Gebeliğe Hazırlık Pes ediyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kizlar konu başlığımdan anlaşılacağı gibi pes ediyorum artık.
Bebek istediğimiz an'dan itibaren kutu kutu ovülasyon testi yaptım ve dün yaptığım test pik'i görmedenbir öncekinden dahada silik çıktı moralim yerle bir oldu.. Bu demek oluyordu ki daha adet olmadan gelecek ay için tekrar sipariş vereceğim, tekrar umut, tekrar dibe çöküş.

Usandım, artık hamile kalamayacağım fikrine kendimi alıştırmak en iyisi. Eşimle de konuştum bunu PES ediyorum ben dedim.. Niye dedi daha tedavi bile olmadık vs vs umrumda değil bana her bu konuyu açmam'da sen Allah'a karşı mı geliyorsun bizimde olacak sabret demesi beni daha da geriyordu zaten. Her zaman acımı, içimde ki bu sızıyı hafife aldı, anlamadı. Uğraşmayacağım bitti.. Sanki ninem ovülasyon testi yaparak 6 tane doğurdu. Olmuyorsa olmuyor.
Umudumu yitirdigimde hamile kaldim..çünkü stres azaliyor bence o arada hamile kalma olasiligi yükseliyor bence..

Selam canım yazdıklarını okurken gerçekten hissederek okudum. Sanırım hepimiz aynı yollardan geçtik, ondan birbirimizi bu kadar iyi anlıyoruz. Ben 14 aylık evliyim. Evlendikten 3 ay sonra gebe kaldım fakat akrani ve anensefali tanısıyla 12. Haftada gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. Çok acı çektim, çok üzüldüm. Ekstradan kaynanamın saçma sapan konuşmaları beni çok üzdü. Oğlunun yanındayken sizin canınız sağolsun oğlu yokken de siz çocuğu boşuna aldırdınız diyordu bana. 2 ay korunduk, sonrasında 3 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. Tabi sürekli yumurtlama testi falan yapıyordum bende. Kimyasaldan sonra bir ay kendim denedim olmadı sonraki ay klomen kullandım o aydan çok umutluydum. O ay da olmadı çok üzüldüm en sonunda bende senin gibi pes etme kararı verdim. Artık korunmayacaktım ama bunu da düşünmeyecektim. Annem bana sübyan muskası yaptırdı bu ay onu taktım. Yumurtlama testim de bitmişti zaten tekrardan almadım. İki günde bir ilişki yaşadık eşimle. Belimin altına yastık koydum bir saat. Kimyasal gebelik olduğu ay da yastık koymuştum. Gece de hiç kalkmadım duşu bile sabah aldım. Çok şükür Rabbim nasip etti 5+4 günlük olduk bugün. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Belki umut gibi olur sana ama lütfen bunu düşünmemeye çalış. Afedersin ilişkiye girerken bile çocuk olsun diye değil zevk almak için girin. Hatta bir kaç gün uzaklaşmak da size iyi gelir. 🙏 benim adetime 8 gün varken başka bir rahatsızlık için kan testi yaptmıştım çıkmamıştı. Umudum yoktu ama adete 2 gün varken dahiliyeye gitmiştim gebelik var mı dedi yok dedim tekrardan test istedi tesadüfen çıktı orda 🙏 sana tavsiyem bunu aklından çıkar eşinle ilişkinin tadını çıkar çocuk yapmak için ilişkiyr girme Rabbimin nasip ettiği zamanda olur inşaallah 🙏🙏🙏

Hikayenin güzelliği ❤️ işte sorun tam da orda, ovülasyon testine göre ilişkiye girdiğimiz için rutin'e bağladık. E bu sefer hala bir sonuç elde edemeyince tamamen soğudum canım hiç istemiyor, aramıyorum da. Bu ay test kutumu bitirip bir daha da almayacağım zaten artık akıntımdan az çok anliyorum yumurtlama günümü. Senin adına çok sevindim sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah darısı bizlere ❤️.

Hikayenin güzelliği ❤ işte sorun tam da orda, ovülasyon testine göre ilişkiye girdiğimiz için rutin'e bağladık. E bu sefer hala bir sonuç elde edemeyince tamamen soğudum canım hiç istemiyor, aramıyorum da. Bu ay test kutumu bitirip bir daha da almayacağım zaten artık akıntımdan az çok anliyorum yumurtlama günümü. Senin adına çok sevindim sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah darısı bizlere ❤.
Kesinlikle en doğru kararı verirsin canım. Yani sadece çocuk olsun diye ilişkiye girince kadın da erkek de stres yapıyor bu hem spermi hem de yumurtayı etkiliyor. Kafanı boşalt tamamen bu fikirden uzaklaş, korunma ama çocuk yapmak için de ilişkiye girme. Eşini de strese sokma hiç canım o da seninle bir parçası olsun istediği için üstüne düşüyor. Asla kendini üzme canım benim hem tiroidim vardı hem de pcos görünümü vardı nasip işte Rabbim ol deyince oluyor. Eminimki yakın zamanda buraya çok güzel bir haber vereceksin o haberi dört gözle bekliyoruz 😘🙏

Kesinlikle en doğru kararı verirsin canım. Yani sadece çocuk olsun diye ilişkiye girince kadın da erkek de stres yapıyor bu hem spermi hem de yumurtayı etkiliyor. Kafanı boşalt tamamen bu fikirden uzaklaş, korunma ama çocuk yapmak için de ilişkiye girme. Eşini de strese sokma hiç canım o da seninle bir parçası olsun istediği için üstüne düşüyor. Asla kendini üzme canım benim hem tiroidim vardı hem de pcos görünümü vardı nasip işte Rabbim ol deyince oluyor. Eminimki yakın zamanda buraya çok güzel bir haber vereceksin o haberi dört gözle bekliyoruz 😘🙏

Umarım öyle olur canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🌹

Kızlar, elimde 3 tane test kalmıştı bildiğiniz gibi onları da kullanıp bir daha test almama karari aldım. Son 2sinin fotoğrafını atıyorum yorumlarmısınız rica etsem.
IMG-20190926-WA0003.jpeg

T çizgisi C'den daha koyu veya C'ye eşit olmalı deniyor ama Laboquick marka testte ben hiç öyle yakalayamıyordum. T giderek koyulaşıyor sonrada açılıyordu. Progesteron testi yumurtladığımı teyit etti. Yani sen T'nin en koyu halini dikkate al ve tam pozitif olmadı diye üzülme. Düzenli ve sık ilişki olduktan sonra testlerin de çok manası yok. Zaten pozitif test yumurtlama kesin oldu demek de değil. Ben bu ay sonuncu testlerimi yaptım ve bıraktım.

Kızlar, elimde 3 tane test kalmıştı bildiğiniz gibi onları da kullanıp bir daha test almama karari aldım. Son 2sinin fotoğrafını atıyorum yorumlarmısınız rica etsem.
Eki Görüntüle 2539743

Bazı markalarda T çok koyu göstermiyomuş
25'de koyulaşmış inşallah yumurtlamadandır
Pikten sonra T silikleşirse çatladı demektir
Sen dene bence bugün ,yarın ve öbür gün de...
Allah nasip ettikten sonra her türlü olur zaten

Back