- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #2.521
Kesinlikle arafta olmak çok iyi tanımlamışsın...ama Allahım yardım ediyor o kadar kararsızdım ki okadar üzgün ama sonunda bu kararı aldık böyle hayırlıdır diyorum Allahıma güveniyorum....En çok simgeden etkilendim simgecim senden Allah razı olsun onun hikayesini okudum ettiği duaları not aldım ve yaptım Allahım kabul eder inşallah...ki etti de şuan hamileyim,daha bu kadar haftaya hiç ulaşmamıştım...şimdi ise tek duam hayırlı sağlıklı olması...simgede kromozom bozukluğu ve eşinde de sorun vardı pgd denedi sağlam embriyo çıktı malesef tutmadı sonra doğal hamile kaldı ve mucize gerçekleşti sadece taşıyıcı bi sorun yok çocukta Allaha çok şükür...bende yazıcam hikayemi inşallah mucizem gelsin yaşadığım herşeyi,acılarımı tedavilerimi,yakarışlarımı ve Allahım nasip ederse mucizemi... inşallah nasip olur...
simgecim bende hamileyim 9 buçuk hafta olduk çok mutluyum ama tabi kaygılıyımda...İnşallah mucizem gelir...Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Canım sen pgt yi de denedin olmadı, ben de senin durumunda olsam büyük ihtimal senin yolundan ilerlerdim, Allah yardımcın olsun. İnanıyorum ki bu kadar çabadan sonra Allah dualarımızı karşılıksız bırakmayacak. Seni çok iyi anlıyorum. Dualarım seninle canım...
angel umarım hepimişz bebklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız. bende de kromozon tranklokasyonu var. şuanda tüp bebekle 17. haftamızdayız nasip olursa kızımız olacak.. bizede pgt yapıldı. ama genede endişelerim var. inş rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder.. sanırım bebeğimi sağlıcakla kucağıma alna kadar içim rahatlamayacak. rabbim yardımcımız olsun.
hituci umarım kızlar iyidirler senin gibi arkadaşlar bana umut oluyorsunuz..
Maşallah. Her şey istediğin doğrultuda olur inşallah. Pgt yi nerede yaptırdınız? Ayıp olmazsa maliyetler hakkında da bilgi verir msiniz? Doktorunuz kim?