Tamam. Evet internette satılan herhangi bir peruk olabilir yeterki bsşlangıçta ellerinde peruk olsun zamanla destek çoğaldımı daha iyilerini alırlar bu güzel cevabınızı öğrencilerle oaylaşıcam Allah razı olsun adres bilgilerinide yazıyorum
Kocaeli Tıp fakültesi dermatoloji ana bilim dalı Doç Dr Evren Odyakmaz Demirsoy adına kargolabilirsiniz
PaylaştımTeşekkürler afişi paylaşırsanız sevinirim
Sadece çocuk hasta değil yetişkinlerde olacak boyu önemli değil sadece simli fln olmasın normal hayatta kullanılabilsinTamam
Yalnız baktım biraz da çok uzun bu peruklar
Tuhaf olmaz di mi
Tamam bacımSadece çocuk hasta değil yetişkinlerde olacak boyu önemli değil sadece simli fln olmasın normal hayatta kullanılabilsin
Çok teşekkür ederimAllah razı olsun yerini doldursun inşallahTamam bacım
Hemen sipariş veriyorum
Öğrenci kardeşlerimi sevgiyle kucakladım
Merhaba 2 gündür sayfaya gireniyordum o medenle konua birsey yazamadım ne yaptınız gönderebildinizmiÇok teşekkür ederimAllah razı olsun yerini doldursun inşallah
Sinem hnm ne yaptınız gönderebildinizmiTamam bacım
Hemen sipariş veriyorum
Öğrenci kardeşlerimi sevgiyle kucakladım
Konuyu güncel tuttuğun için teşekkür ederimGüncel olsun..
GönderdimSinem hnm ne yaptınız gönderebildinizmi
Çok teşekkür ederim ben banlanınca konu çok sekteye uğradı sanırım inşallah başka duyarlı kişiler çıkar birde kargo ücreti ne kadar bilginiz varmıGönderdim
Cuma günü elinizde olacak
Bana da haber verirseniz sevinirim
Kargo ücreti ödemeyeceksiniz canımÇok teşekkür ederim ben banlanınca konu çok sekteye uğradı sanırım inşallah başka duyarlı kişiler çıkar birde kargo ücreti ne kadar bilginiz varmı
Bu süpermişKargo ücreti ödemeyeceksiniz canım
Çok tesekkür ederimSosyal medyamda paylaştım. Umarım ses gelir.