- 2 Ekim 2016
- 384
- 173
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.741
500 kişi de bir var çocuk olmaması dışında bir sorun oluşturmuyor. Ve böyle bi durumun olduğunu kimse bilemeyebiliyordaTranslokasyn dedıgınız bozukluk cok yaygın mı peki? Bir kac video ızledım 100 kısıden 3-4 kısı olarak belırtmısler
500 kişi de bir var çocuk olmaması dışında bir sorun oluşturmuyor. Ve böyle bi durumun olduğunu kimse bilemeyebiliyorda
12 tane vardı en son kontrol de yumurtam ama toplama günü 5 tane çıktı, diğerlerinin içi boşmuş , çok kırgınım üzgünüm, 1 tane embiriyom tek başına 4 gün dayanabildi keşke 1 gün daha dayanabilseydi ve sağlıklı olsaydı
1 kere dogal yolla hamıle kaldım 8 hftalık kalbı durdu sonra 7-8 ay olmaynca tüp bebege basladık ilk deneme basarısız 2. Deneme pozıtıf ama ıste sonra 4,5 aylık genetık bozukluk oldugunu ogrendık
Doktorlar tüp bebege baslar baslamaz hadi genetıkte yapalım demıyorlar 3 kaybın ya da dusugun ya da basarısızlıgın yoksa veya aılede boyle bır gecmıs yoksa cunku cok fazla genetık sorun var maalesef basımıza bu acı gelmeden olmuyo bundan sonra yapılacak ama korktum kafam karıstı okuduklarım hep negatıf donus
Genetık test yaptrdık sonuc beklıyoruz
Siz baslar baslamaz pgt mı yaptrdınız? Pgt yapıldıgı halde neden tutmamıs ne dedıler ?
Cok sukur 4 tane daha var ıns tutar
Bir tanesi transfer edildi kalan iki taneyi dondurdukAnladım tesekkur ederım
Arastırma hastanesinden esıme ve bana kromozom testi yaptırdık kendim ıcın de pıhtılasma testı yaptırdım sonuclar 1,5 aya kadar cıkarmıs ıns temız cıkar
Bende ve esımde hıc bır sorun cıkmasa bıle ben pgt yaptırıcam ıcım raht etsın Rabbım bu acıyı bı daha yasatmasın
Siz ne yaptınız cıkan 3 taneyı ıns bebek olarak saglıkla gelır
Saol canım inşallah önümüzdeki ay yeniden denicez
Ben genetik bi rahatsızlık olduğunu biliyordum ailede hastalık olduğu için ben ve kardeşlerim test yaptırdık taşıyıcı çıktım araştırdım pgt yapmam gerektiğini öğrendim bu sebeple ben direk pgt tedavisi ile başladım
Pgt yapıldığı halde tutmadı evet benim de zaten korkum bu yüzden arttı doktorum malesef sebebini bilemiyoruz dedi embriyo tutunmaya uygun değil iş demek ki dedi
Tesekkur ederim kafam karıstı ve cok korktum acıkcası henuz genetık sonuclarımız ckmadı ama temız cıksa da pgt yaptırıcam ama onun da kolay olmadıgını bılıyorum embrıyolar 5. Güne gitmesi gerekıyor daha iyi inceleme yapılsın diye
Herkes ıcın hayırlısı olsun ınsallah
Kayıp yasamak coook zor buyuk acı umarım bu testlerle saglıklı bebeklerımız olur ve bızımle kalır
Benim annemin tarafında faktör 5 denılen bir rahatsızlık var tam olarak ne bende bılmıyorum annemde ve dayımda martta ogrendık bizde ama o zaman tup bebege baslamıstık doktoruma annemın sonuclarını gosterdım seni etkilemez dedi gerek yok teste dedi ama devlet hastanesinde ki genetik doktoru duyunca test istedi kafam karıstı kıme nası guvenim sasırdım kaldım
Su an sizinle konusurken bende esımle konusuyorum bir yandan ve cok saskınımFaktör 5 kan pıhtılaşması mutasyonu ve genetik geçiş gösterir sizin doktorunuz nasıl hiçbir test yapmadan seni etkilemez diyebilmiş gerçekten şaşırtıcı bi durum
Bu kadar kolay mı insan hayatıyla oynamak
Faktör 5 kan pıhtılaşması mutasyonu ve genetik geçiş gösterir sizin doktorunuz nasıl hiçbir test yapmadan seni etkilemez diyebilmiş gerçekten şaşırtıcı bi durum
Bu kadar kolay mı insan hayatıyla oynamak
Su an sizinle konusurken bende esımle konusuyorum bir yandan ve cok saskınım
Nasıl benden test ıstemedı dıye !! Umarım bende faktor 5 cıkmaz yoksa gercekten perısan olurumdoktoruma hastaneye cok guvenıyorum buyuk yıkım olur zaten kayıp yeterınce zor ve acı
Su an sizinle konusurken bende esımle konusuyorum bir yandan ve cok saskınım
Nasıl benden test ıstemedı dıye !! Umarım bende faktor 5 cıkmaz yoksa gercekten perısan olurumdoktoruma hastaneye cok guvenıyorum buyuk yıkım olur zaten kayıp yeterınce zor ve acı
İnanın bununla ilgili bişey diyemicem ama umarım dediğiniz gibi yoktur sizde faktör 5Sizin bılgılerınıze gore faktor 5 bende de varsa eger kayıp bu yuzden mı olmustur ?? ama bebegime amnıyosentez yapıldı trizomı 21 cıktı sonuc
pıhtılasmada dusuk olur diye bılıyorum sureklı
Sizin test sonucunuz çıkmadan panik yapmayın sakin olun sadece böyle bi aile geçmişi olan kişide genetik tarama istememesi ve sizde olmaz diye net konuşması doktorunuzun şaşırtıcı geldi bana
Tesekkur ederim saolun umarım yokturİnanın bununla ilgili bişey diyemicem ama umarım dediğiniz gibi yoktur sizde faktör 5
Umarım delirmem gercekten cok zor ...haklısınız sakın olmam lazım bosuna eziyet etmiyim kendime ama dedıgım gibi tup bebege baslamıstık ve hamıle kaldıktan sonra ogrendim rutinde baska doktora devam ettim tup bebek yaptırdıgım doktorumun haberı olamadı dolayısıyla belki olsa test isterdi nyse aynen diger dr rapora bakıp gerek yok dedi sonucta doktor olan onlar bizde ınanmak zorundayz
Canım benim günaydın;K Kavimlergocu canım bana akıl ver çok canım sıkkın
Kromozom da bir sürü gen var İstanbul'da buluşup gitsek Bülent Tıraş a bir öğrensek cnm aslında umut gibiŞu Bülent tıraşın dediği genlerle oynama çıksa da o zaman kromozom sorunları ortadan kalkacak galiba.
Canım eşin şaçmalamasın çocuğu olan çiftler de boşanıyor bizim olmasa bizi boşarlar mıydı?Eşimin çok canı sıkkın, boşanalım diyor, birbirimizi çok seviyoruz, neden böyle diyor anlamıyorum, onun yüzünden kendi üzüntümü yaşayamıyorum. Ya bu translokasyon ne pis bir şeymiş . Ben Bahçecideydim, çok seviyordum doktorımu ama beni deli ettiler, neden 5 yumurta çıktı diyorum bilemiyorum anormal beklemediğimiz bir şey oldu diyor, 2 gün sonra sizin pgt mi olacaktı diyor, en başından beri ben niye oraya gittiysem, halâ anlayamamış, yani bir ihmallik aldı başını gitti. Keşke şu embiriyoma yaptırsaydım acaba taşıcı mıymış embiriyom en azından sağlıklı çıkabiliyor mu onu öğrenirdim
Canım ben telefonunu aradım sekreteri daha uygulanmıyor dedi, sen bi arar mısın müsaitsen,Kromozom da bir sürü gen var İstanbul'da buluşup gitsek Bülent Tıraş a bir öğrensek cnm aslında umut gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?