• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perinatolog ve detaylı ultrason önerisi !!! acil !!!

Devlet hastanesinden neden randevu alamiyosunuz acaba umraniye arastirmada detayli ultrasonumu yaptirdim randevu alirkende hic bi sorun yasamadim sahsen. perinatalog randevulari daha kolay hatta mhrs den denediniz mi

Devlet hastanesinden neden randevu alamiyosunuz acaba umraniye arastirmada detayli ultrasonumu yaptirdim randevu alirkende hic bi sorun yasamadim sahsen. perinatalog randevulari daha kolay hatta mhrs den denediniz mi

çıkıyor perinatoloji fakat bu bölümden rand.alamazsnz uyarısı çıkıyor....antenantal kliniğinde muayene olunuyormş orası yönlendiriyormuş dr.kayıt yapınca ama çok yoğun neyse artık olmazsa yaptırmayacağım.

Anadolu yakasında 420 TL ye Kozyatağı Central Hospital da yaptırdım. Yapan Dr.perinatolog ve gayet işinde iyi bir dr. öneririm.

çiftehavuzlarda mehmet uludoğan var oda 420 tl....ben zeynep kamilde deneyeceğim şansımı tutarsa yaptıracağım yoksa yaptırmayacağım.teşekkür ederim hepinize.

istanbul anadolu yakasındayım....18+1 hamileliğim.devlet hastanesinden değil ultrason günü antenantal polikliniğine bile gün alamıyorum...özel olupta fiyatı uygun öneri verebilecek arkadaşlarımız var mı acaba bana?doktorum radyolog değil illa Perinatolog çekip rapor yazacak dedi.kendi hastanesinde detaylı ultrason var ancak radylog çektiği için istemiyor.
Anadolu yakasında Zeki Şahinoğlu'nu öneririm muayanesi 420 TL ama hakkını veriyor. Çok memnun kaldım. Önermeyeceğim doktor ise Fehmi Yazıcıoğlu!! Kesinlikle gitmeyin arkadaşlar, sağlıklı bebeğe sırf kendi anlaşmalı labarotuarına yönledirebilmek için olumsuz yorumlar yapıyor. Fetal dna testi diye bir test istiyor. Şüphelenip farklı doktora tekrar muayane oldum. Bebeğim gayet sağlıklıymış çok şükür.Kesinlikle tavsiye etmem üstelik bebeğin ultrason fotoğrafını ve muayane dvd sini bile ektsra para alıyor..

Anadolu yakasında Zeki Şahinoğlu'nu öneririm muayanesi 420 TL ama hakkını veriyor. Çok memnun kaldım. Önermeyeceğim doktor ise Fehmi Yazıcıoğlu!! Kesinlikle gitmeyin arkadaşlar, sağlıklı bebeğe sırf kendi anlaşmalı labarotuarına yönledirebilmek için olumsuz yorumlar yapıyor. Fetal dna testi diye bir test istiyor. Şüphelenip farklı doktora tekrar muayane oldum. Bebeğim gayet sağlıklıymış çok şükür.Kesinlikle tavsiye etmem üstelik bebeğin ultrason fotoğrafını ve muayane dvd sini bile ektsra para alıyor..

fehmi yazıcıoğlunu duymadım ben cerrahpaşadan rand.aldım haftaya pazartesi Ali Benian beye. 122 tl ultrasonuda içinde bu fiyatın.kendi dr.umada söyledim tamam dedi.

telefonunu buldum tuşluyorum tuşluyorum sessiz beklio çıt yok.....mhrs de zaten fatihi seçiyorum hastanenin ismi bile yok siz nasıl aldınız?

Cerrahpaşa'nın kendi sistemine girip ordan kadın Doğum bölümünden Prof Ali benian ı seçiyorsunuz normal muayene ücreti ödüyorsunuz sadece 122 tl detaylı usg ücretsiz ve Prof bakıyor bence Cerrahpaşa'yı düşünün aynı standartlar da bir doktor 500:600 buralar da hatta coşmuşlar 1000 tl ye kadar çıkıyor

Bir ay önce kadar çektirdim iki arkadaşımı da yönlendirdim çok şükür hepimiz memnun kaldık bir hafta öncesinden randevu almanız gerekiyor aklınız da olsun düşünürseniz

istanbul anadolu yakasındayım....18+1 hamileliğim.devlet hastanesinden değil ultrason günü antenantal polikliniğine bile gün alamıyorum...özel olupta fiyatı uygun öneri verebilecek arkadaşlarımız var mı acaba bana?doktorum radyolog değil illa Perinatolog çekip rapor yazacak dedi.kendi hastanesinde detaylı ultrason var ancak radylog çektiği için istemiyor.
Canım benimde dr'm ayni seyi söyledi.radyoloji uzmanı istemiyorlar.20.haftalik hamileyim 15.subatta usg var benimde.anadolu yakasında Kozyatağı Central Hospital öneririm.fiyat olarak 420 tl dediler.bende çok araştırdım. Daha uygun yerlerde var ama maalesef o yerlerdekilerde radyoloji uzmanları...

Canım benimde dr'm ayni seyi söyledi.radyoloji uzmanı istemiyorlar.20.haftalik hamileyim 15.subatta usg var benimde.anadolu yakasında Kozyatağı Central Hospital öneririm.fiyat olarak 420 tl dediler.bende çok araştırdım. Daha uygun yerlerde var ama maalesef o yerlerdekilerde radyoloji uzmanları...

ben çiftehavuzlarda buldum oda aynı fiyatta eşime kıyıp gitmek istemedim açıkçası tamam önemli bi durum ama yağlı boya tablosunu mu yapacaklar sanki bebeğin?abartıyorlar herkes herşeyden rant sağlama çabasında malesef...zeynep kamili denk getirmenin imkan ihtimali yok zaten...o yüzden cerrahpaşaya gideceğim hep fiyatıda uygun.

ben çiftehavuzlarda buldum oda aynı fiyatta eşime kıyıp gitmek istemedim açıkçası tamam önemli bi durum ama yağlı boya tablosunu mu yapacaklar sanki bebeğin?abartıyorlar herkes herşeyden rant sağlama çabasında malesef...zeynep kamili denk getirmenin imkan ihtimali yok zaten...o yüzden cerrahpaşaya gideceğim hep fiyatıda uygun.

detaylı ultrasona gittiniz mi ?

detay paylaşırsanız sevinirim

Atıl Yüksel i öneririm bu işin Türkiye’deki öncülerinden biri tabi maddi olarak diğerlerine göre biraz fazla ama çok güler yüzlü hiçbir soruyu geçiştirmez ve çok detaylı anlatım yapıyor muayenesi 45 dakika filan sürüyor

Kizlar selam,
Bu detaylı ultrason ne zaman cekiliyor? Kisinin isteğine bağlı mı oluyor yoksa genelde doktorlar tavsiye ediyor mu? Bir de normal doktorumuz bakamıyor mu? Hic bilgim yok cok soru sordum:KK23:

Kizlar selam,
Bu detaylı ultrason ne zaman cekiliyor? Kisinin isteğine bağlı mı oluyor yoksa genelde doktorlar tavsiye ediyor mu? Bir de normal doktorumuz bakamıyor mu? Hic bilgim yok cok soru sordum:KK23:

en uygun 20. Haftada cekılmesı :) doktorun syluyr cekılecegın zamanı devlet hastanelerınde pek ıyı bakmıyorlar dıye ıstersen ozelde yaptırabılırsın doktorun sonuca bakıyor :)

Kizlar selam,

20-22. haftalar arası tavsiye ediyorlar. Normal dr.bakmıyor ya perinatolog ya da radyolog bakar. Dr. zaten yönlendirir bu hafta çektirmen lazım diye. Eğer imkanınız varsa radyolog değil de perinatologa gitmenizi tavsiye ederim.

Back