bi aile geçmişi olan kişide genetik tarama istememesi ve sizde olmaz diye net konuşması doktorunuzun şaşırtıcı geldi bana

Sizin test sonucunuz çıkmadan panik yapmayın sakin olun sadece böyle bi aile geçmişi olan kişide genetik tarama istememesi ve sizde olmaz diye net konuşması doktorunuzun şaşırtıcı geldi bana

Umarım delirmem gercekten cok zor ...haklısınız sakın olmam lazım bosuna eziyet etmiyim kendime ama dedıgım gibi tup bebege baslamıstık ve hamıle kaldıktan sonra ogrendim rutinde baska doktora devam ettim tup bebek yaptırdıgım doktorumun haberı olamadı dolayısıyla belki olsa test isterdi nyse aynen diger dr rapora bakıp gerek yok dedi sonucta doktor olan onlar bizde ınanmak zorundayz

Test sonucunuz çıktığında paylaşırmısınız burdan inanın şimdi en az sizin kadar merak ettim.. rabbim inşallah bu zor günlerin mükafatını verir size evet çok zor ama sabır

K Kavimlergocu canım bana akıl ver çok canım sıkkın
Canım benim günaydın;
Bana bildirim gelmiyor burdan niyeyse iyiki de gördüm .
Ben tüm merkezlerle görüştüm biliyorsun başıma geleni 25 yumurtam vardı 10 u boş bir sürü embriyo oluştu ama 5. Güne ilerlemedi 6. Günde 1 tane oda sağlıksız çıktı tatlım
Hepsi benim yumurtalarıma laf etti tüm merkezler ama şekil bozukluğu yok büyüdü içinde Atık vardı dedi gittiğim merkez ama yine de başka bişey diye düşünüyorum Memorial e gittim Prof Semra Kahraman eşime sperm fish testi yapacak sanıyoruz ki translasyon spermlere çok yayılmış o kırıyor embriyolarımızı cnm

Şu Bülent tıraşın dediği genlerle oynama çıksa da o zaman kromozom sorunları ortadan kalkacak galiba.
Kromozom da bir sürü gen var İstanbul'da buluşup gitsek Bülent Tıraş a bir öğrensek cnm aslında umut gibi

Canım eşin şaçmalamasın çocuğu olan çiftler de boşanıyor bizim olmasa bizi boşarlar mıydı?
Olur mu öyle şey?
İşte cnm benimkinde de doktor şok olmuştu 5. Güne gitmeyince embriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…