• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PGT ve NGS işlemleri hakkında bilgilendirme - Hemofili Faktör 8

Merhaba benim iki kızım var geçen ekim ayında oğlumu dünyaya getirdim ancak üç aylık olduğunda vefat etti
Xe bağlı kas hastalığı tasiyiciligimdan dolayı vefat eden oğlumda kas hastalığı vardı ve bu yüzden kaybettik.benim sorum iki tane sağlıklı çocuğum var ve devlet pgt ile tüp bebek masraflarimi karşılar mi
Sgk geri ödeme kapsamına dahil edilen pgt işlemi hakkında burada bahsetmiştim bu konu hakkında. Eğer buhastalık devletin belirttiği hastalıklar listesi içerisinde yer alıyorsa karşılar ama bu karşılama tamamı değil. Konunun başında belirtmiştim nelerde indirim olduğundan. Başınız sağ olsun, Rabbim hayırlı evlat versin

Herkese merhaba ben de ocak ayında NGS yöntemi ile tüp bebek tedavisi olacağım, medicalparkra başladık, tek biyopsi ücreti 330 dolar biz 4 tane yollamayı düşündük , sizin paket ücret çok uygunmuş nerde yapıyorsunuz acaba ? Karı koca genetik test verdik ama herhangi bi genetik durum tespit edilmedi,
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba

, ngs ile tüp bebek tedavimize başladık şu anda embriyoların 4. Günündeyiz , yarın inş biyopsi alınacak toplamda 8 tane var yarına kaç tane kalır bilemeyiz dedi doktor, ancak kaç tanesi temiz gelecek onu da bilmiyoruz , biraz endişeliyim inş güzel sonuçlar
Merhabalar sonucunuz nasıl inş iyi gelmiştir biz de ikinci deneme yapıyoruz ilk bebeğim hastaydı şimdi Ngs yaptıracağız artık ve bugün OPU oldum kaç yumurta toplandı kaç tanesi 5. Güne geldi sizin ve yaş kaç acaba sorması ayıp ama ben de şuan aynı durumda olduğum İçin soruyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar ngs li 2 embriyom var. Doktorum tek transfer etmekten yana ama ben çık kararsızım ikisinde mi alsam diye. Bu 4.deneme diğerlerinden hep iki verildi ama olmadı.

merhaba dondurulmuş embriyolara pgt işlemi yapılıyor mu? bundan 5 yıl önce dondurduğum 3 tane iyi kalitede embriyomuz var. Bir tane oğlum var 4.5 yaşında ama alerjisi var ve çok yıpratıyor bizi şimdi ikinci bir gebelik istiyoruz ama nasıl olacak Şişli Memorial de embriyolar...

merhaba dondurulmuş embriyolara pgt işlemi yapılıyor mu? bundan 5 yıl önce dondurduğum 3 tane iyi kalitede embriyomuz var. Bir tane oğlum var 4.5 yaşında ama alerjisi var ve çok yıpratıyor bizi şimdi ikinci bir gebelik istiyoruz ama nasıl olacak Şişli Memorial de embriyolar...
Merhaba. Dondurulmuşlara çok önermiyorlar diye biliyorum. Bozulma olma ihtimali yüksek oluyormuş

Merhaba , benim de toplamda 24 embriyom var ve yarısını çözdürüp kaç tanesi 5’nci güne gelecek ve genetik araştırma ve biyopsi yaptıracağız diye bir başlayalım dedik. 12 taneden 3 tanesi 5’nci güne kaldı. Şimdi biyopsi ve genetik araştırma süreci başlıyor.
Daha öncesinde başka bir hastanede bu işlemi yaptırmıştım. 3 tanesi genetik araştırma da abnormal çıkmıştı. Sebebini bilmiyorum. Bana söylenen bir rahatsızlığım yok. Sizin bu rahatsızlığınız bu tüp bebek işine girdiğiniz de mi keşfedildi ? Yoksa daha öncesinde biliyor muydunuz?
Allah yardımcınız olsun , dua ve dileklerinize kavuşmanızı dilerim.
canım selamm,
nasılsın ?
dondurulmus embrıyolarını genetık yaptırdın mı acaba ?
nasıl gectı süreç, bozulma vs olmadı degıl mı ?

Arkadaşlar merhabalar 1. Denemede genetik yaptırmadan transfer oldu yaş 35 ve bebek down sendromuydu ve gebeliğim sonlandı 5. Ayda 2. Denemem de yumurta az oluştu 2 embriyo genetiğe gönderildi ve sonuç komplek anaploidi ne demekle ama sağlıksız eşim ve benim genetik test yaptırdık ancak birşey çıkmadı böyle bu durumda olan var mı hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç Ankara da bahçeci iyi mi laboratuvar da önemli deniliyor 😞

Arkadaşlar bende de faktör 7 ve 8 eksikliği var bu ngs sonucunu etkiler mi ya bilen arkadaşım yazsın lütfen

Back