- 31 Mart 2007
- 1.987
- 2
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.401
kimsecikler yokbende gideyim bari.Allah rahatlık versin herkese...hayırlı geceler...
Canım ben test sonucumu bekliyorum. Bu hafta belli olacak demişlerdi. Bugün aradım ama henüz gelmemişTest sonucunu Cumhur Bey'e götüreceğim. Eğer mutasyon tespit edildiyse bu durumda görüşmelere başlayacağız. Tespit edilmediyse maalesef ikinci bir test yaptırmam gerekecek. Ama sanırım sen benden önce başlarsın. Senin tecrübelerini merakla bekliyor olacağım..
Hepimiz için herşeyin hayırlısı inş....
Merhaba kızlar, nasılsınız? Az önce geldim eve. Sonuçları gördü sadece. İlk adetimde başlıyoruz nasip olursa. Cumartesi olmam lazım, o gün için randevu aldım. Olmazsam iptal edeceğim. Prolaktin seviyemi sormuştum ya size yüksek diye, ilaç verdi onun için. Haftada 1 yarım tablet al dedi. Spermiogramı da haftasonuna bıraktık, çok uzun ara dedi 1 hafta için. Bende haberler böyle. Girdik bir yola, inşaallah hayırlısıyla evladımıza kavuşuruz. Dua edin benim için.
İnci canım Allah kolaylık versin. Senden gelecek iyi haberleri bekliyoruz. Bu başlıkta bebiş haberleri almayı o kadar çoook istiyorum ki :) Bebek haberleri hepimiz için çok büyük bir moral olacak....
Ben geldim gitmis herkes ...
Hitucicim gul tatlim valla ... Leylalik var tabi . Gececek zamanla, az idare edin beni
Iyi geceler, ben de yatiyorum.
canım yaparlar herhalde, sormadım daha .ama 2. tedavıde otomatık olarak ınıyor fıyat zaten .Canım inşallah belli olur. Biz aylarca sürünceme de beklemiştik. Beklemek zor iş...İnşallah güzel olur her şey...
Hadi hayırlısı hemen hemen beraber başlayacağız. Ben bir hafta geç başlarım senden. Dualarımız seninle...
İnşallah canım. İçimden geçenleri söyleyeyim mi? Ben de Mattika ve Leaveden sonra kendim için umutsuzlandım. Rezerv de az ve başka şehirdeyim. Sanki benim de az çıkacak yumurtam. Bilmiyorum artık. Hayırlısını diliyorum...
Canım geçecek bu zorluklar da. Peki yeni tedavi iin indirim yapacaklar di mi?
Canım inşallah belli olur. Biz aylarca sürünceme de beklemiştik. Beklemek zor iş...İnşallah güzel olur her şey...
Hadi hayırlısı hemen hemen beraber başlayacağız. Ben bir hafta geç başlarım senden. Dualarımız seninle...
İnşallah canım. İçimden geçenleri söyleyeyim mi? Ben de Mattika ve Leaveden sonra kendim için umutsuzlandım. Rezerv de az ve başka şehirdeyim. Sanki benim de az çıkacak yumurtam. Bilmiyorum artık. Hayırlısını diliyorum...
Canım geçecek bu zorluklar da. Peki yeni tedavi iin indirim yapacaklar di mi?
Selam kızlar ;
Ben geldim. Bugün laboratuvarı aradım. Halen genetik test sonucum gelmemiş. Nerdeyse 1 ayı geçti. Epey moralim bozulduÜstelik mutasyonu tespit edip edemediklerini söylemedi. Sadece test tekrara girmiş dedi. Ne demek istedi anlamadım.:26:
Kızlar okuyorum okuldan. Hala yok internet...
Sorun modemde miymiş canm?