- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi gulingurkan
-
Devlet hastanesinden neden randevu alamiyosunuz acaba umraniye arastirmada detayli ultrasonumu yaptirdim randevu alirkende hic bi sorun yasamadim sahsen. perinatalog randevulari daha kolay hatta mhrs den denediniz mi
Anadolu yakasında Zeki Şahinoğlu'nu öneririm muayanesi 420 TL ama hakkını veriyor. Çok memnun kaldım. Önermeyeceğim doktor ise Fehmi Yazıcıoğlu!! Kesinlikle gitmeyin arkadaşlar, sağlıklı bebeğe sırf kendi anlaşmalı labarotuarına yönledirebilmek için olumsuz yorumlar yapıyor. Fetal dna testi diye bir test istiyor. Şüphelenip farklı doktora tekrar muayane oldum. Bebeğim gayet sağlıklıymış çok şükür.Kesinlikle tavsiye etmem üstelik bebeğin ultrason fotoğrafını ve muayane dvd sini bile ektsra para alıyor..istanbul anadolu yakasındayım....18+1 hamileliğim.devlet hastanesinden değil ultrason günü antenantal polikliniğine bile gün alamıyorum...özel olupta fiyatı uygun öneri verebilecek arkadaşlarımız var mı acaba bana?doktorum radyolog değil illa Perinatolog çekip rapor yazacak dedi.kendi hastanesinde detaylı ultrason var ancak radylog çektiği için istemiyor.
Anadolu yakasında Zeki Şahinoğlu'nu öneririm muayanesi 420 TL ama hakkını veriyor. Çok memnun kaldım. Önermeyeceğim doktor ise Fehmi Yazıcıoğlu!! Kesinlikle gitmeyin arkadaşlar, sağlıklı bebeğe sırf kendi anlaşmalı labarotuarına yönledirebilmek için olumsuz yorumlar yapıyor. Fetal dna testi diye bir test istiyor. Şüphelenip farklı doktora tekrar muayane oldum. Bebeğim gayet sağlıklıymış çok şükür.Kesinlikle tavsiye etmem üstelik bebeğin ultrason fotoğrafını ve muayane dvd sini bile ektsra para alıyor..
telefonunu buldum tuşluyorum tuşluyorum sessiz beklio çıt yok.....mhrs de zaten fatihi seçiyorum hastanenin ismi bile yok siz nasıl aldınız?
fehmi yazıcıoğlunu duymadım ben cerrahpaşadan rand.aldım haftaya pazartesi Ali Benian beye. 122 tl ultrasonuda içinde bu fiyatın.kendi dr.umada söyledim tamam dedi.
Canım benimde dr'm ayni seyi söyledi.radyoloji uzmanı istemiyorlar.20.haftalik hamileyim 15.subatta usg var benimde.anadolu yakasında Kozyatağı Central Hospital öneririm.fiyat olarak 420 tl dediler.bende çok araştırdım. Daha uygun yerlerde var ama maalesef o yerlerdekilerde radyoloji uzmanları...istanbul anadolu yakasındayım....18+1 hamileliğim.devlet hastanesinden değil ultrason günü antenantal polikliniğine bile gün alamıyorum...özel olupta fiyatı uygun öneri verebilecek arkadaşlarımız var mı acaba bana?doktorum radyolog değil illa Perinatolog çekip rapor yazacak dedi.kendi hastanesinde detaylı ultrason var ancak radylog çektiği için istemiyor.
:)Almışsınız zaten şimdi gördüm :))
Canım benimde dr'm ayni seyi söyledi.radyoloji uzmanı istemiyorlar.20.haftalik hamileyim 15.subatta usg var benimde.anadolu yakasında Kozyatağı Central Hospital öneririm.fiyat olarak 420 tl dediler.bende çok araştırdım. Daha uygun yerlerde var ama maalesef o yerlerdekilerde radyoloji uzmanları...
ben çiftehavuzlarda buldum oda aynı fiyatta eşime kıyıp gitmek istemedim açıkçası tamam önemli bi durum ama yağlı boya tablosunu mu yapacaklar sanki bebeğin?abartıyorlar herkes herşeyden rant sağlama çabasında malesef...zeynep kamili denk getirmenin imkan ihtimali yok zaten...o yüzden cerrahpaşaya gideceğim hep fiyatıda uygun.
Kizlar selam,
Bu detaylı ultrason ne zaman cekiliyor? Kisinin isteğine bağlı mı oluyor yoksa genelde doktorlar tavsiye ediyor mu? Bir de normal doktorumuz bakamıyor mu? Hic bilgim yok cok soru sordum
Kizlar selam,
Bu detaylı ultrason ne zaman cekiliyor? Kisinin isteğine bağlı mı oluyor yoksa genelde doktorlar tavsiye ediyor mu? Bir de normal doktorumuz bakamıyor mu? Hic bilgim yok cok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?