Ben biraz düşüneyim,oglum 8 yasinda kemoterapi görmüstu cok iyi anlayabiliyorum elimden ne gelirse yardimci olmaya calisacagim,irtibata gecerim mutlaka...Çok sevinirim öğrenciler heryerden paylaştılar ama fazla destek görmediler bende burdan yazarak belki daha geniş kitlelere ulaşacağımı düşündüm inşallah hastalara faydalı oluruz
Sosyal medyada paylasacagim,insallah dönüşler olur...Çok teşekkür ederim
Amin Rabbim tüm hastalara şifa versin...Bu arada oğlunuza çok geçmiş olsun Allah tekrarını yasatmasın
Tebrik ediyorum ne güzel bir çalışma, sosyal medyada paylaşacağım.Eki Görüntüle 2213805 Eki Görüntüle 2213806 Merhaba Arkadaşlar
Sizlerle bir durumu paylaşmak istiyorum.Umarım duyarlı arkadaşlara ulaşabilirim.
Kocaeli tıp fakültesinde okuyan kızım ve bir grup arkadaşının başlatmış oldukları (TODUP )toplumsal duyarlılık projesine eğitmenleri ve üniversitenin onayı ile başladılar.Öğrencilerin hedefi Kocaeli üniversitesi onkoloji hastanesinde tedavi gören ve görecek hastalara moral ve destek olmak istiyorlar.Bunun için hastane bünyesinde (PERUK BANKASI) açmak istiyorlar.Projeyi hayata geçirmek için peruklara ihtiyaçları var sizin veya çevrenizdeki insanların elinde kullanılmış veya kullanılmamış peruk olan varsa lütfen bizimle iletişime gecmenizi istiyoruz.Telefon ve mail bilgisi afişte bulunmaktadır.Eminim bu hastalığı yaşamış veya cevresinde yaşayan insanlar projenin önemini çok iyi anlayacaktır.Lütfen konuya duyarlı olalım ve öğrencilere destek olalım.iletişim 0546 221 2782. 0507 841 74 42-0537 493 35 99 lütfen destek olun hersey üniversite onaylı
çok telekkür ederim ne kadar çok paylaşılırsa okadar çok destek görürüzTebrik ediyorum ne güzel bir çalışma, sosyal medyada paylaşacağım.
. Evet internette satılan herhangi bir peruk olabilir yeterki bsşlangıçta ellerinde peruk olsun zamanla destek çoğaldımı daha iyilerini alırlar bu güzel cevabınızı öğrencilerle oaylaşıcam Allah razı olsun adres bilgilerinide yazıyorumPeruktan hiç anlamıyorum
Herhangi bir peruk olur mu
Yoksa dikkat edilecek bir özelliği var mı
Bende yok ama destek olmak istiyorum
internetten alıp direkt oraya kargolayabilirim
Çok sağolunElimde peruk yok ama konu güncel kaldı diye yazıyorum.
Allah'ım tüm hastalara sifa versin.
Bende peruk yok ama poştiş var şimdi aklıma geldi yıllardır bi köşede duruyordu eğer postiş de uygun olursa gönderebilirimÇ
çok telekkür ederim ne kadar çok paylaşılırsa okadar çok destek görürüz
Teşekkürler afişi paylaşırsanız sevinirimTebrik ediyorum ne güzel bir çalışma, sosyal medyada paylaşacağım.