Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Peruk Modeli Seçimi Konusunda Rica Etsem Yardımcı Olur musunuz?

Çok saol canım Hep merak işte.Kalıyo gözümüz yapay şeylerde.Ben de çok sevdim :108: bi çok kez kısa saç kullandım.Ben Vahide Gördüm ün saçı gibi kıpkısacık istedim ama kuaförüm yapamam ben kıyamam saça bu kadar kısalık iyi dedi.İyi ki de dinlemişim. :) Aslında fotoğrafı yanlış topiğe koymuşum diğer topikte fikir istemiştim.Bence yaptırmamalısın canım.Hele hele saçların benim saçlarım gibi ince telliyse.Yine denicem görcem diyosan da sen bilirsin.Gerçi yapandan ve kullanılan ilaçtan da kaynaklanabiliyo sonucu.Bana kullandıkları ilacın sonradan yerli olduğunu öğrendim.Hem koptu saçlarım, kendi saçım olmasına rağmen rengini açtı, bi de 3-4 gün o çirkin koku çıkmadı saçımdan.:100: Şimdi hemen uzatıp krepe balyaj yaptırma hayalleri kuruyorum.

canım güzel seçmissin ama ben olsam kahküllü ve ortasına deri yaptırırdım zaten benimkisi öyle :)) daha gerçekci ve belli olmuyor deri olunca bende 1 senedir peruk kullanıyorum kemoterapi saçlarımı dökdü çünkü ve kimsede perukmu demedi bence sende öyle yap :))

Ben uzun ve sarı saçlar istiyodum canım :) O yüzden heveslenmiştim.Şimdilik öyle evde takıyorum.Bunlar Japon üretimiymş sanırım.böyle durması o yüzdenmiş.Dediğin gibi deri görünümü var ama çok da saç var.kabarık duruyor tepem.Olsun :) benim saçlarımmış gibi takıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…