Gebeliğe Hazırlık Pes ediyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ay aynısını diyorum..!
Daha takmıycam, daha düşünmiycem, oluruna bırakıcam...
Nerdeeee? en fazla 2-3 gün sürüyor bu durum sonra bakıyorum yine hayallere dalmışım umut fakirin ekmeği işte biliyorum böyle taktığım sürüce olmayacak ama yapacak birşeyim kalmadı

Beni düşünmeye iten şeyler ovülasyon testleri, folik asit, iliski günlerini hesaplamak vs bunları yapmaktan vazgeçtim artık. Ilk defa.

Doktora gittinizmi bilmiyorum ama hiç bir sorun yoksa zamanı vardır üzerine fazla düşmeyin inş en kısa zamanda olur sağlık olsun gerisi teferruat geliyor bana çocuk yüzünden az kalsın ölüyordum herşeyden hevesim kaçtı önce benim saglıgım diyorum ve istemiyorum

Gittik hormon tahlillerim ve hsg temiz çıktı. Eşimde morfoloji sorunu vardı takviye kullanıyordu 2 ay önce kimyasal gebelik gecirdim. Evet sağlık herseyden önemli ve benim ruh sağlığım gün geçtikçe kötüleşiyor o yüzden bu kararı aldım. İnşallah teşekkür ederim.

Beni düşünmeye iten şeyler ovülasyon testleri, folik asit, iliski günlerini hesaplamak vs bunları yapmaktan vazgeçtim artık. Ilk defa.
Bende bi ara ovulasyon testi yaptım sonra bıraktım uzun bi süre ara verdim ama kendime engel olamayıp yine başladım o testi pozitif görmek bile beni mutlu ediyor ama aynı zamanda aşırı streste oluyorum

Gittik hormon tahlillerim ve hsg temiz çıktı. Eşimde morfoloji sorunu vardı takviye kullanıyordu 2 ay önce kimyasal gebelik gecirdim. Evet sağlık herseyden önemli ve benim ruh sağlığım gün geçtikçe kötüleşiyor o yüzden bu kararı aldım. İnşallah teşekkür ederim.
Kimyasalda olsa gebe kalmışsın bence yakın zamanda tekrar gebe kalacaksın hiç dert etme lütfen

Herhangi bir sağlık sorunun yoksa sende anne olacaksın :)
bırak şu ovulasyon testlerini, adet bitiminden sonra her 2 güne bir ilişki denesen ? bir sonraki adetine kadar.
eskiden ovu testi mi vardı ? 3-4 günlüğüne bir yerlere kaçsanız kafanı dağıtsan..
hiç ummadığın anda gelecek inan.

bende 5 ay denedim. 5. ayım da lanet olsun artık yeter ya kesin kısırım ben dedim :) doktora gitmeden kendime kısır teşhisi koydum .. sonra bi baktım hamileyim :)

Kimyasalda olsa gebe kalmışsın bence yakın zamanda tekrar gebe kalacaksın hiç dert etme lütfen

Teşekkür ederim inşallah canım ama kimyasal gebelik'ten sonra malesef daha çok beklentiye giriyorsun ve daha büyük hayal kırıklığına uğruyorsun olmayınca..

Herhangi bir sağlık sorunun yoksa sende anne olacaksın :)
bırak şu ovulasyon testlerini, adet bitiminden sonra her 2 güne bir ilişki denesen ? bir sonraki adetine kadar.
eskiden ovu testi mi vardı ? 3-4 günlüğüne bir yerlere kaçsanız kafanı dağıtsan..
hiç ummadığın anda gelecek inan.

bende 5 ay denedim. 5. ayım da lanet olsun artık yeter ya kesin kısırım ben dedim :) doktora gitmeden kendime kısır teşhisi koydum .. sonra bi baktım hamileyim :)

Ya ne güzel maşallah.. Benide böyle bir mucize bulur inşallah. ❤️

çok güzel bir karar almışsın canım, ama eşine öyle yansıtma bence. Özel bir çaba sarfetmicem diye düşün inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

hani diyorlar yaa işte aklından çıkar ozaman olur
o aklımdan çıkardım demekle olmuyor

gerçekten kendine tüm gününü dolduracak bir meşgale bul , ve mumkunse kk ya hiç ugrama , kk yı açsanda
hiç pozitif test sonuçalrına bakma ,

allah buyuk ol der olur

Ya ne güzel maşallah.. Benide böyle bir mucize bulur inşallah. ❤
Olacak canım, İnan oluyor benimde umudum yoktu diyorum ya pes ettiğim an geldi meleğim hatta çift geldi ikizlerdi ❤️ Ama sorunlu bir gebeliğim vardı mini ikizleri idi tek yumurta tek kese tek plesanta yaşayamadılar 3. Ayın da ikisi de karnımda öldü .. olsun rabbim verdi geri o aldı :) belki de pes etme istediğim zaman zamanı gelince verdim demek için verdi rabbim öyle değil mi :) lütfen ovu testlerini bırak adetin bittikten sonra her 2 güne 1 ilişki dene bir süre yataktan kalma hemen duş alma gerekirse duş işini sabaha bırak. İnan ki olacak yakındır :)

çok güzel bir karar almışsın canım, ama eşine öyle yansıtma bence. Özel bir çaba sarfetmicem diye düşün inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

Yansıtmak zorunda kaldım çünkü doktor gibi her gün bana ilacını içtin mi, test yaptın mi diye soruyor. İnsallah ❤️

hani diyorlar yaa işte aklından çıkar ozaman olur
o aklımdan çıkardım demekle olmuyor

gerçekten kendine tüm gününü dolduracak bir meşgale bul , ve mumkunse kk ya hiç ugrama , kk yı açsanda
hiç pozitif test sonuçalrına bakma ,

allah buyuk ol der olur

Ya evet olmuyor çünkü bunu daha önce bir konuya yine yazmıştım. Bebek isteyen bir insana sokakta ki çocuk, şampuan reklamındaki bebek, magazada reyonda asılı küçük tulumlar herşey ama herşey hatırlatıyor. Bu durumda kendimi eve kapatmam lazım. Çok zorrr.

Olacak canım, İnan oluyor benimde umudum yoktu diyorum ya pes ettiğim an geldi meleğim hatta çift geldi ikizlerdi ❤️ Ama sorunlu bir gebeliğim vardı mini ikizleri idi tek yumurta tek kese tek plesanta yaşayamadılar 3. Ayın da ikisi de karnımda öldü .. olsun rabbim verdi geri o aldı :) belki de pes etme istediğim zaman zamanı gelince verdim demek için verdi rabbim öyle değil mi :) lütfen ovu testlerini bırak adetin bittikten sonra her 2 güne 1 ilişki dene bir süre yataktan kalma hemen duş alma gerekirse duş işini sabaha bırak. İnan ki olacak yakındır :)

Pozitif kalmayi başarmışsın kaybına rağmen ne büyük bir sabırdır çok imrendim gücüne gerçekten.. Dediklerine uygulayacağım mutlaka çok teşekkür ederim ❤️

Ya evet olmuyor çünkü bunu daha önce bir konuya yine yazmıştım. Bebek isteyen bir insana sokakta ki çocuk, şampuan reklamındaki bebek, magazada reyonda asılı küçük tulumlar herşey ama herşey hatırlatıyor. Bu durumda kendimi eve kapatmam lazım. Çok zorrr.

ben neye kafamı taktım biliyormusun boynuma
evet boynum yaşımdan öyle kırıştı sarktı ,

gece boyu maskeler yumurta akları , masaj aletleri kremler masaj videoları ,
güzellik salonları reklamları , kremlerin içerikleri , hangisi daha iyi osaman müftüoğlunun kolajen takviyeleri ,
aldım saşeler içtim ,

ama bildiğin başka birşey düşünmez oldum ve adetimin geçtiğini bile fark etmedim
sonra hatırladım dedim kesin menapoza girdim
test yaptıgımda 5+6 günlük hamıleymişim düşün ,

hee boş gebelık çıktı ama olsun şükür ki gene kalmışım

ben neye kafamı taktım biliyormusun boynuma
evet boynum yaşımdan öyle kırıştı sarktı ,

gece boyu maskeler yumurta akları , masaj aletleri kremler masaj videoları ,
güzellik salonları reklamları , kremlerin içerikleri , hangisi daha iyi osaman müftüoğlunun kolajen takviyeleri ,
aldım saşeler içtim ,

ama bildiğin başka birşey düşünmez oldum ve adetimin geçtiğini bile fark etmedim
sonra hatırladım dedim kesin menapoza girdim
test yaptıgımda 5+6 günlük hamıleymişim düşün ,

hee boş gebelık çıktı ama olsun şükür ki gene kalmışım

Ben iş stresinden bebeğim olmuyor diye evde kalmayı, "dinlenleyi" tercih etmiştim ama yanlış bir karar almışım sanırım tekrar iş hayatına döneceğim kafamın dağılması için. Belki gelecek olan o zaman gelir ansızın...

30 yaş altı iseniz BOŞU BOŞUNA takmışsınız
Hayırlısı olsun diyerek bırakın ve günde bir Meryem suresi okuyun, 41 gün. Hayırlısı ise olsun diye dua edin. Ben de zamanında çok taktım ama yaş dolayısıyla. Hayırlısıyla bebeğinize kavuşun inşaallah

Kontrle gittinzmi tedavi oldunuzmu canımı ortaya koyarım yine pes etmem! Etmeyin belkide çok kolay basit bi tedavyle hamile kalacaksınız yapmayın kendinizi bırakmayın..benimde tekrarlayn düşüklerim var.. düştümü yine yine başarana kadar yine..çok korkuyorum ama mücadelemde de vazgeçmiyorum..

30 yaş altı iseniz BOŞU BOŞUNA takmışsınız
Hayırlısı olsun diyerek bırakın ve günde bir Meryem suresi okuyun, 41 gün. Hayırlısı ise olsun diye dua edin. Ben de zamanında çok taktım ama yaş dolayısıyla. Hayırlısıyla bebeğinize kavuşun inşaallah

Her gece hayırlısı ne zamansa o zaman nasip et Rabbim diye dua ediyorum ama o kadar zor ki beklemek. 26 yaşına gireceğim yakın zamanda ama benim yaşlarımda bir insanın biyolojik açıdan vücudu daha da hazir olması gerekmez mi..

Kontrle gittinzmi tedavi oldunuzmu canımı ortaya koyarım yine pes etmem! Etmeyin belkide çok kolay basit bi tedavyle hamile kalacaksınız yapmayın kendinizi bırakmayın..benimde tekrarlayn düşüklerim var.. düştümü yine yine başarana kadar yine..çok korkuyorum ama mücadelemde de vazgeçmiyorum..

Kontrole gittik ama tedavilik bir durum yok dedi doktorumuz bir müddet verdi hamilelik oluşmazsa tedaviye başlayacağız sanırım. Istek kalmadı bende. İnsallah kavusursunuz bebeginize.

Back