• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Peruk Modeli Seçimi Konusunda Rica Etsem Yardımcı Olur musunuz?

hmmm güzelmiş yine de , rengi daha açık olsa olurmuş ama. hele de bereyle tamamen gerçek gibi duruyor. kaça aldın canım.

hmmm güzelmiş yine de , rengi daha açık olsa olurmuş ama. hele de bereyle tamamen gerçek gibi duruyor. kaça aldın canım.

Daha doğalı, daha güzeli senin olsun canım, teşekkürler :) 95 TL ye aldım.Kargo ücretini onlar ödedi.Evet ben biraz da platin bekliyodum.Tıpkı resimdeki gibi.Parlama yapmıyor cidden, burda ışıktan öyle parlak durmuş az ama diplerim normalde sarı saç kullandığımda böyle sarı olmazdı.Birazcık kendi saçım çıkardı.Tuhaf geliyor çok o yüzden.Çiğ gibi durmasına sebep oluyor.

ben gittigidiyordan aldım canım, siyah bi tane. 40 lira verdim kargo hariç. gerçi daha hiç dışarda kullanmaya cesaret edemedim,biraz iddialı geldi bana , ama siyah zaten iddialı bi renk di mi :9::31:

ben gittigidiyordan aldım canım, siyah bi tane. 40 lira verdim kargo hariç. gerçi daha hiç dışarda kullanmaya cesaret edemedim,biraz iddialı geldi bana , ama siyah zaten iddialı bi renk di mi :9::31:

Ben de ordan aldım canım.Güle güle kullan.Siyaha ben cesaret edemedim açıkçası :31: bi de ben senin resmini görmüştüm.Sen de açık tenlisin ama tenin beyaz değil.Sarıya kaçıyor.Sarı benizli gibiyiz biz.O yüzden sanki bizim rengimiz sarı saç :34:

Ben de ordan aldım canım.Güle güle kullan.Siyaha ben cesaret edemedim açıkçası :31: bi de ben senin resmini görmüştüm.Sen de açık tenlisin ama tenin beyaz değil.Sarıya kaçıyor.Sarı benizli gibiyiz biz.O yüzden sanki bizim rengimiz sarı saç :34:

eneee nerde gördün kız :9::9: evet canım sarıya kaçıyorum ben, sigara sağolsun, soluk benizliyim :27: $DSCF6577.jpg

eneee nerde gördün kız :9::9: evet canım sarıya kaçıyorum ben, sigara sağolsun, soluk benizliyim :27:Eki Görüntüle 576211

Uvvv..Çok güzel durmuş...İfadeni sertleştirmiş. :) Sarı böyle durmuyor.Şeyden gördüm.Lenslerinin duruşunu paylaşmıştın tenini ordan biliyorum, bi de dip boyan gelmiş, bi uygulama göstermişsin :26: Boyanın adını falan vermişsin.Ordan görmüştüm saçını. :61:

Uvvv..Çok güzel durmuş...İfadeni sertleştirmiş. :) Sarı böyle durmuyor.Şeyden gördüm.Lenslerinin duruşunu paylaşmıştın tenini ordan biliyorum, bi de dip boyan gelmiş, bi uygulama göstermişsin :26: Boyanın adını falan vermişsin.Ordan görmüştüm saçını. :61:

hehehehe tamam canım şimdi oldu :27::9: yarın dip röfle yaptırıcam bakalım, tamamen bitkiselmiş saça zarar vermiyomuş, umarım memnun kalırım :32: sarı saçla uğraşmak da zor be yaa :9: biraz daha hevesimi alıp soft kahve tonları falan denesem diyorum, sarı saç çok yıpratıyo saçı :26:

hehehehe tamam canım şimdi oldu :27::9: yarın dip röfle yaptırıcam bakalım, tamamen bitkiselmiş saça zarar vermiyomuş, umarım memnun kalırım :32: sarı saçla uğraşmak da zor be yaa :9: biraz daha hevesimi alıp soft kahve tonları falan denesem diyorum, sarı saç çok yıpratıyo saçı :26:

Yıpratsa da çok güzel ki :( ama bitkiseller yıpratmıyor diye biliyorum canım.Teyzem de bitkiselle yaptırıyor.saçı tam platin abartmıyorum marilyn monroe sarısı ama barbie bebek saçı gbi parlıyor.sağlık fışkırıyor adeta. ben mahvettim permayla saçlarımı üstüne bi de 5 kez boyadım marttan beridir.şimdi maskelerle falan uğpraşıyorum...Aklım da bi taraftan sarıda.Prenses peruğu aradım dün.Kaynak istiyorum önümüzdeki ay.Ama boncuk kaşıntı yapıyomuş.Keratin istiyorum o yüzden...Tabi röfle yaparlarsa saçıma...:26:

Yıpratsa da çok güzel ki :( ama bitkiseller yıpratmıyor diye biliyorum canım.Teyzem de bitkiselle yaptırıyor.saçı tam platin abartmıyorum marilyn monroe sarısı ama barbie bebek saçı gbi parlıyor.sağlık fışkırıyor adeta. ben mahvettim permayla saçlarımı üstüne bi de 5 kez boyadım marttan beridir.şimdi maskelerle falan uğpraşıyorum...Aklım da bi taraftan sarıda.Prenses peruğu aradım dün.Kaynak istiyorum önümüzdeki ay.Ama boncuk kaşıntı yapıyomuş.Keratin istiyorum o yüzden...Tabi röfle yaparlarsa saçıma...:26:

kaynak olayını iyi araştır canım, dökülme falan yapmasın bi de. dax supergro denen bi ürün var, saçı hızlı uzatıyo,içeriği de komple bitkisel ondan da kullan derim. aslında haklısın, sarının havası hiçbi saç renginde olmuyo :27: prenses peruğu nedir acep ? :26:

kaynak olayını iyi araştır canım, dökülme falan yapmasın bi de. dax supergro denen bi ürün var, saçı hızlı uzatıyo,içeriği de komple bitkisel ondan da kullan derim. aslında haklısın, sarının havası hiçbi saç renginde olmuyo :27: prenses peruğu nedir acep ? :26:

Ay mutlaka denemeliyim.Canlandı gibi saçlarım çünkü. Prenses Peruk canım.Bu tarz kaynak uygulamaları yapıyormuş.İzmir'den taşındım ben.Burdur'a geldim.Sitede de bahsetmişler Prenses peruktan falan.Bi ara Fulden uras Fuldenle Full Time diye bi program sunuyodu.Orda tanıtmıştı burayı.Ankara'daymış. Sarının havsı hiçbi saç renginde olmadığıdan artık yakışan da yakışmayan da boyatıyor :40: ama kahve tonları da güzel durur sende.:34:

Kahküllüler çok doğal duruyor bir an gerçek sandım, kahkühlülerden birini tercih et canım :51:

peki siteden daha önce alışveriş yaptınız mı güvenilir bir site mi

hiç yapmadım canım. :/ ama çok pahalılar.sorun gerçek saçta olsa peruktan doğal durmasını beklememek diye düşünüyorum.çünkü gerçek saça en yakın malzemeden üretilen bi perul aldım gg dan ama beklediğim gibi değildi sonuç :/ 2 kez düşün yani derim.

Sonunda "Yaptıııığğğmm..!" diye bağırır, fotoğrafımı da koyarım.Saçlarımı kestirip boyattım.Ama kuaförüm yaşlı gösterir seni bu molde dedi.o kadar kısa kesmeyelim ve o renge boyamayalım dedi, ortaya böyle bişi çıktı.:46:

$Snapshot_20121227.JPG

çooook beğendim saçlarının yeni halini canım çok yakışmış yüzüne :46: ama açıkçası peruğunu pek beğenemedm çünkü hafif yapay duruyo. kendi saçın çok daha güzel olmuş:46:

peruha hiç gerek yok bence canım saçların bu haliyle kalmalı çok güzel olmuş.. Kökü sende uzar nede olsa ama saçların seyrekmiş nasıl cesaret ettin ki ben biyoformu bile 2 yıldır düşüyorum nasıl olur acaba diye =) güle güle kullan

çooook beğendim saçlarının yeni halini canım çok yakışmış yüzüne :46: ama açıkçası peruğunu pek beğenemedm çünkü hafif yapay duruyo. kendi saçın çok daha güzel olmuş:46:
Çok teiekkür ederim canım :61: Ben de pişman oldum aldığıma zaten.Evde takıyım dedim ama tiftik keçisi gibi oldu uçları.:26: Zaten japon üretim.Bunlar hiçbişeyin doğalını yapamıyolar.:99: Saçımı kestirdim ama bi de şampuanıma 7 tane doğum kontrol hapı ezip karıştırdım.Daha hızlı ve gür uzatıyomuş.

Back