• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pes etmek üzereyim...

zorhayatzoryasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
12
0
36
28
Bundan yaklaşık 5 ay önce kaçarak evlendim. Ilk başlarda herşey çok güzeldi. Sonradan kaynanam problem yaratmaya başladı. Beni resmen hızmetci gibi kullanmaya başladı. Evde bide kaynım vardı. Oda ayni muammeleyi yapiyordu. Eşim herseyi gormemezlikten geldi. Neyse benim kactigimdan dolayi kendi ailemle aram kotuydu. Ailem ingilterede, ben isvece kacmistim. Aradan bi kac ay gectikten sonra benim ingiltereye gelmem gerekti. Ailemle baristim. Bu durum kaynanami delirtti tabii. Neyse sonra ben isvece dondugumde beni evden kovdu ve eşime şöyle bi cumle kullandi 'eger o kadinla birlikte gidersen benim senin gibi oğlum yok' , eşim benle geldi fakat beni akrabamin yanina birakti kendisi geri annesinin yanina gitti. Aradan 1 hafta gecti ben geri ingiltereye dondum. Ben asla isveçe gidemem artik guvenmiyorum eşime... eşimide ingiltereye gelmeye ikna edemiyorum ne yapmaliyim cidden kafam cok karisik...:KK61:

adam seçimini yapmış ben olsam boşarım böle adamdan hayır gelmez kimseye kafan karışmasın ama bu adamdan ne köy olur ne kasaba

Erkekler bazen iki tarafa da "hayır" diyemiyorlar. Ancak daha yeni evlisiniz annesine bir şekilde durumu izah etmeye çalışabilir. Eşiniz yine sizinle gelmiş ama dönmüş belli ki annesinin laflarından ötürü. Benim sana diyeceğim şey kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış bundan sonra. İster kocalı, ister kocasız. Kaçmakla iyi yapmamışsınız, ailenizle ne kadar iyi olursanız olun geri dönüş olduktan sonra eskisi gibi olmayacaktır. Hakkınızda hayırlısı. Eşinizle de sorunlarınızı halletmeye çalışın. 5 aylık bir evlilik ve hemen pes etmeyin. Ama tabiki de kendinizi ezdirmeyin. Hakkınızda hayırlısı, sevgiler.

Bundan yaklaşık 5 ay önce kaçarak evlendim. Ilk başlarda herşey çok güzeldi. Sonradan kaynanam problem yaratmaya başladı. Beni resmen hızmetci gibi kullanmaya başladı. Evde bide kaynım vardı. Oda ayni muammeleyi yapiyordu. Eşim herseyi gormemezlikten geldi. Neyse benim kactigimdan dolayi kendi ailemle aram kotuydu. Ailem ingilterede, ben isvece kacmistim. Aradan bi kac ay gectikten sonra benim ingiltereye gelmem gerekti. Ailemle baristim. Bu durum kaynanami delirtti tabii. Neyse sonra ben isvece dondugumde beni evden kovdu ve eşime şöyle bi cumle kullandi 'eger o kadinla birlikte gidersen benim senin gibi oğlum yok' , eşim benle geldi fakat beni akrabamin yanina birakti kendisi geri annesinin yanina gitti. Aradan 1 hafta gecti ben geri ingiltereye dondum. Ben asla isveçe gidemem artik guvenmiyorum eşime... eşimide ingiltereye gelmeye ikna edemiyorum ne yapmaliyim cidden kafam cok karisik...:KK61:
Gelmiyorsa gelmesin zaten, boşver. Seni sevse değer verse gelirdi. Gidesen bu işin sonu vahim görünüyor..

Sana zerre kadar deger vermiyorki , kime neye doneceksin .
Veya o neden gelsinki sana ..
Boyle bir adam gelmesede olur , isin gercegi bu!

Cunku boyle annesi icin esini birakip gidenden , ne es olur nede ilerde baba!

Aynen oyle ya.. canimi cok yakti madem annesini bu kadar seviodu birakmayacakti niye evlendi :KK57:
Canim birakmamis sen kacmissin! Ustelik yanlarina ayaklarinla gitmissin! Ne bekliyorsun ki bu adamdan. Kolay yolu secmis Kacmak yerine aileni ikna edelim yolunu secse emin ol o kv bunlari yapamazdi

Anakuzusuna rastlamışsın bence git boşan ,olgunlaşmamış adamın hareketleri bunlar ,
yurtdışıda olsa kaynana,aynı kaynana

Canim birakmamis sen kacmissin! Ustelik yanlarina ayaklarinla gitmissin! Ne bekliyorsun ki bu adamdan. Kolay yolu secmis Kacmak yerine aileni ikna edelim yolunu secse emin ol o kv bunlari yapamazdi

aynen işte yaptik bi salaklik, simdide benim yanima gelmeye ikna etmeye calisiyorum gelmesse mecburen bosanacagim... o caba gostermiyorsa bendende bu kadar... ben sevgiyle biyere gidebiliriz diye dusundum ama malesef sevgi belli bi yerden sonra yurutmuyormus.

Sana zerre kadar deger vermiyorki , kime neye doneceksin .
Veya o neden gelsinki sana ..
Boyle bir adam gelmesede olur , isin gercegi bu!

Cunku boyle annesi icin esini birakip gidenden , ne es olur nede ilerde baba!
Oyle.. ben geçen ay 1 bucuk aylik bebegimi dusurdum. Hic bana cocugunun annesi gozuyle bakmadi.. acimi bile benle paylasmadi. Sadece bi kac tatli soz soyleyip poh poh ladi. Cidden bana adam olamayacagini ozaman kanitlamisti. Son bi sans verdim.. eger yanima gelmesse zaten hersey bitti gelirsede bikere daha evliligimi kurtarmak icin cabalarim.

Oyle.. ben geçen ay 1 bucuk aylik bebegimi dusurdum. Hic bana cocugunun annesi gozuyle bakmadi.. acimi bile benle paylasmadi. Sadece bi kac tatli soz soyleyip poh poh ladi. Cidden bana adam olamayacagini ozaman kanitlamisti. Son bi sans verdim.. eger yanima gelmesse zaten hersey bitti gelirsede bikere daha evliligimi kurtarmak icin cabalarim.

Eee iste , adam basta ne oldugunu gizlememiski...
Sal gitsin , gelirse gelsin gelmesede , sepeti koluna herkes kendi yoluna.
Sanki bitek bu erkek milletinin Annesi ailesi var.
Kizlar sokaktan gelmis sanki.
Gitsin annecigiyle bir omur yasasin...

5 ay cogu kisiye kisa bir sure gibi gelebilir ancak 19 yasinda yaptigim evliligimde kacma falan olmasa da yakkin sorunlar yasamistim ve 6. Ayimizda bu evliligin bitecegine emin olmustum ama zamani bilemiyordum 1.yil bittiginde bosandik bir sure aralikli olark hayatindan haberdar oldum ve kararimin ne kadar dogru oldugunu allah bana gosterdi.
aradan uzun yillar gecti, 10 yila yakin birlikteligin sonunda 2,5 ay once evlendim. Tabii ki bu sure sutten agzi yanan misali oldu. Itiraf etmeliyim ki ilk yillarda esim kadar ailesinin karakterini ogrenmek de onemliydi benim icin agzim yandi bir kere.
hayatta sinavlar, dersler bizim icin....

Back