Gebeliğe Hazırlık Pes ediyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her gece hayırlısı ne zamansa o zaman nasip et Rabbim diye dua ediyorum ama o kadar zor ki beklemek. 26 yaşına gireceğim yakın zamanda ama benim yaşlarımda bir insanın biyolojik açıdan vücudu daha da hazir olması gerekmez mi..
Boşverin sorgulamayı
En azından 2 sene hiç takmayın , amannn 2 sene var daha diyin kendi kendinize 😉

Evet kizlar konu başlığımdan anlaşılacağı gibi pes ediyorum artık.
Bebek istediğimiz an'dan itibaren kutu kutu ovülasyon testi yaptım ve dün yaptığım test pik'i görmedenbir öncekinden dahada silik çıktı moralim yerle bir oldu.. Bu demek oluyordu ki daha adet olmadan gelecek ay için tekrar sipariş vereceğim, tekrar umut, tekrar dibe çöküş.

Usandım, artık hamile kalamayacağım fikrine kendimi alıştırmak en iyisi. Eşimle de konuştum bunu PES ediyorum ben dedim.. Niye dedi daha tedavi bile olmadık vs vs umrumda değil bana her bu konuyu açmam'da sen Allah'a karşı mı geliyorsun bizimde olacak sabret demesi beni daha da geriyordu zaten. Her zaman acımı, içimde ki bu sızıyı hafife aldı, anlamadı. Uğraşmayacağım bitti.. Sanki ninem ovülasyon testi yaparak 6 tane doğurdu. Olmuyorsa olmuyor.

canım seni çok iyi anlıyorum
o nedenle o ovülasyon testi olayına hiç bulaşmak istemiyorum.
daha hiç almadım alırsam bağımlılık yapacak iyice takıntı haline getiricem diye istemiyorum.
sadece o günlerde gün aşırı yapmaya çalışıyorum ay artık herhalde sadece bir gün vardı ve o gün yapmadınız şeklinde de olmuyordur bu iş yaaa, insanın psikolojisi kaldırmıyor.
milletin bir gün kaza olur pıt diye hamile kalır, onların da tam pik gününe mi denk geliyor yani??

Kontrole gittik ama tedavilik bir durum yok dedi doktorumuz bir müddet verdi hamilelik oluşmazsa tedaviye başlayacağız sanırım. Istek kalmadı bende. İnsallah kavusursunuz bebeginize.
Bi sıkıntı yoksa aşılama yapılır tüp bebek yapılır yaşınızda gençmiş olur allahn izni ile..

canım seni çok iyi anlıyorum
o nedenle o ovülasyon testi olayına hiç bulaşmak istemiyorum.
daha hiç almadım alırsam bağımlılık yapacak iyice takıntı haline getiricem diye istemiyorum.
sadece o günlerde gün aşırı yapmaya çalışıyorum ay artık herhalde sadece bir gün vardı ve o gün yapmadınız şeklinde de olmuyordur bu iş yaaa, insanın psikolojisi kaldırmıyor.
milletin bir gün kaza olur pıt diye hamile kalır, onların da tam pik gününe mi denk geliyor yani??

Bencede bulaşma canım, takıntı yapıyor gerçekten. Çünkü olay sadece pik'i tutturmakla da bitmiyor bu sefer aşama aşama hıh pik'i yakaladım, sırtımın altına yastikta koydum, duş'a da hemen girmedim niye olmuyorrr diye kafayı yiyorsun. Akışına bırakmak en iyisi.. Annem ovülasyon testinin ne olduğunu bile bilmiyordu bahsettiğimde ama 3 çocuk doğurmuş yani..

Bende adeti beklerken günümden 2 gün sonra 1 2 damla k.rengi leke geldi ister istemez umutlandım 2 gün daha bekleyim belki adetim gelir dedim gelmeyince test yaptım negatif üstüne 2 gün daha bekledim yine test yaptım negatif bugün 11 gün oldu gecikeli bi test daha yaptım negatif önümüzdeki ay Dr a gideceğim belli ki hamile değilim niye adet olmamışım ona baksın
Off geçmiş olsun inşallah seninki gbi olmaz daha çok kafayı yerim 😔

Benim yas 36 oldu 3 yildir ogluma kardes icin cirpiniyorum. Simdi bazilariniz zaten 1 tane var sukret diceksiniz. Hergun rabbime sukrediyorum. Ama ilk cocugu kendimiz icin doguruyoruz ama 2.cocugu ilk dogan cocuk icin dogurmak istiyoruz. Oglum cok kardes istiyor etrafimdada sanki hic cocugum yokmus muamelesi goruyorum.yasin gecti 2 tane olsun falan diye. 3 yilda 6 kez klomen ve catlama ignesi 2 kez asilama 1 kez gonal f ve catlama ignesi kullandim sonucta 3 tane kimyasal gebelik oldu. megerki kan pırtilasmasi sorunum varmis. Yani olnayinca olmuyor. Guzel Allah imin vardir bir bildigi. Yasim 36 olmasa bukadar üzülmezdim ama cok yoruldum yiprandim. Bu ayda ovulasyon testi denedim pik oldu gün asiri iliskide oldu ama bugun yine regli oldum.

Benim yas 36 oldu 3 yildir ogluma kardes icin cirpiniyorum. Simdi bazilariniz zaten 1 tane var sukret diceksiniz. Hergun rabbime sukrediyorum. Ama ilk cocugu kendimiz icin doguruyoruz ama 2.cocugu ilk dogan cocuk icin dogurmak istiyoruz. Oglum cok kardes istiyor etrafimdada sanki hic cocugum yokmus muamelesi goruyorum.yasin gecti 2 tane olsun falan diye. 3 yilda 6 kez klomen ve catlama ignesi 2 kez asilama 1 kez gonal f ve catlama ignesi kullandim sonucta 3 tane kimyasal gebelik oldu. megerki kan pırtilasmasi sorunum varmis. Yani olnayinca olmuyor. Guzel Allah imin vardir bir bildigi. Yasim 36 olmasa bukadar üzülmezdim ama cok yoruldum yiprandim. Bu ayda ovulasyon testi denedim pik oldu gün asiri iliskide oldu ama bugun yine regli oldum.

Kan pıhtılaşmasının iğneyle tedavisi var sanırım çok geçmiş olsun, herkes ne çektiğini kendi bilir Allah bağışlasın evladınızı. İnsallah 2. Sizi daha fazla bekletmez..

Kan pıhtılaşmasının iğneyle tedavisi var sanırım çok geçmiş olsun, herkes ne çektiğini kendi bilir Allah bağışlasın evladınızı. İnsallah 2. Sizi daha fazla bekletmez..

Evet canim coraspin 100 luk kullaniyorum. eger hamile kalabilirsemde hamilelik boyunca hergun kan sulandirici igne olucam.

Her gece hayırlısı ne zamansa o zaman nasip et Rabbim diye dua ediyorum ama o kadar zor ki beklemek. 26 yaşına gireceğim yakın zamanda ama benim yaşlarımda bir insanın biyolojik açıdan vücudu daha da hazir olması gerekmez mi..
39yasında 3yıllık evlilik Hıc hamile kalmadım daha bebegım de yok. Yasin cok genc lutfen üzülme sadeCe doktora git hormonlara baktır, rahim filmi ve esinin testini yaptır sonuclara göre hareket et guzel sonuclar ile kafan rahat olur sakince beklersin...

Yorumlarda yazmıssın hormonu hsg v. S.. Ozaman stres tek etken aynı bendeki gibi😁😁 Vakti zamanı gelmeyince kendını de parcalasan olmuyor malesef ben bunu kabullendim ama üzülmüyorum desem yalan olur. Güzel haberler mutlaka bizleri de bulacak, biraz sabredıcez

Mesajinizdaki samimiyeti hissettim. Ayni samimiyetle hakkinizda hayirlisini diliyorum. Illa vazgecme demek dogru degil. Bir kac ay veya hatta yil vazgecersiniz, belki tamam kesin kararim bu dersiniz. Belki de daha da hirsla bu ise sarilirsiniz. En onemlisi ne olursa sizin sagliginiz mutlulugunuz. Esinizin size yeterince dert ortagi olamamasi kotu olmus. Ben duygularini esine yansitma tavsiyesine de katilamiyorum. Onlar dert ortagi olmazsa kim olacak? Sokaktan adam cevirip ona mi anlatacagiz? Ben 7. deneme ayindayim. Regle 5-6 gunum var ve hic belirtim yok. Psikolojik olsun insanin basi donmez mi? Negatif test gorunce kahrolmuyorum, hatta esim uyurken test yapiyorum o uyanincaya kadar unutuyorum. Oysa hergun kac defa aklimda. Dedigin gibi folik asit alirken olsun hatirliyor insan. Ben de ovulasyon testlerini biraktim, bu ay sondu. Takinti yapmamistim ama artik yumurtladigimdan eminim, ovulasyon belirtilerimi ve yaklasik zamanimi ogrendim. Sik iliski olduktan sonra testin ne onemi var. Bana doktor onermisti hizlandirir diye ama artik 7 ay olmus, hizlandirmiyor demek ki. Bu forumdaki en uzun yazimi yazdim heralde. Her seyin hayirlisi olsun. Biz saglikli olalim, evde huzur olsun. Cocuk icin gelmedik dunyaya, olmayinca da eksilmiyoruz. Olursa olur. Olmazsa da kendimizi yipratmanin anlami yok. Sevgiler!

Yorumlarda yazmıssın hormonu hsg v. S.. Ozaman stres tek etken aynı bendeki gibi😁😁 Vakti zamanı gelmeyince kendını de parcalasan olmuyor malesef ben bunu kabullendim ama üzülmüyorum desem yalan olur. Güzel haberler mutlaka bizleri de bulacak, biraz sabredıcez

Evet olabilir 😔 üzülmemek elde değil ki bir bebek alsam kucağıma sanki herkes acıyan gozlerle bakıyormuş gibi geliyor öyle olmasa bile..

Mesajinizdaki samimiyeti hissettim. Ayni samimiyetle hakkinizda hayirlisini diliyorum. Illa vazgecme demek dogru degil. Bir kac ay veya hatta yil vazgecersiniz, belki tamam kesin kararim bu dersiniz. Belki de daha da hirsla bu ise sarilirsiniz. En onemlisi ne olursa sizin sagliginiz mutlulugunuz. Esinizin size yeterince dert ortagi olamamasi kotu olmus. Ben duygularini esine yansitma tavsiyesine de katilamiyorum. Onlar dert ortagi olmazsa kim olacak? Sokaktan adam cevirip ona mi anlatacagiz? Ben 7. deneme ayindayim. Regle 5-6 gunum var ve hic belirtim yok. Psikolojik olsun insanin basi donmez mi? Negatif test gorunce kahrolmuyorum, hatta esim uyurken test yapiyorum o uyanincaya kadar unutuyorum. Oysa hergun kac defa aklimda. Dedigin gibi folik asit alirken olsun hatirliyor insan. Ben de ovulasyon testlerini biraktim, bu ay sondu. Takinti yapmamistim ama artik yumurtladigimdan eminim, ovulasyon belirtilerimi ve yaklasik zamanimi ogrendim. Sik iliski olduktan sonra testin ne onemi var. Bana doktor onermisti hizlandirir diye ama artik 7 ay olmus, hizlandirmiyor demek ki. Bu forumdaki en uzun yazimi yazdim heralde. Her seyin hayirlisi olsun. Biz saglikli olalim, evde huzur olsun. Cocuk icin gelmedik dunyaya, olmayinca da eksilmiyoruz. Olursa olur. Olmazsa da kendimizi yipratmanin anlami yok. Sevgiler!

Son derece katiliyorum yazdıklarınıza, sonuçta ben eşimden istiyorum bebeği bu bizim ortak derdimiz ona anlatabilmeliyim hissettiklerimi, sevincimi, üzüntümü herşeyi ama o yapı gereği hiçbirşey anlatmaz ona ayrı üzülürüm kendimi yalnız hissediyorum bu konuda. Çocuk için gelmedik ne güzel söylediniz ama çevre baskısı kadının tek görevi çocuk dogurmak gibiymiş bir algı saçıyor malesef o apayrı bir konu hiç girmiyim 😔. Sevgilerimle ❤️

Yorumunu ağlayarak okudum.. Biliyorum farkındayım daha 3 gün önce Neslican'ın hikayesini dinleyip kendimden utandım seninkide dert mi diye, ne kadar şükürsüzüm diye.. Ama gel gör ki içimde dinmeyen bir yangın var ve hayatım boyunca bu yangınla yaşamaktan korkuyorum en iyisi kendimi duruma alıştırmak diye düşündüm.

Duygularını iyi anlıyorum canım ben bir kayıpda yaşadım bedenen ve ruhen zor bi süreçti... O yangını iyi bilirim zaten yaşayanlar bilir ancak. Ama bu hep böyle sürmeyecek inşallah göreceksin bigün seninde yangınını Rabbim söndürecek. Şuan olmamasının bile bir nedeni vardır biz bilmiyoruz ama Allah biliyor. Ben inanıyorum inşallah anne olacağına sende inan lütfen. Umutsuz yaşanmaz... Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Duygularını iyi anlıyorum canım ben bir kayıpda yaşadım bedenen ve ruhen zor bi süreçti... O yangını iyi bilirim zaten yaşayanlar bilir ancak. Ama bu hep böyle sürmeyecek inşallah göreceksin bigün seninde yangınını Rabbim söndürecek. Şuan olmamasının bile bir nedeni vardır biz bilmiyoruz ama Allah biliyor. Ben inanıyorum inşallah anne olacağına sende inan lütfen. Umutsuz yaşanmaz... Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

İnşallah teşekkür ederimm çok amiinn 🤲.

Selam canım yazdıklarını okurken gerçekten hissederek okudum. Sanırım hepimiz aynı yollardan geçtik, ondan birbirimizi bu kadar iyi anlıyoruz. Ben 14 aylık evliyim. Evlendikten 3 ay sonra gebe kaldım fakat akrani ve anensefali tanısıyla 12. Haftada gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. Çok acı çektim, çok üzüldüm. Ekstradan kaynanamın saçma sapan konuşmaları beni çok üzdü. Oğlunun yanındayken sizin canınız sağolsun oğlu yokken de siz çocuğu boşuna aldırdınız diyordu bana. 2 ay korunduk, sonrasında 3 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. Tabi sürekli yumurtlama testi falan yapıyordum bende. Kimyasaldan sonra bir ay kendim denedim olmadı sonraki ay klomen kullandım o aydan çok umutluydum. O ay da olmadı çok üzüldüm en sonunda bende senin gibi pes etme kararı verdim. Artık korunmayacaktım ama bunu da düşünmeyecektim. Annem bana sübyan muskası yaptırdı bu ay onu taktım. Yumurtlama testim de bitmişti zaten tekrardan almadım. İki günde bir ilişki yaşadık eşimle. Belimin altına yastık koydum bir saat. Kimyasal gebelik olduğu ay da yastık koymuştum. Gece de hiç kalkmadım duşu bile sabah aldım. Çok şükür Rabbim nasip etti 5+4 günlük olduk bugün. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Belki umut gibi olur sana ama lütfen bunu düşünmemeye çalış. Afedersin ilişkiye girerken bile çocuk olsun diye değil zevk almak için girin. Hatta bir kaç gün uzaklaşmak da size iyi gelir. 🙏 benim adetime 8 gün varken başka bir rahatsızlık için kan testi yaptmıştım çıkmamıştı. Umudum yoktu ama adete 2 gün varken dahiliyeye gitmiştim gebelik var mı dedi yok dedim tekrardan test istedi tesadüfen çıktı orda 🙏 sana tavsiyem bunu aklından çıkar eşinle ilişkinin tadını çıkar çocuk yapmak için ilişkiyr girme Rabbimin nasip ettiği zamanda olur inşaallah 🙏🙏🙏

Back