Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Beni de akşam üstü Arda Bey aradı. Protein s sonucum 24 idi. 11o çıkmış yeni tahlil. Eskisi yanlışmış. Sevindim aramasına...

chnbcim , ben senin yazdiklarina cevap verdim ama biraz karisik olmus. Hepsi senin alintinin icine girmis:) duzeltemedim , haber veriyorum .

Canım fasikülü sormuşsun. Tüp Bebek kitapçığı diye bir kitapçık. Ayrıntılı bir şey. Ama biz henüz başlamaya karar vermedik diye hemşire filan demediler...

evet evet verdiler bana da oyle bir sey ama ben okumadım onu :KK9:

Canım ben kendim aldım, sekreterlerin önünde duruyordu istedim. Nur Hanım konusunu çok gündeme getirmişsiniz. Onlar ekip halinde çalışıyorlar. Bu önemli. Benim şöyle bir olay oldu Nur Hanım dosyaları inceledi. Yumurta takibini Hülya Hanım yapabilir dedi. Hülya Hanım da benim buradaki dr m. Dedim tanıyor musunuz dr mi? O da Urfada beraber çalıştık dedi. Böyle de bir şey oldu. Şaşırdım...

Senin yolculuk ne zaman bu durumda?

Kizlar ben su an 15-16 haftalik hamileyim ikiz bebislerimle.. Malesef sali günü amniozentese yaptiriyoruz..
Cok korkuyorum hayirlisi artik..
Pgd icin semra hanim ve cumur bey bence cok dogru adress..

Kizlar ben su an 15-16 haftalik hamileyim ikiz bebislerimle.. Malesef sali günü amniozentese yaptiriyoruz..

Canım seni tanımıyorum ama Allah yar ve yardımcın olsun
İnşallah bir problem çıkmazzzz
Allah gönlüne göre versin
bebeklerin sağlıklı olur inşş

canım sorun neydi? pgt ile hamile kaldın ve amiyosentez mi yapılcak
herkese öneriyolar sanırım bunu.

Robertsche translokation 13/14 vardi bizde pgd yaptirdik memorialde ikize hamile kaldim Oradaki ilk denememde cok önerdiler bize insan cok korkuyor bide iki tane olunca ondan yaptirmaya karar verdik..

Tskler canim, benim yazilarim biraz arkalarda kaldi;-)

Yok canım benimkiler arkada kaldı aslında baya o yüzden :)
Ayy ne güzel şimdi dünyalar senindir eminim
hele birde şu testi hayırlısıyla atlatın kazasız belasız sağlıklı bi şekilde

Robertsche translokation 13/14 vardi bizde pgd yaptirdik memorialde ikize hamile kaldim Oradaki ilk denememde cok önerdiler bize insan cok korkuyor bide iki tane olunca ondan yaptirmaya karar verdik..

Ah ya herkesinki 13-14 benimki 2-7 ya hiç rastlamadım benimkine valla
bende bi terslik var
ne kadar şanssızım uffffffffff

hatırladım canım okumuştum seni.
bizde de aynısı var, şimdi tedavideyim bakalım ne olcak
bi hafta var yumurta toplamaya.
ben yaptırmam gibi geliyo ama başa gelmeden yorum yapmamak lazım

Sen nerde tedaviye baladin? Biz yapmaya karar verdik insallah pisman olmayiz ama kesin bilmek istiyorum chromozomlar nasil diye.. Bakalim artik..

Sen nerde tedaviye baladin? Biz yapmaya karar verdik insallah pisman olmayiz ama kesin bilmek istiyorum chromozomlar nasil diye.. Bakalim artik..
pgt de hangi teknik kullanıldı sizde?
ben konya eurofertildeyim, pgt için hücre alınınca istanbula gitcek test için

Mattika yanlış hatırlamıyorsam seninde mi bi hamilelik durumun vardı hamilemisin sende yoksa ya
malesef canım geçen ay bi şüphe vardı ama heralde kimyasal oldu
şimdi tüp deniyoruz, yumurta toplamaya 1 hafta kadar var

Doğru söylüyorsun canım hepsi sorun malesef
Rabbim beterinden esirgesinnn hepimizi
Allah sağlık versin
amin canım

Ah ya herkesinki 13-14 benimki 2-7 ya hiç rastlamadım benimkine valla
bende bi terslik var
ne kadar şanssızım uffffffffff

Mervecim merhaba,

Ben de senin gibi aglasanlardandim. Artik aglasmayi biraktim ...
Alistim mecburen. Bende de 2-15 translokasyon var.
Ben de memorialda basliyorum ama izmirliyim yumurta takiplerim izmirde olacak.
Uzun protokol yarin lucrine basliyorum. Yas 36 . 3 taze denemem olacak. Arada bir tane de dondurlmusum var.

Sen yazdin mi goremedim durumun hakkinda.

Canim allah kolayliklar versin insallah. Ben de cumhur beyle gorusmeye gittigimde eger olur da tutarsa mutlaka amniyosentez onerdiklerini soylemisti. Ben neden dedim , zaten bakmiyir musunuz butun kromozomlara? Bakiyoruz ama yine de saglam olsun dedi. Mantikli gelmedi ama tabi doktorlar yaptir deyince de insan yaptirsin istiyor.

Umuyorum kolay bir islemdir. Ve umuyorum herseyyolunda gider. Ben sanmiyorum bir sorun cikacagini cunku cumhur bey yine demisti ki yapilan amniyolarda rastlamadik hic bir soruna pgt yapilip da hamile kalanlarda ama yine bakmak gerek demisti.
Icini ferah tut. Biliyorum heyecanlisin .

Bize haber ver nasil gectigine dair. Sonuc sanirim bir ay sonra gibi cikiyor degil mi?

Az kaldi be guzelim senin de... Senden guzel haberler gelsin insallah da bana da umut olsun .
Hep iyi dusun olur mu? Olur da akoina kotu bir sey gelirse hemen sav. Ben oyle yapiyorum.
Pgtden saglam degil saglamlar gelecek insallah.

X