• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peşpeşe hamile kalmak

Hezarfennn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
13
6
36
31
Gecen yıl dogum yaptım oglum 15 aylıkken bir oglum daha olacak bu sekilde dogum yapanlar var mı sutten kesmek veya alistirmak konusunda tavsiyeleriniz neler?

Sütten kesmeden iki bebeği birden emzirebilir sin . Bunu bir çok emzirme danışmanı söylüyor. İlk başlarda zorlu bir sürecin olacak çevremde gördüğüm kadarıyla ama Allah dağına göre kış verirmiş belki senin bebeğin uyuyan uslu bebek olur daha rahat geçer bu süreç.

Sütten kesmeden iki bebeği birden emzirebilir sin . Bunu bir çok emzirme danışmanı söylüyor. İlk başlarda zorlu bir sürecin olacak çevremde gördüğüm kadarıyla ama Allah dağına göre kış verirmiş belki senin bebeğin uyuyan uslu bebek olur daha rahat geçer bu süreç.
Inşaallah ama şu anda bile karnimda o kadar hareketli ki bir kac saat gunduz uyuyor sanirim onun disinda hep uyanik :) diger cocugum da tam memeye yapisti biraktiramiyorum cekince uyaniyor. Emzik alistirmadim başta malesef :(

Inşaallah ama şu anda bile karnimda o kadar hareketli ki bir kac saat gunduz uyuyor sanirim onun disinda hep uyanik :) diger cocugum da tam memeye yapisti biraktiramiyorum cekince uyaniyor. Emzik alistirmadim başta malesef :KK43:
Bu zamana kadar emzik vermemissiniz. Daha vermeyin alistirmayin bnm düşüncem oda daha küçük memeye yapışması çok normal seni hissettiği, o anı kucağı sevdiği zamanlar. Allah yardımcın olsun yine diyorum zor süreç ama Allah yardımcın olsun. Hic bir zaman kalıcı değildir. Bu zamanları da atlatacak siniz sabırlı olun. Yardım alacağınız birileri var ise bol bol yardım isteyin biraz olsun sizi dinlendirecektir.

Ben çok neredeyse aynı süreci yaşadım. İkinciye gebeyken 5 ay devam ettim emzirmeye ama beni çok zorladı. Mama da verdiğimiz için zorlanmadı ilk bebek. Emzik de almıyordu. Bence emzirmeye devam etmeyin sizi çok yıpratır bende öyle oldu.

Ben öyle kızımı emzirirken oğluma hatta oğlumu emzirirken şuan ikizlerine hamile kaldım kızımdı emzirmede hiçbir sıkıntı yaşamadım ama oğluma sütüm çok dokundu ve kusuyordu gerçi doktorum en fazla 4 aylık oluncaya kadar emzirmeme müsade etmişti ikiz gebeliğim olduğu için ama o kadar bile emziremedim 13 aylıktı oğlum mecbur bıraktırdım

Back