İnshAllah pozitif alırısınuz harika 4 dınde gelmesi çok iyi bir sonuç5 yumurta toplandı, 4 embriyo olustu. 4 ü pgt gitti, 4 üde saglıklı geldı cok sukur. yaş 30 amh 0,65 ilk tranferim ocakta olacak <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnshAllah pozitif alırısınuz harika 4 dınde gelmesi çok iyi bir sonuç5 yumurta toplandı, 4 embriyo olustu. 4 ü pgt gitti, 4 üde saglıklı geldı cok sukur. yaş 30 amh 0,65 ilk tranferim ocakta olacak <3
Bende 2 tane gemetıklı var şu an bende ocak sonu şubat başı transfer düşünüyorum bakalım , ınshAllah bende 3 cı deneme olcak bu ama ılk defa genetıklıTeşekkür ederimmmm ınsalah sızde pozitif gorup saglıkla dunyay getırırsınız :)
Çok heycanlı ya beklemekkk, bakalım nasıl dayanacagızzz :)Bende 2 tane gemetıklı var şu an bende ocak sonu şubat başı transfer düşünüyorum bakalım , ınshAllah bende 3 cı deneme olcak bu ama ılk defa genetıklı
Ben 2 defa geçdim bu yolu alışdım galıba ilk dekı heycan yok bende rahatumÇok heycanlı ya beklemekkk, bakalım nasıl dayanacagızzz :)
insallah bu sefer tutacak sızınkı öyle hissettim bi :)Ben 2 defa geçdim bu yolu alışdım galıba ilk dekı heycan yok bende rahatum
InshAllah canım yaaa, senınkıde tutur hep beraber sevınırız , zaten genetıkde şans yüksekinsallah bu sefer tutacak sızınkı öyle hissettim bi :)
Ayyy ne güzel çok sevindim sağlıkla büyütün , peki kaçıncı denemedw oldu ?3 tane gondermistim 1 tanesi saglikli ve transfere uygun geldi, nisan 2023te transfer edildi, haftaya 1 yasina giriyor
Ay harika haber bizler de o gunleri gorur muyuz acaba :) kalitesini hatirliyor musunuz peki kacinci gun hangi grade3 tane gondermistim 1 tanesi saglikli ve transfere uygun geldi, nisan 2023te transfer edildi, haftaya 1 yasina giriyor
Genentıklı olduğu söyledı 5 cı gun , 5 olmadan genetıye yolanmıyor çunkıAy harika haber bizler de o gunleri gorur muyuz acaba :) kalitesini hatirliyor musunuz peki kacinci gun hangi grade
Evet biliyorum besincilerin gittigini kendiminkiler de oyleydi, mesela benim saglikli gelen 3ab dendi 5.gun,bunun gibi numaralandirilmasini biliyor musunuz demek istemistim :)Genentıklı olduğu söyledı 5 cı gun , 5 olmadan genetıye yolanmıyor çunkı
Kalite anlamında aslınd agenetıkde geldıkde sora kalitenın bir önemi olmur bende genetıkde 5aa ve 4ab gelmedı aksıne 3aave 3ab geldı sağlıklıEvet biliyorum besincilerin gittigini kendiminkiler de oyleydi, mesela benim saglikli gelen 3ab dendi 5.gun,bunun gibi numaralandirilmasini biliyor musunuz demek istemistim :)
Benim de sagliksiz gelenlerim 5aa 5bb ve 4aa idi. Bazen sizin gibi dusunuyorum ben de saglikli geldi iste ne onemi var ki diye, ama bir yandan da diyorum ki onlari oyle siralandirdiklarina gore illa ki bir bildikleri vardir hani. Yasayip gorucez kismetimizde varsa tutacakKalite anlamında aslınd agenetıkde geldıkde sora kalitenın bir önemi olmur bende genetıkde 5aa ve 4ab gelmedı aksıne 3aave 3ab geldı sağlıklımBilmiyorum ki bri yandan sizin gibi dusunuyorum bir yandan
Olar dışından bakıb yapmış sıraşamaını genetıkde ıçıne bakılmış onemlı oBenim de sagliksiz gelenlerim 5aa 5bb ve 4aa idi. Bazen sizin gibi dusunuyorum ben de saglikli geldi iste ne onemi var ki diye, ama bir yandan da diyorum ki onlari oyle siralandirdiklarina gore illa ki bir bildikleri vardir hani. Yasayip gorucez kismetimizde varsa tutacak
Benim oncesinde 2 asilama ve 3 tup bebek olumsuz sonuclanmisti, sebepsiz olunca genetige yonlendirmisti doktorumuz. Ilk genetik denemeydi, o da tuttu sukurAyyy ne güzel çok sevindim sağlıkla büyütün , peki kaçıncı denemedw oldu ?
5.gun embriyosuna genetik uygulaniyo diye biliyorum. Kalitesi ba bb olabilir, iyi demisti doktor. Eminim sizler de goreceksiniz emeginizin karsiligini alacaksiniz, cevremde ugrasip emeginin karsiligini almayan yok, olumlu dusunun. 4 yil sonra olmustu bizim ve daha once hic cift cizgi gormemistimAy harika haber bizler de o gunleri gorur muyuz acaba :) kalitesini hatirliyor musunuz peki kacinci gun hangi grade
Umarim5.gun embriyosuna genetik uygulaniyo diye biliyorum. Kalitesi ba bb olabilir, iyi demisti doktor. Eminim sizler de goreceksiniz emeginizin karsiligini alacaksiniz, cevremde ugrasip emeginin karsiligini almayan yok, olumlu dusunun. 4 yil sonra olmustu bizim ve daha once hic cift cizgi gormemistim
Şukur bende 2 tup bebek olumsuz olmusdu diye 2 cı defe opu olub sıfırda başlayıb genetık yapdırdım aslında ılk opuda 3 embryonum vardı oları ımha etdım cunkı genetık yapdırmak ıatedımBenim oncesinde 2 asilama ve 3 tup bebek olumsuz sonuclanmisti, sebepsiz olunca genetige yonlendirmisti doktorumuz. Ilk genetik denemeydi, o da tuttu sukur