- 28 Mayıs 2007
- 537
- 476
- 303
eşim pazartesi günü iş için Antalya'ya gidecek bana beraber gidelim dedi bende sevine sevine kabul ettim, eşimin dayısı Antalya da ama biz otelde kalacağız ve çevre illeri de dolaşacak eşim,bende gündüz kendi kendime vakit geçirip akşam eşimle olacağım, geçen akşam Kv de yemekteyken eşim biz pazartesi günü Antalya'ya gidicez isterseniz sizde gelin diye kibarlıktan teklifte bulundu, Kv ve kp hastaydı zaten yok biz gelmeyelim falan dediler, dün eşim programa benim annemlerin yanına uğramayı da eklemiş yani biz pazar günü çıkıp bir gün annemlerde kalıp ertesi gün Antalya'ya geçicez, meğer o günden beri kaynım ve görümcelerim Kayınvalidemi bizle gelmeleri için cesaretlendiriyormuş.
Bu sabah bende sizinle gelicem diye eşime mesaj atmış eşim aloftun annelerinde kalıcaz bir akşam diye söylese de Kv bende kalırım demiş, duyunca çok sinirlendim, eşim kibarlık olsun diye teklif etti kadın koşa koşa geliyor. Sabahtan beri eşimle aramız gerildi, böyle olacağını bilemedim diyor ama Kv ile yolculuk yapmak istemiyorum hiç,
Siz olsanız ne yapardınız kızlar
Güncel
Kızlar bütün yorumları okudum hatayı eşimde bulmuşsunuz doğal olarak bende kızdım eşime
Bir daha kibarlık yapmaya çalışma dedim, öyle böyle geldik artık bir gece ailemin evinde kaldık
Kv yolculuk sırasında yine habire kendini övücü hikayeler anlattı
Bir ara baya bi sesi çıkmadı, eşimle biz tatlı tatlı muhabbet ediyorduk bi baktık ağlıyor
Ne oldu anne diyoruz cevap vermiyor
Böyle garip bir yolculuk oldu
Antalya'ya gelince onu dayılara bıraktık eşime yolda tembihlemiştim
Ne kadar ısrar Etse de beni orda bırakıp çıkma diye
Tahmin ettiğim gibi Kv bırakmaya gidince ısrar kıyamet eşime sen git aloft burda kalsın diye
Allahtan eşim işlerimiz var dedi çıktık
Sabah da eşime uzun bir mesaj atmış
Rüyamda seni gördüm eşinle ve işinle alakalı kararlarına dikkat et canım oğlum yazmış
Bu sabah bende sizinle gelicem diye eşime mesaj atmış eşim aloftun annelerinde kalıcaz bir akşam diye söylese de Kv bende kalırım demiş, duyunca çok sinirlendim, eşim kibarlık olsun diye teklif etti kadın koşa koşa geliyor. Sabahtan beri eşimle aramız gerildi, böyle olacağını bilemedim diyor ama Kv ile yolculuk yapmak istemiyorum hiç,
Siz olsanız ne yapardınız kızlar
Güncel
Kızlar bütün yorumları okudum hatayı eşimde bulmuşsunuz doğal olarak bende kızdım eşime
Bir daha kibarlık yapmaya çalışma dedim, öyle böyle geldik artık bir gece ailemin evinde kaldık
Kv yolculuk sırasında yine habire kendini övücü hikayeler anlattı
Bir ara baya bi sesi çıkmadı, eşimle biz tatlı tatlı muhabbet ediyorduk bi baktık ağlıyor
Ne oldu anne diyoruz cevap vermiyor
Böyle garip bir yolculuk oldu
Antalya'ya gelince onu dayılara bıraktık eşime yolda tembihlemiştim
Ne kadar ısrar Etse de beni orda bırakıp çıkma diye
Tahmin ettiğim gibi Kv bırakmaya gidince ısrar kıyamet eşime sen git aloft burda kalsın diye
Allahtan eşim işlerimiz var dedi çıktık
Sabah da eşime uzun bir mesaj atmış
Rüyamda seni gördüm eşinle ve işinle alakalı kararlarına dikkat et canım oğlum yazmış

Son düzenleme: