• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Perma hakkında bir sorum olacak...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
118
perma yaptırmak istiyorum.
kalın dalgalar olsun istiyorum ama kuaför ince bigudiler kullanıyor, bonus gibi yapıp yolluyor. sizce nasıl olmalı, istediğim gibi görünmesi için..?

canım valla bende istiyorum bi kaç hafta içinde yaptırmayı düşünüyorum...saçlarım uzun değil.omuzlarımın az üstünde bende kalın dalga istiyorum...bide acaba yanıyomu saç işlem sırasında..

bende tavsiye etmiyorum.bnmde saçlarım yandı kendine gelmesi uzun zaman aldı..güvenilir biyerde kalmadı bana göre :19:

perma yaptırmak istiyorum.
kalın dalgalar olsun istiyorum ama kuaför ince bigudiler kullanıyor, bonus gibi yapıp yolluyor. sizce nasıl olmalı, istediğim gibi görünmesi için..?

ben yaptırmıştım, bonus gibi oldum.sinirlendim 3 numaraya vurdurdum saçlarımı:ssz:
incecik bigudilerle yapmıştı,deli oldum diyebılırım
son çare 3 numaraya vurmak olmuştu, o kadar cinlenmiştim sinirden.

ben yaptırmıştım, bonus gibi oldum.sinirlendim 3 numaraya vurdurdum saçlarımı:ssz:
incecik bigudilerle yapmıştı,deli oldum diyebılırım
son çare 3 numaraya vurmak olmuştu, o kadar cinlenmiştim sinirden.

Nasıl cesaret ettin :30: Yüzün güzel olmalı açıkçası yoksa onu yapmak her halükarda büyük özgüven ister :)

Nasıl cesaret ettin :30: Yüzün güzel olmalı açıkçası yoksa onu yapmak her halükarda büyük özgüven ister :)

cinnet insana her şeyi yaptırıyor ...
16 veya 17 yaşımdaydım , yanlış hatırlamıyorsam:27:
minik minik buklelerdı , kafayı yedım resmen
başka bir kuaföre dedim ki, ne yaparsan yap saçlarıma
ama en sonunda 3 numara istiyorum ve yaptırmıştım:27:

güzellik konusunda bişi diyemeceğim
kendımı övmeyi sevmem:27:

İri bigudilerle yapmasını söylerseniz o kadar kıvırcık olmaz.Saçlarınız çok kıvırcık olursa uzun ise birde tek çare biraz kestirmek o zaman dalgalı saç gibi oluyor :1: ama tavsiye etmem acayip zedeliyor saçı .En iyisi kurutma makinesine takılan uçlar var onlarla jöle ya da köpük yapıp geçici kıvırcık yaparsınız :37:

Back