Peynir ekmek gibi satılıyor!

bebiskom

ναяℓığıη öу&#8467
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.495
4
158
İstanbul
1.jpg

Tasarımcılar sınır tanımıyor. Kanlı banyo perdesini sadece hayal etmediler, yaptılar bile...
2.jpg

Ha, bunu banyosuna asmaya kim cesaret eder bilmiyoruz tabii...
3.jpg

Kanlı banyosuyla kalsalar iyi... Üstüne üstlük ona takım olsun diye kanlı ayak izli paspas da yapıp satışa sundular...
4.jpg

Ve biliyor musunuz? Bu takım peynir ekmek gibi satılıyor.
5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

10.jpg

oldu olacak aksesuar olarak aynanın önüne şöyle büyük bıçaklardan koysunlar, ya da wc kağıdı dizmek için balta sapı kullansınlarkaydirigubbakcemile3

insanların bilinçaltlarına psikopatlıgı, caniliği, kan görmenin dayanılmaz cazibesini işliyorlar
sonra da vay munevverin başı kesildi vay ayse testereyle doğrandı vay alinin penisi kesilip eline verildi diye feryat figan ediyoruz...
hiç ama hiç begenmedim...

valla küçüklüğümden beri korku filmi izlerken ki duş sahneleri yüzünden hala duşda kulak kesiliyorum, bi ses var mı diye, manyakmıyım neyimkaydirigubbakcemile3

2945082847504nm6.gif

24.gif

korku -gerilim filmlerini hiç kaçırmam hafta sonu zevklerimdendir ama sadece izlerim.Onlarla yaşamam.......

kanı görmeyi sevdiğine göre,kanıda bozuk olsa gerek,vampirlikmi var nedir :mymeka:

sevmedim,ben normalde tv de bile dayanamam kanı görmeye,:1no2: :1no2:

beni kan tutar :sinifsinif::sinifsinif:

Evde küçük çocuk varsa psikolojisi çok bozulur.Ama çocuk yoksa insanın zevkine hitap ediyorsa kullanılabilir.Ama benim zevkime hitap etmiyor.....

Asla böyle bir banyoya girmem.
Tasarımcılar buluyor birşeyler ama
Çocuklara normal geliyor ondan sonra bazı şeyler.
Biz kandan korkarak büyüdük,hiçte zararını görmedik varsın bizim çocuklarımızda öyle büyüsünyerimseniben

Yani pes,bu ne yaa
eve bile sokmam bunları....
güller,böcekler varken bunların ne işi varmış...
Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana
çok itici geldi doğrusu...

Bunları tasarlayanların Alfred Hitchcock un Sapık filmi bilinç altına işlemiş

Son düzenleme:
insanlar nasıl bir ruh haliyle tasarlıyorlar bunları acaba. üründen çok böyle insandan korkarım ben -tatlicadiarzu-

Back