Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Şimdi eşim de olan 6 ve 13. kromozomları çocuğum benden alsa o zaman bir sıkıntı olmayacak öyle mi oluyor

Merhaba bu gruba yeni katıldım yazmak istedim
Bende pgt yaptırdım nisan ayında ilk transfer gerçekleştirildi sonuç negatif oldu şimdi kalan sağlıklı embriyolarımla yeniden transfer düşünüyorum
Ama benim pgt yaptırma sebebim farklı translokasyon değil ben taşıyıcıyım bu sebeple yaptırdım 5 embriyo pgt ye gitti sonuç 4 embriyoda hastalık çıkmadı sağlıklı dönüş oldu bende bahçeciye gidiyorum
Size neden daha önce pgt yöntemi yapılmadı genetik bozukluk olduğunu bilmiyormuydunuz. Çok üzüldüm allah sabır versin

Taşıyıco derken canım

Oooo siz 3. çocuğu istiyorsunuz sanırım
Benim isteme nedenim kizim cok agliyor, ben ablamla oyniyamiyorum herkesin saglikli kardesi var benim hasta ablam var diye aglamisti aglaya aglaya uyuya kalmisti benim canim cok yandi ablasi yüzde yüz engelli, 24 saat oksijen aliyor ve daha neler neler, imtihan dünyasi

Kızlar şimdi diyelim pgt ye 5 tane gitti diyelim doktor %80 anormal embiriyo oluşur dedi, yani şöyle mi düşünmek lazım şansım 8 embiriyo da 1 tane mi sağlkı bulmam lazım

Kızlar şimdi diyelim pgt ye 5 tane gitti diyelim doktor %80 anormal embiriyo oluşur dedi, yani şöyle mi düşünmek lazım şansım 8 embiriyo da 1 tane mi sağlkı bulmam lazım
Havuz işlemi yaptırarak daha fazla embriyo biriktirme gibi bir tedavi önermediler mi size ?
Biz eşimle 4 tane sağlıklı embriyoyu duyunca havuzdan vazgeçmiştik ama açıkcası biraz da karamsarlığa düştüm birinci denemeden sonra

Anladım canım, siz de daha kolay sıkıntısız temiz embiriyo bulmak
% 50 şansı var ya hastalık var yada yok embriyoların hastalıksız olanları denk gelmiş bir arkadaşım da yine aynı şekilde genetik rahatsızlıktan dolayı yaptırmıştı 5 embriyodan sağlıklı dönüş olmadı malesef

Anladım canım, siz de daha kolay sıkıntısız temiz embiriyo bulmak
% 50 şansı var ya hastalık var yada yok embriyoların hastalıksız olanları denk gelmiş bir arkadaşım da yine aynı şekilde genetik rahatsızlıktan dolayı yaptırmıştı 5 embriyodan sağlıklı dönüş olmadı malesef

Sizin 2 tanesinden 1 tanesinde olma ihtimali var bizim 4 taneden 1 tane

Anladım tesekkur ederım
Arastırma hastanesinden esıme ve bana kromozom testi yaptırdık kendim ıcın de pıhtılasma testı yaptırdım sonuclar 1,5 aya kadar cıkarmıs ıns temız cıkar
Bende ve esımde hıc bır sorun cıkmasa bıle ben pgt yaptırıcam ıcım raht etsın Rabbım bu acıyı bı daha yasatmasın
Siz ne yaptınız cıkan 3 taneyı ıns bebek olarak saglıkla gelır

12 tane vardı en son kontrol de yumurtam ama toplama günü 5 tane çıktı, diğerlerinin içi boşmuş , çok kırgınım üzgünüm, 1 tane embiriyom tek başına 4 gün dayanabildi keşke 1 gün daha dayanabilseydi ve sağlıklı olsaydı

1 kere dogal yolla hamıle kaldım 8 hftalık kalbı durdu sonra 7-8 ay olmaynca tüp bebege basladık ilk deneme basarısız 2. Deneme pozıtıf ama ıste sonra 4,5 aylık genetık bozukluk oldugunu ogrendık
Doktorlar tüp bebege baslar baslamaz hadi genetıkte yapalım demıyorlar 3 kaybın ya da dusugun ya da basarısızlıgın yoksa veya aılede boyle bır gecmıs yoksa cunku cok fazla genetık sorun var maalesef basımıza bu acı gelmeden olmuyo bundan sonra yapılacak ama korktum kafam karıstı okuduklarım hep negatıf donus
Genetık test yaptrdık sonuc beklıyoruz
Siz baslar baslamaz pgt mı yaptrdınız? Pgt yapıldıgı halde neden tutmamıs ne dedıler ?
Cok sukur 4 tane daha var ıns tutar

Coook zor kayıp Rabbim kımseye yasatmasın saolun

Ya kıyamam üzülme yeniden dene yılmak yok umut hep var olcakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…