- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
Yok istanbulda degiliz. Bursadayim. Gökcadir insaattan aldik. Altinsehirde proje.
güle güle oturun,inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok istanbulda degiliz. Bursadayim. Gökcadir insaattan aldik. Altinsehirde proje.
güle güle oturun,inşallah.
VADENİZ NE KADAR
EVİNİZİN DEĞERİ VE AYLIK ÖDEMENİZ NE KADAR
Kiptaşın projelerini inceleyin derim ama onlarda ikametinizin projenin yapıldığı yerde olması,üzerinize gayrimenkul olmaması gerekiyor ve 5 sene satamıyor ve yanılmıyorsam kirayada veremiyorsunuz.Bende soyle az pesinatla taksitle toki gibi olabilir kurali,yada kurasiz evin icine girince odeyebilicegimiz bisiler bakiyorum,bilen duyan yazsin lutfen istanbul icin, inanilmaz artti fiyatlar 120,150 binlik evler 350 bin oldu pes yahu benum evim 1+1 750 veriyorum bu sene zamliydi yapmadi Allahtan
ben de bursadayımYok istanbulda degiliz. Bursadayim. Gökcadir insaattan aldik. Altinsehirde proje.
eve aynı fikirdeyım ben deOdeme gucun varsa hic dusunme derim.
Bir de su acidan bak, kredin sabit kalacak ama maasin her yil artacak. Ilk basta az gibi gorunse de eslerin maasini birlestirince cok fark ediyor. 10 yil cekeceksen 5 yildan sonrasi buyuk ihtimalle artik pek zorlamayacak.
para biriktiriyoruz demedim.birikmiyor ki zaten.aslında sizinle aynı taraftayız.kredi düşünüyoruz, ama faizleri korkunç.e peşin alacak yeterli miktar yok.ne yapalım diye kara kara düşünüyoruz.
söylemek istediğim şu ki,tamamını krediyle almak kötü.yani masrafları,ödemeleri çok fazla.en azından bir miktarı elimiz de olmalı.ya da ne bileyim,eşe dosta,aileye borçlanıp alınmalı.
para biriktiriyoruz demedim.birikmiyor ki zaten.aslında sizinle aynı taraftayız.kredi düşünüyoruz, ama faizleri korkunç.e peşin alacak yeterli miktar yok.ne yapalım diye kara kara düşünüyoruz.
söylemek istediğim şu ki,tamamını krediyle almak kötü.yani masrafları,ödemeleri çok fazla.en azından bir miktarı elimiz de olmalı.ya da ne bileyim,eşe dosta,aileye borçlanıp alınmalı.[/QUO
söylemek istediğim şu ki,tamamını krediyle almak kötü.yani masrafları,ödemeleri çok fazla.en azından bir miktarı elimiz de olmalı.ya da ne bileyim,eşe dosta,aileye borçlanıp alınmalı.[/QUOTE
Ben aldığımda 0.79 falandı çok avantajlıydı onda bile bankacı çocuk abla biran önce al bir hafta sonra faizler yükselecek demişti.Sağolsun çok yardımcı olmuştu.Dediği gibide birden yükselmişti faizler.Faiz en son ne bilmiyorum ama iyi hesaplamak lazım .Konu sahibi için Bursada oturuyor diye biliyorum.Öbür inşaatıda bir araştırabilir.Yalniz benim su an faizlerden haberim yok. Cok arttigini soylemis herkes. Eger oyleyse bence kalem kalem hesaplamak gerek.
ben de bursadayım
şuanda oturdugumuz ev iki sene evvel 170 bin tl idi, şuanda 300 bin tlBursa da ev fiyatlari firladi. Ilk evlendigimiz sene baktigimiz evler 250 bindi gecen sene 300 bin oldu simdi 350 bin.
Hangi bolgeden dusunuyorsunuz ev almayi?
şuanda oturdugumuz ev iki sene evvel 170 bin tl idi, şuanda 300 bin tl
köprü bitsin daha da cok artacak
geçit, balat tarafı düşünüyorz
Ben anlamıyorum bu saatten sonra ne yapacaklar parayı acaba. Ununu elemişsin eleğini asmışsın.Üç torununu özelde okutan ayda 10 bin kazanan insanlar nasıl olurda oğluna peşinat veremez. Hibe değil ya borç olarak versinler en azından.Zar zor geçinen emekli olsa anlarım da bunların yaptığı çok insafsız geldi bana.Bursaya gitti diyemi bunları yapıyorlar? Oraya yerleşmesin gün olur buraya döner diye mi ?valla takdir edilesi aile :)
bizde de bir abla var 3 çocukla ailesinin evine dönen,
çalışmayı eşim evlenınce bırakan
3 cocuk özel okula giidyor
3 cocuğun nişantaşında özel aktiviteleri var
ve bunlar hep anne babadan
tabiki yapacak ama eşim de onların evladı ve ev evli bir insan için en öncelikli ihtiyaç bence
çok birsey de değil istenılen 30-40 bin peşinat
ama ona bile yok yok
yok hayır konusmadıkEvet uctu fiyatlar balat tarafinda bir cok yeni proje var hic konustunuz mu bir mutahitle. Biz o kadar cok mutahitle gorustuk ki. Her mutahitin tarzi farkli oluyor. Kimi daha bitmemis evi icin hemen paranin tamamini istiyor kimi ev bitene kadar bir kismini senet yapip ev bittikten sonra kalanini istiyor.
Bence siz once projeleri inceleyin gidin firmalarla konusun sonra karar verin.
evet çok insafsızca değil miBen anlamıyorum bu saatten sonra ne yapacaklar parayı acaba. Ununu elemişsin eleğini asmışsın.Üç torununu özelde okutan ayda 10 bin kazanan insanlar nasıl olurda oğluna peşinat veremez. Hibe değil ya borç olarak versinler en azından.Zar zor geçinen emekli olsa anlarım da bunların yaptığı çok insafsız geldi bana.Bursaya gitti diyemi bunları yapıyorlar? Oraya yerleşmesin gün olur buraya döner diye mi ?
+1Şöyle Yapmıştı Eşimin Arkadaşı Beğendikleri Evin Fiyatını Eskperle Konuşup Yüksek Göstermişlerdi Bu Şekilde Peşinatsız Almışlardı