Perinatolog ve detaylı ultrason önerisi !!! acil !!!

gulingurkan

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2017
79
19
8
istanbul anadolu yakasındayım....18+1 hamileliğim.devlet hastanesinden değil ultrason günü antenantal polikliniğine bile gün alamıyorum...özel olupta fiyatı uygun öneri verebilecek arkadaşlarımız var mı acaba bana?doktorum radyolog değil illa Perinatolog çekip rapor yazacak dedi.kendi hastanesinde detaylı ultrason var ancak radylog çektiği için istemiyor.

Son düzenleme:
Avrupa yakasi cerrahpasa var 1 hafta icine gun aliyorsun 120 tl civari ayrintili

Internet sitessinden cok kolay aliniyor
Prof lara alacaksin randevuyu ali beyi onerrim

Merhaba ben bu hafta Ankara’da deren kliniğe gittim Özgür deren doktorumun adı.. İstanbul’a göre daha ucuz dediler :/ muayene+ayrıntılı ultrason 650 lira aldılar...

300 falan yolu gitmesi gelmesi e gene çiftehavuzlara 420 ödemek daha rahat gibi geldi banasda şimdi....tamam teşekkür ederim :/

rand.aldım tel.ilede ücret sordum sadece 122 tl dediler israrla sordum ultrason ne kadar diye ekstra istenmiyor bi ücret dediler doğru mudur?sadece muayene ödeyip ultrasonuda cektirp bitiriyor muyuz işi?

rand.aldım tel.ilede ücret sordum sadece 122 tl dediler israrla sordum ultrason ne kadar diye ekstra istenmiyor bi ücret dediler doğru mudur?sadece muayene ödeyip ultrasonuda cektirp bitiriyor muyuz işi?
Evet sadece bu ucret odeniyor profesor o gun ultrasonda ayrintili inceliyor rapor yazıyor renkli 3 -4boyutlu filan degil siyah beyaz sadece

siyah beyaz olduğunu biliyorm zaten normalde o şekilde bakılıyormş ailelerede anı olsn diye 4 boyutlu 1 foto veriliyormş çok önemli değil o yani :) doktor anlasn yeter

Ben anadolu yakasında Medivia Hospitalda yaptırdım, 320 tl, doktor aklıma takılanları sorduğumda da cevapladı, cinsiyeti biliyorduk ama kendisi gene de söyledi, tek tek bayağı inceledi, randevu süremiz 30 dk idi ama yaklaşık 50 dk içerde durduk bebek ellerini açmadı onu açtırmak için uğraştı parmakları falan saymak için. Bir video verdi, bi kaç da resim. Video detaylı ultrasonu gösteriyo baştan sona. Siyah beyaz değil, renkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…