Mesajinizdaki samimiyeti hissettim. Ayni samimiyetle hakkinizda hayirlisini diliyorum. Illa vazgecme demek dogru degil. Bir kac ay veya hatta yil vazgecersiniz, belki tamam kesin kararim bu dersiniz. Belki de daha da hirsla bu ise sarilirsiniz. En onemlisi ne olursa sizin sagliginiz mutlulugunuz. Esinizin size yeterince dert ortagi olamamasi kotu olmus. Ben duygularini esine yansitma tavsiyesine de katilamiyorum. Onlar dert ortagi olmazsa kim olacak? Sokaktan adam cevirip ona mi anlatacagiz? Ben 7. deneme ayindayim. Regle 5-6 gunum var ve hic belirtim yok. Psikolojik olsun insanin basi donmez mi? Negatif test gorunce kahrolmuyorum, hatta esim uyurken test yapiyorum o uyanincaya kadar unutuyorum. Oysa hergun kac defa aklimda. Dedigin gibi folik asit alirken olsun hatirliyor insan. Ben de ovulasyon testlerini biraktim, bu ay sondu. Takinti yapmamistim ama artik yumurtladigimdan eminim, ovulasyon belirtilerimi ve yaklasik zamanimi ogrendim. Sik iliski olduktan sonra testin ne onemi var. Bana doktor onermisti hizlandirir diye ama artik 7 ay olmus, hizlandirmiyor demek ki. Bu forumdaki en uzun yazimi yazdim heralde. Her seyin hayirlisi olsun. Biz saglikli olalim, evde huzur olsun. Cocuk icin gelmedik dunyaya, olmayinca da eksilmiyoruz. Olursa olur. Olmazsa da kendimizi yipratmanin anlami yok. Sevgiler!