Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın kızancıklarrrrrrrrrrrrr
sabah sabah elimi bir kesmişim kiiiiiiiiiiii üffffffffffffffffffffffff
parmagımın ucu tam feci sızladıııııııııııı :2::2::2::2::2:
neyse kan durduuuuuuuuuuu
naparsınız be yaa ne var n e yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

leen sakar yengeç,nasıl kestin acebaağ
geçmiş olsuunn datlum
iyiyiz be yaa,Palyoşum su kürü yapmış kocişine onu konuşuyodukk :9:
siz napıyosunuz,prensoşumuz nasıll annişi :nazar::nazar::nazar::nazar:

Yavrim gece icecegi sadece su bunu 1 hafta yapıyorsun sadece 3 ay icinde aralıklı olarak yapın diyor ama geceleri hep bir bardak su icsin diyor ben oyle okudum.esime de sadece 1 hafta yaptım Dr ilac vermedi sadece bu kur düzeltti degerlerini:54::54:

Evet seker soğuyana kadar icinde kalıyor esim tadını cok sevmişti :1::1:
ben kullanmadığım caydanligimin alt kısmında yapmıştım sürerken soguturken cok rahat oluyor:8:

ne şekeri ne suyu bu kürü sabah akşam içecek bide üstüne gece 1 bardak sumu içecek yanii :44::44::44:

anoyyyyyy kıyamam datlu annem benimmm.hoş geldin
len bu Palyoş adama su içirmiş
kür falan yalan demek,tamamen pisikilocik bu olay :27:
aaaaaayyyy Palyooooooooşş nettin laa kocişine de bakeemm :9:

la bu adama su içirmiş kür yaptım diyooo değerler yükseldi diyooooooo alyaaaaaaaa nettinnn kuzum de bakim bizeee

Palyooşşş zillisi,İbrahim Saraçoğlu'nun resmi sitesinde benim dediğim gibi yazıya,
ordan bakıp yapıyam ben

Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Keiboynuzu

hamiş bak gitt :27:

eşinde ne gibi sorun vardı datlum??

leynnn şimdi farkettim şimdi adam sumu içecek kürmü içecek yatmadan:27::27::27::27::27:

Tamam lannnn siz haklısınız :17::37::8:ben orayı su sanmıştım esime de hep su içirmiştim :1::1: neyse ise yaradı nitekim :27::27::27::27:
esimin hareketsiz sayısı fazlaydı neredeyse hepsi hareketlendi , bide ileri hareketi yavasti o da hızlandı ayrıca sperm sayısı da arttı butun degerler de 2-3 kat artis oldu :10::10::10:

İdilgam iyiyiz canım çok şükür.Şuan için sadece bulantılar için zofran kullanıyorum.Birde folidoce diye bir folik asit verdi.Arefe günü kontrolümüz var ama ben Cuma'dan gideceğim.Bakalım belki ozaman vitamin ve calsiyuma başlarız belki.

Senin için ve tüm isteyenler içinde dua ediyorum bol bol.Allah ım inşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan nasip eder bir an önce.Yeter ki istesin Rabbim,olmayacak yada olmaz diye bir şey yoktur.İnşallah gönlüne göre verir Allah ım.İkizlerinin haberlerini alırız burdan.Dualarım sizlerle...

burayla turkiye arasinda tam 2 saat fark var gecen aksam mac bizde 10 daydi sizde 12 brezilya-turkiye

cin-turkiye sabah saat 10 daydi sizde ogleyin 12

yarin MAC 16 45 SIZDE bizde 14 45 insalahhh macta olucazzzzzzzzzzzz insallahh kazansinnn filenin hatunlari :))))))

cumada var pazar gunude hepsinde bizdee varizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz oleyyyyyyyyyyy

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ALYAMMM cnmm o hemsire arkadasina selam soyleee amaaaaaa cok alakasiz be yavrummm dolmisss nereeeeeeeee sut nereeeee hee belkimde uzerine yogurt dokulerek yenen dolmissden bahsediyodur hani yogurt var dieee:9::9::9::9:
sut urunlerinden alicagin calsiyumu hicbiseyden almayiyosunnnn sakin inanmaaa onlar hurafeeeeeeeeeeeeee
abur cubur biseylerde yemeyin kislarrrrrr bunlari bide vermesi varr amann diyeyimm
hep faydali seylerrrrrrrrr bol meyve bal ceviz badem kiwi sut urunleri et balik sebzeeeeeeeeee
no pilav-no karbonhidrat-no beyaz ekmek -no cokk tatli-no tuzzzz-no sekerrr-- nooooooo ...................

yesssssssssssss
VITAMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN cnmm benimm sen nerelerdesinnnnnnnn annecigine arkadas bende yatar oldumm vallaaaaaaaaaa mucksssssss

POJUMMMMMMMMM kutlu haftamiz bittii bekleme dua fasli haftamizin acilisi hayirli and ugurlu olsun sekercimmmmmmmmmmm aksam sonlandirmayi ters taklayla yapamadimmmmmmmmmmmm
bu arada halla dollemeye calisioz ama insallahh icimde yumurta kalmistir o dususten sonraaaa :))))))

IKIZLERIMINNN annesiiiii cnmm benimmmmm napiyoo bebislerinnnnnnnnnnnnn
amann cnmmmm guzel seyler yemeyi ihmal etmeeeeeeeee
calsium hapi destegi alabilirsin doktorunla konusss
ve vitamin takviyesii
ayyyyy cokk guzell
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:insallahhhh allah banada yasatsinnnnn bi ikiz olayini yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aminnnn

canım benim sen nasılsın,görüşemedik bu aralar
naptın gittin mi dr.a bi daha?
minnakımıza kocamaannnn bi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

pojoumm balımm bu aralar cok yazamıom ama takipteyim işler yogun bizde :// daha gitmedm canm tekrar en son kalp atıslarında gitmiştikk..arefe günü gitcem büyük ihtimalle bnde minnoşumm..sen nasılsınn napıosunn..dua ediyorum senin için aklımdasınn canmnıcı

Tamam lannnn siz haklısınız :17::37::8:ben orayı su sanmıştım esime de hep su içirmiştim :1::1: neyse ise yaradı nitekim :27::27::27::27:
esimin hareketsiz sayısı fazlaydı neredeyse hepsi hareketlendi , bide ileri hareketi yavasti o da hızlandı ayrıca sperm sayısı da arttı butun degerler de 2-3 kat artis oldu :10::10::10:

suyun mucizesi bu olsa gerekk :9:
işe yaramış ya sen ona bak
hemencik de :49: oldunn :nazar::nazar::nazar:
darısı başımızaaa.amiinn

İdilgam iyiyiz canım çok şükür.Şuan için sadece bulantılar için zofran kullanıyorum.Birde folidoce diye bir folik asit verdi.Arefe günü kontrolümüz var ama ben Cuma'dan gideceğim.Bakalım belki ozaman vitamin ve calsiyuma başlarız belki.Senin için ve tüm isteyenler içinde dua ediyorum bol bol.Allah ım inşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan nasip eder bir an önce.Yeter ki istesin Rabbim,olmayacak yada olmaz diye bir şey yoktur.İnşallah gönlüne göre verir Allah ım.İkizlerinin haberlerini alırız burdan.Dualarım sizlerle...

canıımm,her zaman herkes için çok güzel dua ediyosun,Allah senden razı olsun
Allahım sana da bebişlerini sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiinn :16::16::16:
:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

yeriimmmmm seniiiii.senide yerimmm nazlıı bebişinideeeee:9::9::9:

Gecmis olsun Bebisim dikkat et kendine sen mı anana bakcan anan mı sana anlamadım :54::54::54:

len bu Palyoş adama su içirmiş
kür falan yalan demek,tamamen pisikilocik bu olay :27:
aaaaaayyyy Palyooooooooşş nettin laa kocişine de bakeemm :9:

Yaa cok kotusun:17:kiz 1 hafta kur yaptım sonraki günlerde su içirdim :1::1: ama pekmezini de icti hergun elinde de yedi bı de tozunu kullandı sonra da bu oldu:emir_bebek:
ne şekeri ne suyu bu kürü sabah akşam içecek bide üstüne gece 1 bardak sumu içecek yanii :44::44::44:

İcsin Bebisim once kuru icsin sonra da su icsin herbisiy yarasın :21::21:

leen sakar yengeç,nasıl kestin acebaağ
geçmiş olsuunn datlum
iyiyiz be yaa,Palyoşum su kürü yapmış kocişine onu konuşuyodukk :9:
siz napıyosunuz,prensoşumuz nasıll annişi :nazar::nazar::nazar::nazar:

valla peyniri keserkene yaptımmm birde bıcagın tres tarafıylaa kesip sivri yerine geçirdimm anoyyyyyyyyyyyyyyy
iiyik parnak ucumu kesmedimmmmmmmmmmm :1::1::1::1::1:

palyoşşş su kürüylemii haişş kalmış vay çatlak karıı vayyyyyyyyyyyy
demekki herşey psikolojikenmişşşşşşşşşş demüüüüüüüüüüüüüüüüü

vallaaa gelecem sizin yatak odanızaaaaaaaaa
o spermcanlarıııııııııııııı birrr yöntem bulup yerleştircemm sizinn yımırtlarınızaaaa yettii gariiiiiiiiiiiiiii ueynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
adınıda pito kürü koycammmm
sonraa haydar dümen gibiii rekor kırıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :31::31:
sizide görürümm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :23::23::23::23::23::23::23::23::23:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

pojoumm balımm bu aralar cok yazamıom ama takipteyim işler yogun bizde :// daha gitmedm canm tekrar en son kalp atıslarında gitmiştikk..arefe günü gitcem büyük ihtimalle bnde minnoşumm..sen nasılsınn napıosunn..dua ediyorum senin için aklımdasınn canmnıcı

teşekkür ederim bebişiimm :16::16:
ben de işte çalışıyom,halvet haftası bitti
paranoya haftasına geçtik
ayy nefes aldım hamiş miyimm,yok güneş açtı kesinn hamişimm falan :37:

eylül'e kadar süre verdim kendime,olmazsa tüplü dalışa geçicem
hayırlısı bakalım

suyun mucizesi bu olsa gerekk :9:
işe yaramış ya sen ona bak
hemencik de :49: oldunn :nazar::nazar::nazar:
darısı başımızaaa.amiinn

canıımm,her zaman herkes için çok güzel dua ediyosun,Allah senden razı olsun
Allahım sana da bebişlerini sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiinn :16::16::16:
:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

yeriimmmmm seniiiii.senide yerimmm nazlıı bebişinideeeee:9::9::9:

:17::17::17::17::17: Cok utandım

Vitaminim dikkat et kendine...

valla peyniri keserkene yaptımmm birde bıcagın tres tarafıylaa kesip sivri yerine geçirdimm anoyyyyyyyyyyyyyyy

o spermcanlarıııııııııııııı birrr yöntem bulup yerleştircemm sizinn yımırtlarınızaaaa yettii gariiiiiiiiiiiiiii ueynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Heee yavriimmm su kuruyle yaptık bebisi oldu bu olduuuuuu:52::52::52:

Gecmis olsun Bebisim dikkat et kendine sen mı anana bakcan anan mı sana anlamadım :54::54::54:
Yaa cok kotusun:17:kiz 1 hafta kur yaptım sonraki günlerde su içirdim :1::1: ama pekmezini de icti hergun elinde de yedi bı de tozunu kullandı sonra da bu oldu:emir_bebek:
İcsin Bebisim once kuru icsin sonra da su icsin herbisiy yarasın :21::21:

canımın içi takılıyom ben sana,kızma taam
çok seviyom ki ben seniii kocamaannnn :54::54::54:

utanma gııııızz hadi gel bakiim geeeell
yaklaşş :29:

Back
X