Neden o ikisine de test yaptirmadiniz? Maliyetten dolayi mi?Arkadaşlar 4 embriyodan iki tanesine genetik tanı pgt yaptırdık kromozom bozuk dediler tutmaz dediler. Kalan iki taneden birini transfer ettireceğiz ama çok saçma değil mi onlar da bozuktur o zaman niye koyduruyoruz kiBu konuda bilgisi olan vat mı?
Canm öncelikle sonuç kromozom bozuk gelmiş yani “transfer edilemez” gelmiş. Tutmaz dediler demişsin ama orayı yanlış anlamışsın sanırım. Tutadabilir olay tutup tutmayacağı değil. Kromozom bozuk yani hasta çocuk olur demek.Arkadaşlar 4 embriyodan iki tanesine genetik tanı pgt yaptırdık kromozom bozuk dediler tutmaz dediler. Kalan iki taneden birini transfer ettireceğiz ama çok saçma değil mi onlar da bozuktur o zaman niye koyduruyoruz kiBu konuda bilgisi olan vat mı?
Evet 10 bin daha vermemiz gerekiyorduNeden o ikisine de test yaptirmadiniz? Maliyetten dolayi mi?
Benim 5. Gün embriyo larından 5 tane pgt artı NGs yapıldı . 2 tane kromozom Bozuk 3 tane normal vardı. Şimdi 1 transfer olumsuz 2. Transfer pozitif 4 haftalık hamileyim. Hepsi bozuk diye bişey yokkiArkadaşlar 4 embriyodan iki tanesine genetik tanı pgt yaptırdık kromozom bozuk dediler tutmaz dediler. Kalan iki taneden birini transfer ettireceğiz ama çok saçma değil mi onlar da bozuktur o zaman niye koyduruyoruz kiBu konuda bilgisi olan vat mı?
Ngs li embrıyonuz mu negatif olan ilk transfer?Benim 5. Gün embriyo larından 5 tane pgt artı NGs yapıldı . 2 tane kromozom Bozuk 3 tane normal vardı. Şimdi 1 transfer olumsuz 2. Transfer pozitif 4 haftalık hamileyim. Hepsi bozuk diye bişey yokki
Evet hepsi pgt ve ngs liydi .ama nasip ilki tutmadı 2. Bakalım nasip 5 hafta olduNgs li embrıyonuz mu negatif olan ilk transfer?
Yerleşme kanamasıdır merak etmeyın. Kaliteleri nasıldı embrıyoların?Şimdide kahverengi lekelenmeler var
Çok iyiydiYerleşme kanamasıdır merak etmeyın. Kaliteleri nasıldı embrıyoların?
Neden pgt yapıldı genetik bir durumunuz mu var ben de dengeli translokasyon taşıyıcısıyım ondan sordum sağlıklı yumurta bulmak zormuş malesef benim gibi olanlardaPgt tanesi 225 dolar aynısı ngs de tanesi 225 dolar . Sadece 1 embriyo ya harcadığın 450 dolar
selam, toplam tedavi masrafi nekadar tuttu?Pgt tanesi 225 dolar aynısı ngs de tanesi 225 dolar . Sadece 1 embriyo ya harcadığın 450 dolar
Merhaba tedavi görüyor musunuz aynı durumdayımNeden pgt yapıldı genetik bir durumunuz mu var ben de dengeli translokasyon taşıyıcısıyım ondan sordum sağlıklı yumurta bulmak zormuş malesef benim gibi olanlarda
Hayır daha 1 ay oldu kürtaj olalı araştırma aşamasındaym hem de dinlenneMerhaba tedavi görüyor musunuz aynı durumdayım
Hayır daha 1 ay oldu kürtaj olalı araştırma aşamasındaym hem de dinlenne
Merhaba ben tedaviye başladım siz ne yaptınız merak ettimMerhaba tedavi görüyor musunuz aynı durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?