Çocuk Hastalıkları Periventriküler lökomalazi / Cerebral Palsi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım arkadaşım, benim yeni haberim oldu.
çok üzüldüm içim yandı valla
inşallah düzelecek kuzucuk güçlü olmaya çalış
allah dermanınıda verir güzel haberlerini duyarız tez zamanda inşallah

benim doktor bildiğim yok
ama olurda doktor için istanbula filan gelecek olursanız herzaman beklerim canım

ay canim benimmm kiyamam

üzme kendini canim.. o senin negatifligini hisseder..
umudunu hic kaybetme.. ona hissettir güclü oldugunu..

acil sifalar diliyorum..
insallah her gecen gün daha cok sey ögrenir..

allah yardımcın olsun yaşadığın üzüntüyü, gösterdiğin dirayeti sadece anlamaya çalışıyorum eminim çok ama çok büyük sıkıntıdasındır ama okuduğum kadarıyla yavaş da olsa gelişme gösteriyor evladın. şimdi anlamadığını düşündüğün şeyleri tek tek yaptığında bugünlerde tepki vermese de söylenilenleri, yapılanları aslında kaydettiğini görürsün inşallah tez zamanda. keşke elimden gelecek bir şey olsaydı, tek yapabileceğim rabbim kabul ederse sizin için dua etmek :Saruboceq:

teşekkür ederim aşkito ve b_i_o
bazen iyileşeceğine inanıyorum çok umutlu oluyorum ama bazen de sanki hiç iyileşmeyecek gibi bi karamsarlık çöküyo üzerime... hastalık %70 zekayı etkiliyo.. ama inşallah etkilemeyecek inşallah toparlanacak kuzum... Allah razı olsun hepinizden...

yaklaşık bir haftadır kızıma alkış yapmayı öğretmeye çalışıyodum... 2 gündür yapıyo artık... ben hadi kızım alkış yap diyorum tabi bir kaç kez tekrar ediyorum oda alkış yapıyo...
bir de fizik tedaviden verdikleri hareketleri yapıyoruz hergün... hareketleri yaptıktan sonra 5 dk ya yakın desteksz oturuyo... hareketleri yapmadan oturamıyo ama olsun... bu gelişmeler beni çok mutlu ediyo... özellikle alkış yapması çok uutlandırdı beni... 1 hafta daha alkış yapıp sonra gel gele geçmeyi düşünüyorum bakalım..
Şu mübarek günlerde en büyük duam kızım ve onun gibi hasta bütün bebişlere rabbim şifa versin inşallah... onlar daha melek hiç haketmediler bunları ama Allahtan gelene ne denir ki...

çok geçmiş olsun evlat acısı gibi yok benim bebeğimin hasta olduğu hamileyken tespit edildi gebeliğim sonlandırıldı canım az çok seni anlamaya çalışıyorum allah sabır ve şifa versin

cnm çok geçmiş olsun umudunu yitirme lütfen. benim oglumda 4 aylık elleri hala yumuk bende buna takılıyorum pramatüre degil ama ciddi bi sarılık geçirdi. bizi takip ediyo.ama eller yumuk işte bana biraz bilgi verirmisin

çok çok geçmiş olsun arkadaşım..
rabbim acil şifalar versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün..
inşallah her geçen gün seni şaşırtacak mutlu edecek gelişmeler olur..

çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden...
oğlak75 başın sağolsun canım... çok zor olsa gerek o kararı vermek... rabbim inşallah sana sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip eder canım...
defnecim canım benim 4 ay henüz çok erken aslında ama eğer içinde korku şüphe varsa bi dr a götür... tavsiyem tıp fakültesine götürmen... zaten bişey hissederlerse seni nörolojiye vb bölümlere yönlendirirler canım... kasılmaları falan var mı... yani 4. ayda avuçların açılmaması normal başka şüphelendiğin bişey yoksa sıkma canını ama kontrollerini de ihmal etme canım....

ben kızımı konyada bütün özel doktorlara gösterdim bi tuhaflık olduğunu biliyodum...sandım ki özelde daha iyi bakarlar, daha çok vakit ayırırlar.. ama hepsi bana herşeyin normal olduğunu, yaşından sonra düzeleceğini söyledi... taaa ki tıp fakültesinde tesadüfen bi çocuk doktorunun kapısının önünden geçene kadar... yani kısacası bu işi en iyi tıp fakültelerinde yapıyorlar...

cnm yok başka şüphelerim ama sinir bozucu oluyo şte eller yumruk olunca sakın umudunu yitrme onlar herşeyi ögrenicek ve bize kusur bulmaya başlıycaklar anne olmak varmı üzerine başka isim ? güçlü ol ccnm benim bebişlerimizi öp

başka sorunu yoksa üzülme canı açılır inşallah elleri de ama dediğim gibi yine de dr a sor.. ben kulaktan dolma bildiklerimle söylüyorum dr lar bilir en iyisini..

biz de bu gün hastaneden rapor çıkarmaya çalıştık.. eğer rapor çıkarsa özel okula başlayacağız inşallah... ozaman belki daha hızlı gelişim gösterir diye umut ediyorum... cuma belli olacak dua edin inşallah çıksın arkadaşlar...

cnm ya bende şimdi okudum konunu.çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah.

norsis sağol canım....
halime sana da teşekkür ederim canım.... uzun zamandır yoktun senin kuzu nasıl... kocaman oldular onlar dimi... sen biliyomuydun benim ikinciyi..arada sırada uğra canım yaa çok koptuk birbirimizden...

kızımla ilgili yeni gelişmeleri de yazayım... öyle çok büyük gelişme yok aslında...
artık 10 dk kadar desteksiz oturabiliyor... ama bazen devriliyor yine de...
özel rehabilitasyon merkezine başlayacağız... birkaç gün gittik... raporumuzda sorun çıktı... kızımın gözleri görmediği için fazla etkinlik yapamıyoruz... gözleri için de rapor alıp göz hocası bulacağız...

oturması dışında artık pütürlü gıdalardan bazılarını yiyebiliyor... patates püresi, meyve püresi, kavun vs gibi yumuşak ama pütürlü gıdalar yemeye başladı çok şükür...

bir de çok hızlı büyüyor maşallah yaa... abisine yetişti nerdeyse gerçi abisi de abi sayılmaz 10 ay var aralarında.. bir de büyük hiç kilo alamıyo gören ikiz mi bunlar diyo...kaydirigubbakcemile3 maşallah kızıma yakında geçecek abisini...

aman da aman sevsinler :))))

sevindim valla...maşallah.

daha çok gelişmeler olcak canım benim.bizimkide şimdi oturmaya başladı kendi kendine...oturtuyoruz destekli,koyuyoruz önüne oyuncakları,uzanarak almaya çalışıyor ve alınca kısa sürelide olsa desteksiz kalabiliyor. :)

oyy maşallah canım ne güzel bi gelişme...peki MR çektirebildiniz mi...sonuçlar nasıl...
benim kızım görmeyince uzanamıyo nesnelere malesef... ama eline tutturduğumuz oyuncaklarla oynayabiliyor...
canım benim hep dualarımdasınız.. kızıma dua ederken sizi de unutmuyorum... İnşallah iyileşecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…