- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.121
Beni de akşam üstü Arda Bey aradı. Protein s sonucum 24 idi. 11o çıkmış yeni tahlil. Eskisi yanlışmış. Sevindim aramasına...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
chnbcim , ben senin yazdiklarina cevap verdim ama biraz karisik olmus. Hepsi senin alintinin icine girmis:) duzeltemedim , haber veriyorum .
Canım fasikülü sormuşsun. Tüp Bebek kitapçığı diye bir kitapçık. Ayrıntılı bir şey. Ama biz henüz başlamaya karar vermedik diye hemşire filan demediler...
evet evet verdiler bana da oyle bir sey ama ben okumadım onu
Kizlar ben su an 15-16 haftalik hamileyim ikiz bebislerimle.. Malesef sali günü amniozentese yaptiriyoruz..
Cok korkuyorum hayirlisi artik..
Pgd icin semra hanim ve cumur bey bence cok dogru adress..
Canım seni tanımıyorum ama Allah yar ve yardımcın olsun
İnşallah bir problem çıkmazzzz
Allah gönlüne göre versin
bebeklerin sağlıklı olur inşş
Kizlar ben su an 15-16 haftalik hamileyim ikiz bebislerimle.. Malesef sali günü amniozentese yaptiriyoruz..
Cok korkuyorum hayirlisi artik..
Pgd icin semra hanim ve cumur bey bence cok dogru adress..
Tskler canim, benim yazilarim biraz arkalarda kaldi;-)
Robertsche translokation 13/14 vardi bizde pgd yaptirdik memorialde ikize hamile kaldim Oradaki ilk denememde cok önerdiler bize insan cok korkuyor bide iki tane olunca ondan yaptirmaya karar verdik..
Robertsche translokation 13/14 vardi bizde pgd yaptirdik memorialde ikize hamile kaldim Oradaki ilk denememde cok önerdiler bize insan cok korkuyor bide iki tane olunca ondan yaptirmaya karar verdik..
Ah ya herkesinki 13-14 benimki 2-7 ya hiç rastlamadım benimkine valla
bende bi terslik var
ne kadar şanssızım uffffffffff
canım sorun neydi? pgt ile hamile kaldın ve amiyosentez mi yapılcak
herkese öneriyolar sanırım bunu.
aman canım ya hepsi sorun işte, biri birinden daha mı iyi sanki.
pgt de hangi teknik kullanıldı sizde?Sen nerde tedaviye baladin? Biz yapmaya karar verdik insallah pisman olmayiz ama kesin bilmek istiyorum chromozomlar nasil diye.. Bakalim artik..
malesef canım geçen ay bi şüphe vardı ama heralde kimyasal olduMattika yanlış hatırlamıyorsam seninde mi bi hamilelik durumun vardı hamilemisin sende yoksa ya
amin canımDoğru söylüyorsun canım hepsi sorun malesef
Rabbim beterinden esirgesinnn hepimizi
Allah sağlık versin
Ah ya herkesinki 13-14 benimki 2-7 ya hiç rastlamadım benimkine valla
bende bi terslik var
ne kadar şanssızım uffffffffff