Peruk bankası için destek

Eki Görüntüle 2213805 Eki Görüntüle 2213806 Merhaba Arkadaşlar
Sizlerle bir durumu paylaşmak istiyorum.Umarım duyarlı arkadaşlara ulaşabilirim.
Kocaeli tıp fakültesinde okuyan kızım ve bir grup arkadaşının başlatmış oldukları (TODUP )toplumsal duyarlılık projesine eğitmenleri ve üniversitenin onayı ile başladılar.Öğrencilerin hedefi Kocaeli üniversitesi onkoloji hastanesinde tedavi gören ve görecek hastalara moral ve destek olmak istiyorlar.Bunun için hastane bünyesinde (PERUK BANKASI) açmak istiyorlar.Projeyi hayata geçirmek için peruklara ihtiyaçları var sizin veya çevrenizdeki insanların elinde kullanılmış veya kullanılmamış peruk olan varsa lütfen bizimle iletişime gecmenizi istiyoruz.Telefon ve mail bilgisi afişte bulunmaktadır.Eminim bu hastalığı yaşamış veya cevresinde yaşayan insanlar projenin önemini çok iyi anlayacaktır.Lütfen konuya duyarlı olalım ve öğrencilere destek olalım.iletişim 0546 221 2782. 0507 841 74 42-0537 493 35 99 lütfen destek olun hersey üniversite onaylı
Peruk yok ama saçlarım i bagislayabilirim eğer yeterli gelirse

Çok güzel düşünülmüş benim tepebaşında çok ucuza gerçek saç peruk yapan abi vardı benim kaynağı da o yapmıştı oraya gideyim 25 tl ye sentetik vardı bütçem dahilinde alıp yollarım çok güzel düşünülmüş kim düşündüyse Allah ayağını taşa değdirmesin

Eki Görüntüle 2213805 Eki Görüntüle 2213806 Merhaba Arkadaşlar
Sizlerle bir durumu paylaşmak istiyorum.Umarım duyarlı arkadaşlara ulaşabilirim.
Kocaeli tıp fakültesinde okuyan kızım ve bir grup arkadaşının başlatmış oldukları (TODUP )toplumsal duyarlılık projesine eğitmenleri ve üniversitenin onayı ile başladılar.Öğrencilerin hedefi Kocaeli üniversitesi onkoloji hastanesinde tedavi gören ve görecek hastalara moral ve destek olmak istiyorlar.Bunun için hastane bünyesinde (PERUK BANKASI) açmak istiyorlar.Projeyi hayata geçirmek için peruklara ihtiyaçları var sizin veya çevrenizdeki insanların elinde kullanılmış veya kullanılmamış peruk olan varsa lütfen bizimle iletişime gecmenizi istiyoruz.Telefon ve mail bilgisi afişte bulunmaktadır.Eminim bu hastalığı yaşamış veya cevresinde yaşayan insanlar projenin önemini çok iyi anlayacaktır.Lütfen konuya duyarlı olalım ve öğrencilere destek olalım.iletişim 0546 221 2782. 0507 841 74 42-0537 493 35 99 lütfen destek olun hersey üniversite onaylı

Elinizde olan kullanılmış yada kullanılmamış tüm peruklara talibiz.Eğer elinizde peruk varsa Kocaeli Tıp fakültesi dermatoloji ana bilim dalı Doç Dr Evren Odyakmaz Demirsoy adına kargolabilirsiniz
benım elımde fiber bayan peruk var. hamıleyım saclar beyaz kullanırım dıye aldım ama hiç kullanmadım. istersenız tam adres yollayın göndereyim. hiç kullanmadım boş boş duruyor evde en azından bırının ıhtıyacını görür.

benım elımde fiber bayan peruk var. hamıleyım saclar beyaz kullanırım dıye aldım ama hiç kullanmadım. istersenız tam adres yollayın göndereyim. hiç kullanmadım boş boş duruyor evde en azından bırının ıhtıyacını görür.
Merhaba çok sevinirim gönderirseniz Kocaeli Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilimdalı Doç dr Evren Odyakmaz Demirsoy Telefon olarak afişteki numaraları yazabilirsiniz Msjınızı öğrencilerle paylaşacağım eminim çok mutlu olacaklar Allah razı olsun

Aktif olarak kullandığım sosyal medya hesaplarımda ve whatsapp gruplarım da paylaşacağım :KK200: umarım güzel dönüşler alınır :KK54:

Çok güzel düşünülmüş benim tepebaşında çok ucuza gerçek saç peruk yapan abi vardı benim kaynağı da o yapmıştı oraya gideyim 25 tl ye sentetik vardı bütçem dahilinde alıp yollarım çok güzel düşünülmüş kim düşündüyse Allah ayağını taşa değdirmesin
Eğer tanıdığınız perukçuya gittiğinizde fiyat buysa bende almak isterim.Siz oraya gidince beni ararmısımız lütfen 0546 2212782

Benim perukvs yok ama sosyal medya hesaplarından paylaştım inşallah dönen olur
❤️Çok güzel düşünülmüş

Çok sevindim gelen bildirime
Elimde kemoterapi zamanından kalma peruklar var hem benim hem annemin kime nereye versek diye düşünüyoduk
Teşekkürler Kk:)
Çok geçmiş olsun Cevabınız için teşekkür ederim ben adresi yazıyorum lütfen biran önce gönderebilirmisiniz Çünkü yeni yılda kocaeli ünv onkoloji hastanesi açılacak ozamana kadar öğrenciler çok toplamaları gerek Adres KocaelimÜniversitesi tıp fakültesi Dermatoloji anabilimdalı Doç dr Evren Odyakmaz Demirsoy adına lütfen gönderebilirmisiniz

X