Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım 4 deneme konusu tamamen drların uydurması.nasipse olacaksa ilkindede olur 5. de de olur.birde donasyon meselesini yazmışsın.drlara donasyon önermek kolay geliyo.
bir arkadaş vardı burda.eşinde hiç canlı siperm yoktu.tese ile birkaç tane buldular tüp bebek tedavisi sırasında.onlarda çok kalitesizmiş.o yüzden o tedavisideki embriyoları tutmadı ve drları onlara siperm donasyonu teklif etti.kız yıkılmıştı çok iyib hatırlıyorum.tüp bebekte tese yapılınca çok düşük bir ihtimal kanallarda açılma olabilirmiş.kız tüp bebekten sonraki ay doğal yoldan hamile kaldı.
bunları yazmamdaki amacım kendini iyi hissetmen yada seni avutmak değil.
sana kesin senin çocuğun olurda diyemem kimse diyemez.Allah bilir onu.dr ların nice senin çocuğun olmaz dediği hastalar kendiliğinden hamile kaldı.kimsenin dediğini yazdığını kale alma lütfen.drlana sor en iyisini onlar bilir.ben sormuştum.boşunamı uğraşıyoruz demiştim.onlar hayır demişti.sağlıklıyı bulana kadar devam etmenizi öneriyoruz dediler.sende sor.
ben tedavim sırasında elimden geleni yaparım olmazsa olmaz napayım diyordum kendime.sende öyle yap.akasyanın dediği gibi sorun aynı olsa bile herkesin tedaviye verdiği cevap farklı olabiliyor.
ben 4. tedavim son dedim kendi kendime ama bunun drların söylediği 4 tedavi yapın olmazsa olmaz demesiyle ilgisi yok.maddi manevi öyle gerekiyordu.
yüzdelerine gelince evet öyle.bulunduktan sonra tutunması tek ebriyo için % 25-30. peki ikide iki tutunması % kaç sence.ben bilmiyorum ama ikide iki daha düşük olsa gerek ama benimki tuttu değilmi?????

ha birşey daha var ayşeyle benim durumum aynı değil ben hiç hamile kalamadım yazmışsın.kalamazsın tabiki benim leyla arkadaşım ayşelerde sperm sorunu yok.
bende hamile kalamadım bizimde sipermlerde sorun var.

Akasyacım merhaba ,

evet bır tukenmıslık bır umutsuzluk car, sıze yalan soyleyecek degılım.
sızınle bunları paylasmak ıstıyorum , bana moral vermenızı ıstedıgımden degıl ama ben en ıyı anlayacak kısılerın sızler oldugunu bıldıgımden kı bu konuda da yanılmadıgımı
yanımda oldugunuzu hıssettırerek, degerlı vaktınızı bana ayırıp uc bes kelam ederk onayladınız. bazen de ınsan cok karamsar bır dunyaya dalabılıyor ve dısarıda olanlar olayı farklı bır acıdan gormenızı saglayabılıyor. bu nedenler cok tesekkur edeıyorum sana , hıtucıye , ıncı tanesıne, chnbye, mattıkaya , gelıncıke...

olumsuz sonuclanan tedavımden sonra bendekı umut tukendı. ılla zamanla yerıne gelecektır dıye dusunuyorum ama su anda hıssettıgım bu. belkı de 3 taneden 3u de sorunlu cıktı ve sadece translokasyon degıl sorun baska seyler de cıktı ve bu da benı ılerı deneyımler ıcın bır anda cokerttı. Allah ol dedıkten sonra olur bılıyorum ama durumum sanlı benım dusundugumden daha kotuymus, ben bu kadar kotu oldugunun farkında degılmısım gıbı .... bır uyanıs oldu bende.

bunca yıl dıledım , dua ettım, acaba kalpten ıstemedım mı dıye kendıme hep soruyorum. herkes aynı seyı soyluyor '' kalpten dıleyınce olur'' dıyorlar.
benım kalbımle ılgılı bır sıkıntım mı var acaba? kalpten mı dılemıyorum? oyle ıste bır suru soru gelıyor aklıma.
tekrar soyluyorum bu tedavının olmaması benı uzmedı , ama ılerısı ıcın umutsuzluga dusurdu.

hıslerın ınsallah dogrudur guzelım. herseyın hayırlısı Allahımdan . Inanıyorum bu kara dusunceler de gececek ve bızler de ınsallah bızden sonrakılere burada umut olacagız.
bunu cok yurekten dılıyorum.

canım hıtucıcım ,

benım duymak ıstedıgım belkı de su drlardan , evet ıllakı bulacagız!!!! tabı senın de dedıgın gıbı bu soylenemeyecek, gercek dısı bır durum ama herhalde bır umut cumlesı arıyorum ben .

ben de oyle dedım. ben elımden gelenı yaptım , en ıyı yerlerde tedavı oldum, maddı manevı sartlarımı zorladım, daha ne yapabılırım dedım? ama ıcımdekı bu umutsuzluk nasıl oldu da geldı benı buldu bır gunde onu bılemıyorum.
oysa kı umutluydu.
bulacagız deneye deneye dıyordum.
ılk olumsuzlukta nıye boyle kalbım coktu anlamadım .

hep soyluyorum ama Semra Hanım bana ılk gorusmeye gıttıgımde odadan cıkarken dedı ; ılkınde bulamayabılırız , bır kac deneme yapman gerekebılır dedı. kulaghımda hala sozlerı.

dogal yoldan hamıle kalamama konusuna gelınce; aslında bır bakıma buna sevınıyorum da. eger morfolojı sorunumuz olmasaydı belkı ben de sureklı hamıle kalıp dusurenlerden olacaktım. bunu yasamamak da bır sans aslında ıyı yonden bakmak gerekırse.

benım galıba mucızelere ınanmam gerek . ınanmadım hıc. yıllarca yuzşerce kısı hep bana mucızelerden bahsettı. asılamalardan sonra dogal hamıle kalabılırsın dedıler, sonra her tup sonrası aynı cumleler... yıllarla doldu her hucrem bu cumlelerle . bu sırada bu guzel mucızeler hıc benım basıma gelmedı ama cevrede onlarca ınsanın mucızesıne sahıt oldum. belkı bana da dedım , belkı bana da , olmadı... bır ara tup bebekten korkuyordum ve Allahım dıyordum hayırlısıyla dogal yoldan versen ne olur dıyordum.
yıllarca dua ettım ama dedıgım gıbı kalpten mı ıstemıyorum dıye dusunuyorum.
yıne de bunca seyın sonunda sakın sanma kı tevekkel degılım.
Allahımın bır bıldıgı var bunu da bılıyorum . sevdıgı kulları uzermıs bunu da bılıyorum ve bu yuzden de mutluyum .
ama bır yandan da llahım cok bekletme lutfen hayırlı saglıklı bır bebek ıcın dıyorum...

Günaydın kızlar,
lavequecim lütfen bu karamsarlığı bırakalım canım. Burada güzel hikayeler okuyunca umutlanıyor, üzücü öyküler okuyunca etkilenip aynısının bize de olabileceğini düşünüyoruz. Ama Akasya'nın da dediği gibi herbirimizin tedavi koşulları ve tedaviye vereceğimiz yanıtlar çok farklı. Aynı sorunu olan iki kişiden birinin doğal yoldan çocuğu olabildiği gibi diğerinin tedavi dışında çocuk sahibi olamadığını dahi görüyoruz. Hepimizin ayrı ayrı nasibi var. Herşeyin bir zamanı olduğu gibi bunun da bir zamanı var. Dualarımız hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmamız yönünde. Diğer arkadaşlar olduğu gibi sen de dualarımdasın. Lütfen umudunu yitirme.

hituci nasılsın canım? Minikler nasıl?

chnb, mattika nerelerdesiniz? chnb, modeminizi yaptırın bir an önce. Özledik seni.

Akasya sende durumlar nasıl canım? Var mı testlerden bir haber?

Benimki de bu olacak. Kızlar kullanacağımız ilaçlarda iğne dışında hap vs. falan da var mı? Bir de ortalama kaç iğne veriliyor? İlaç dozları yumurtaların büyüklüklerine göre mi ayarlanıyor? Zaman daraldıkça korku da artmaya başladı. Dua edelim birbirimize...

iyiyiz canım hamdolsun.sen nasılsın?tüp bebek tedavisinde genelde iğne kullanılıyor canım.hap olarak sadece adet geçiktirici vb ilaçlar var.birde yumurta toplandıktan sonra progesteron hormonuna başlıyorsun kimisi iğne kullanıyo kimisi vajinal jel kimisi hapınıda kullanıyo.ama sizin protokolde başka kullanılan bi ilaç varmı bilmiyorum.iğnelerden korkuyorsan hiç korkmaiminicik insülin iğnesi kullanılıyor.kendin bile yapabiliyorsun.hiç acıtmıyo.
chnb yi bende özledim.sabahları onuda buralarda görmek iyi geliyordu.
laveque nasıl acaba...lavequeeee ses ver hep aklımdasın umarım iyisindir.

selam kızlar, herkese mutlu ve bebişli seneler
pek giremedim son zamanlarda ama okuyorum.
laveque canım umudunu kaybetme hiçbirzaman, bi sıkıntı olduğunda allahtan sabır dilemek yerine sıkıntının geçmesini dilemek daha doğruymuş.
ben çocuğumun olmama ihtimalini kabullenmeye çalışıyodum, ama bunu okuyunca boy boy evlat ver diye dua ettim.
rabbimin gücü sonsuz, biz isteyelim verir elbet. isterse kırk tane sorunumuz olsun o istedikten sonra olur.
cnhb şubata tedaviye başlıyosun heralde, hayırlı güzel sonuçlar olsun inş.
yarın kayınvalidemgil geliyo çok giremem.
hepinizi öptüm

bu arada angell pek gelmiyo merak ettim

Hepinize saglıklı mutlu sanslı ve mucizelerle dolu bir yıl diliyorum.mattikacım cok hastaydım giremdim.önce böbrek büyümesi ve kum düşürdüm.sonra grip,sinüzit,öksürük,ateş nedeniyle hastanede yattım.şimdi cok sükür iyiyim....26 haftalık olduk,oglumun yüzünü gördük.bakıp bakıp aglıyoruz...gercek bir mucize...içimde hareket ettikce dahaönceki sıkıntılar kayboluyor...ne olur kimse umudunu kesmesin...allahım isteyen herkeze hayırlı saglıklı yavrular versin...amin.

Çok şükür canım ben de iyiyim. Evet iğneden korkarım biraz, kendi kendime yapabileceğimi hiç sanmıyorum :) Nereden yapılıyor bu iğneler peki?

Çok çok geçmiş olsun angel. Maşallah ne kadar büyümüş Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı bizlere olsun inşaallah...

Kızlar şükür yapıldı sonunda internet. Şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyor bu yılda Allah'tan hepimiz için sağlıkla evlatlar diliyorum.

Benim geciktirimin 6. günü 2 gün gecikti şu an. İnşallah güzel gider her şey...

Çok özlemişim hepinizi...

Hoşgeldin canım. Biz de seni özledik. Benim de bugün olmam gerekiyordu olmadım. Randevu iptal oldu o yüzden, pazartesiye aldım. Umarım fazla gecikmez. Allah nasip eder de herşey yolunda giderse transfer günüm kayınvalidemlerin ve eltimlerin bize geleceği zamana denk geliyor. Nasıl olacak bilmiyorum...

Canım olsun biraz sana hizmet eder görümcen:)) Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişler...

Canım olsun biraz sana hizmet eder görümcen:)) Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişler...

Görümce olsa hadi bir nevi ama elti :) Bir de ilk kez geliyorlar biliyor musun. İyi ağırlamak isterim. He bir de durumumuzu bilmiyorlar, geldiklerinde öğrenecekler artık :) Biliyorum ki kayınvalidem öğrendikten sonra hep düşünecek bunu, soracak sürekli. Strese girmezsem iyidir. Sen nasılsın? Senin süreç de yaklaşıyor. 3 hafta kaldı değil mi :) Adetinin ne kadar gecikmesi gerekiyor?

Canım eşinle konuş bence eşin benden sorun desin ki sana bulaşmasınlar:)) İlacın 6. günü bugün. Zaten 10 günden fazla kullanılmıyor. 2-4 gün içinde adet oluyorsun. Adetin 2 ya da 3. günü gel dedi dr. Bakalım hayırlısı. Yani haftaya cumartesi sanırım adet olurum ilaçlara başlarız. Senin tam ne zaman?

Peki misafiri eşin erteleyemiyor mu?

O konuşur zaten :) Kayınbiraderimle eltim öğretmen olduğu için tatile denk getirdiler. Kayınvalidemler de hep beraber olalım diye geliyorlar, uzun bir süredir gelemiyorlardı zaten. Bebek konusu açılmasın da başka bir şey istemiyorum. Allah'tan annemlerle yakınız, yardımcı olur bana. Ben adet olmayı bekliyorum, olduğum an başlayacağız. Pazartesiye aldım randevu ama bakalım. Umarım bugün yarın olurum. Daha önce adet olmayı hiç bu kadar hevesle beklediğimi hatırlamıyorum :)

Hayırlısıyla ol ben de heyecanlıyım senin için. İnşallah tutar biz de seviniriz. Bu aralar iyi bir haber hepimize yeniden ümit olacak...

Leave mesajların beni çok duygulandırdı. Çok dua ettim canım. Allah bu sevgiden kimseyi mahrum etmesin amin... Sakın aklına kötüyü getirme. Olacak inşallah. Dualarla aşacağız hepimiz. Belki sancılı olacak ama olacak inşallah canım...

Hituci'm sen nasılsın? Ben de özledim sizleri. Nasl alışmışım okuldan da zor yazıyorum çok meydanda bilgisayar herkes görsün istemiyorum. Ama yapıldı şükür...

Hayırlısıyla ol ben de heyecanlıyım senin için. İnşallah tutar biz de seviniriz. Bu aralar iyi bir haber hepimize yeniden ümit olacak...

Sağol canım. İkimizin arası fazla olmayacak, 1 hafta en fazla 10 gün. Burada hepimiz birer birer sevineceğiz Allah'ın izniyle. Çok dua ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…