Peruk bankası için destek

Eğer tanıdığınız perukçuya gittiğinizde fiyat buysa bende almak isterim.Siz oraya gidince beni ararmısımız lütfen 0546 2212782
Ben netten arayım dedim 150tl diyor oraya bizzat gitmek lazım gidince ararım

merhaba misal böyle bir peruk olurmu

Harika proje ancak benim elimde peruk yok ,nasıl bir şey seçmeli onu da bilemedim.benim gibi elinde peruk olmayan ancak destek vermek isteyen kişiler için bir banka hesabı açılsa,hesepta toplanan para ile yeni daha uygun peruklar alınsa. Mümkün mü acaba bu?

Ben de bir peruk var kullanılmamış onu yollayım en kısa zamanda
Lütfen biran önce gönderebilirmisiniz çünkü bunların steril edilip haxırlanması zaman alıyor onedenle hemen kargolamanızı rica ediyorum.Kocaeli Tıp fakültesi dermatoloji ana bilim dalı Doç Dr Evren Odyakmaz Demirsoy adına kargolabilirsiniz İsterseniz sornak istedipiniz birsey varsa beni arayabilirsiniz 05462212782

Arkadaşlar hepinizden çok güzel mesajlar alıyorum.Hepinizden Allah razı olsun Sizden gelecek kargoları sabırsızlıkla bekliyorum Lütfen konuyu güncel tutalım

Peruğum var, ama gerçek saçtan benimki. Yani sentetik, plastik vs değil, bildiğimiz insan saçı.
Bunu yazdım çünkü normalde mikrop kapma riski yüzünden kabul etmiyorlar. Siz ne diyorsunuz?

Merhaba bencede gercek saç uzun süre kullanılması için ve sağlık açısından en uygun olanı ve bende gercek saçtan peruklarımı bağışladım.Fakat hocaları sterilazasyon makinası almalarını ve kuru hava ile steril edip kullanmalarının sağlıga sorun teskil etmeyecegini söylemiş Ve geniş kitlelere ulaşmak için her türlü perugu kabul ediyorlar sizdende perugunuzu paylaşmanızı rica ediyorum kargo adresleri Kocaeli Tıp fakültesi dermatoloji ana bilim dalı Doç Dr Evren Odyakmaz Demirsoy adına kargolabilirsiniz çok teşekkür ederim

Bu süreci en iyi bilenlerdenim , kardeşim kanser ameliyat oldu kemoterapi sürecinde saçlarını makinayla ben kazıdım hatta destek olmak için bende kesicektim istemedi yapma dedi peruk alıyım dedim istemedi kardeşim kapanmayı tercih etti .. Allah ım tüm hastalara şifa versin böylesine hassas ve çok önemli konuda duyarsız olamayız asla olmaz demeyin bir ultrason çekimi kadar zamanda hayatınız alt üst olabiliyo arkadaşlar tahmin ettiğinizden çok daha zor bi durum her süreci

Çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın cevabınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…