• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perişan oldum nolur okuyun geçecek diyin lütfen

2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Dra da götürmüşsünüz sorun yokmuş.Emin olun geçecek.

Sling alın. Dolayıp gezin. Benim kollarım kopmuştu. Bir daha doğurmaya karar verirsem. Ilk alacağım şey. Asla bırakamıyodum çocuğu. Yapışıktık.

Benim oğlumda öyleydi. 😞 Sabah akadar salladığımı hatırlıyorun bırakınca ağlardı. İnfluenza çıkmıştı doktor kemikleri bile ağrıyordur boşuna ağlamaz demişti. Antibiyotik kullanmıştık daha 2 aylıktı. Belki sizinki de öyle gözden kaçan bişeydir. Gazda hafife alınacak bşy değil 4 ay da o sürmüştü 4.ayda bıçak gibi kesilmişti ağlamaları ☹️

2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Benim yeğenim de böyle sebepsizce sadece ağlıyodu böbreklerinde problem çıktı idrarını rahat yapamadığı içinmiş biz 40 gün sonra farkedebildik fizyolojik bi problemi umarım yoktur

Benim oğlumda öyleydi. 😞 Sabah akadar salladığımı hatırlıyorun bırakınca ağlardı. İnfluenza çıkmıştı doktor kemikleri bile ağrıyordur boşuna ağlamaz demişti. Antibiyotik kullanmıştık daha 2 aylıktı. Belki sizinki de öyle gözden kaçan bişeydir. Gazda hafife alınacak bşy değil 4 ay da o sürmüştü 4.ayda bıçak gibi kesilmişti ağlamaları ☹️
Ay insallah bizimki de kesilir de ağlamaları yemin ederim canim çıktı ya ☹️

ilk çocuğum böyleydi allahim resmen hayattan sogumustum çocuğu sevecek vaktim yoktu ki ben yeni doğan bebek çok severim. eziyet dolu günlerdi. saatlerce pencereden baksa sesi çıkmayan bebek oturunca ciyak ciyak ağlıyordu. sinir krizleri geliyordu bana wc ye bile gidemez olmuştum. çare bulamadım o ayrı. biraz büyüyünce geçiyor sadece sabır diliyorum sağlıklı olduğu için şükredin yapacak birsey yok çünkü. ailelerinizden yardım almaya çalışın benim yanımda da kimse yoktu kafayı yemiştim o süreçte. çocuğumu görecek gözüm yoktu sizi çok iyi anliyorum

Benzer bir bebegim vardi, kucagimizda sallayıp yürüterek uyuturduk.
Kanguru lar var onlardan alın. Yenidogan aparatları olanlar var, kafa destegi oluyor mümkünse onlardan alın ki simdiden kullanın. Bez şeklinde olan modellerle asla rahat edemedim. Daha kalın tipli olanlar var araştırma yapın. Ben ona koyup dışarı çıkıp alışveriş yapiyordum temiz hava alıyordum bana da iyi geliyordu. Sonrasında kafasını tutmaya başlayınca dışarı doğru bakarak kullandık. Etrafı izlemeyi çok seviyordu. Geçecek sizinle güvende hissediyor.

Bir süre evi sal gitsin yemeği de tek çeşit maksimum . Şu an o kısır döngüye girmişsin bende yaşadım . O döngüden çıkman lazım . Kendini toparlaman lazım. Geçecek sürekli bunu düşünmek daha kötü
İnşallah geçer bebek sahibi çok isteyerek oldum suan tüm bebeklerden soğudum

Bu arada araba asla sevmezdi, bebek arabasını 6. Aydan evvel kullanamadım bile cunku aynı sorunsal kucak isterdi. Siz kucağa alıştırmadınız merak etmeyin , çünkü bir de etraftan bunlari duyardım. Fıtratı bu sekilde onlar bebek olabilir, onlarin da sevdiği sevmediği seyler var.

Back