- 6 Mayıs 2007
- 146
- 65
Allah belasını versin nerden bulaştım bu işe .3 senedir aklıma eser eser gider dudak dolgusu yaptırırdım 6 ay sonra inerdi .bu lanet olası permalipi okuyana kadar nette gezinirken buldum okudum gidip her seferinde 6 ay için para vereceğime gidir bir kere buna para veriyim yaptıriyim dedim.hocaya gittim görüştüm bok var gibi araştırmadan hemen yaptırıcam dedim 15 gün önce cumartesi sabahı takıldı permalipler korkunç bir 15 gün geçirdim arkadaşlar dişçi maskesiyle dolaştım çektiğim ağrı ve acıyı anlatamam böyle bi rezalet olamaz ayrıca hoca sağolsun imlantları yanlış takmış alt dudağımın bir tarafı bir yere öteki tarafı ayrı bir yere bakıyor görenler çarpıldın mı sen diye soruyorlardı böyle bir rezalet olamaz verdiğim paraya mı çektiğim acıya mı görüntümün rezilliğine mi yanıyim bilmiyorum hergün ağlayarak uyanıyorum küçücük dudaklara hiç ölçmeden en uzun boyu takmış hoca maymuna benziyorum annem de benimle ağlıyor eskiden ne güzeldin ne yaptın kendine diye dün sabah düzelttrimek için yine hsatanedeydim hoca implantları kesti kısalttı alttaki yamukluğu düzeltti 15 gün önce dikilen dudaklar yeniden kesildi şu an ağrıdan ölüyorum ve dudağın bir tarafını düz dikmiş diğer tarafı alt dudağımı üst dudağıma dikmiş ağzımı açamıyorum dudaklarım iyileşir iyileşmez gidip çıkarttırıcam bu lanet olası şeyleri başka bir hocaya gidicem yazıklar olsun hem parama hem canıma yazık oldu sakın girmeyin arkadaşlar keşke yaptıran bir kişi bir örnek olsaydı önümde de okuyup yaptırmasaydım bittim ben ya
geçmiş olsun nasılsın şimdi?