Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm güzelmiş yine de , rengi daha açık olsa olurmuş ama. hele de bereyle tamamen gerçek gibi duruyor. kaça aldın canım.
ben gittigidiyordan aldım canım, siyah bi tane. 40 lira verdim kargo hariç. gerçi daha hiç dışarda kullanmaya cesaret edemedim,biraz iddialı geldi bana , ama siyah zaten iddialı bi renk di mi
Ben de ordan aldım canım.Güle güle kullan.Siyaha ben cesaret edemedim açıkçası bi de ben senin resmini görmüştüm.Sen de açık tenlisin ama tenin beyaz değil.Sarıya kaçıyor.Sarı benizli gibiyiz biz.O yüzden sanki bizim rengimiz sarı saç
eneee nerde gördün kız evet canım sarıya kaçıyorum ben, sigara sağolsun, soluk benizliyim Eki Görüntüle 576211
Uvvv..Çok güzel durmuş...İfadeni sertleştirmiş. :) Sarı böyle durmuyor.Şeyden gördüm.Lenslerinin duruşunu paylaşmıştın tenini ordan biliyorum, bi de dip boyan gelmiş, bi uygulama göstermişsin :26: Boyanın adını falan vermişsin.Ordan görmüştüm saçını.
hehehehe tamam canım şimdi oldu yarın dip röfle yaptırıcam bakalım, tamamen bitkiselmiş saça zarar vermiyomuş, umarım memnun kalırım sarı saçla uğraşmak da zor be yaa biraz daha hevesimi alıp soft kahve tonları falan denesem diyorum, sarı saç çok yıpratıyo saçı :26:
Yıpratsa da çok güzel ki ama bitkiseller yıpratmıyor diye biliyorum canım.Teyzem de bitkiselle yaptırıyor.saçı tam platin abartmıyorum marilyn monroe sarısı ama barbie bebek saçı gbi parlıyor.sağlık fışkırıyor adeta. ben mahvettim permayla saçlarımı üstüne bi de 5 kez boyadım marttan beridir.şimdi maskelerle falan uğpraşıyorum...Aklım da bi taraftan sarıda.Prenses peruğu aradım dün.Kaynak istiyorum önümüzdeki ay.Ama boncuk kaşıntı yapıyomuş.Keratin istiyorum o yüzden...Tabi röfle yaparlarsa saçıma...:26:
kaynak olayını iyi araştır canım, dökülme falan yapmasın bi de. dax supergro denen bi ürün var, saçı hızlı uzatıyo,içeriği de komple bitkisel ondan da kullan derim. aslında haklısın, sarının havası hiçbi saç renginde olmuyo prenses peruğu nedir acep ? :26:
Bu arada nerede satılıyorlar bunlar acaba?
wigs.com da canım.
peki siteden daha önce alışveriş yaptınız mı güvenilir bir site mi
Çok teiekkür ederim canım Ben de pişman oldum aldığıma zaten.Evde takıyım dedim ama tiftik keçisi gibi oldu uçları.:26: Zaten japon üretim.Bunlar hiçbişeyin doğalını yapamıyolar.:99: Saçımı kestirdim ama bi de şampuanıma 7 tane doğum kontrol hapı ezip karıştırdım.Daha hızlı ve gür uzatıyomuş.çooook beğendim saçlarının yeni halini canım çok yakışmış yüzüne ama açıkçası peruğunu pek beğenemedm çünkü hafif yapay duruyo. kendi saçın çok daha güzel olmuş