Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
AYBICE HATUNUMMMMM hosgeldinnnnnnnnnnnnnn nobatta son haftaaaaaaaaaaa bende tik yokkkkkkk :))))))))))

aynen canımmmm.bende bişey yok henüz.normalde regliye bir hafta kala regli olacağımı hissedrimm.(rahim duvarım dökülünce hissediyorum) bakalım inşşş o hissi yaşamak istemiyorummm:25:

kızlar ben yemeğe çıkıyımda geliyim yaramazlık yapmayın uslu durun :1: :1:

perimmmmm sana özelden mesaj ata ataaaaa bihal oldum işi gücü bıraktım onla ilgileniyom bi gelmeye başlarsalar herhalde bi 10-15 tane gelirrr :60:

canimmmm MESSIMM hosgeldinnnnnnnn kizimmmm ozledikkkkkk mucksssss hosgeldinnnnnn .FOLIGII KESMEEE canimmmm herdaimmm devammmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşbulduuummm... kutu bitti biraz ara vericem idilgaaammm...sonra başlarım nasılsa...gebe olma ihtimalimi seviyorum ama öyle biihtimal yok henüz:34::34:
inşallaaahhhh nobatın geçer geçer halay çekeriizzz berabeeeerrr....

Yoookk pc sizlere omuuurrr tablet ten yaziyorum yapcak bisi yok at saka Gibi yaaaa :) mesos merak ettmmm Seni kuzuuuu Ayyy klavyeye alisinca zor geldi burden yazmakkkkk Ben Sagdan gurkladiiiiim AMA bugun sol taraf acid cooook ne issss
to
geçmiş olsun pcine canımcımmm...iyiyiimm kocacım geldiydi.:48::48: iş yoğun..ama 2 gün izinliydim...zaman geçiverdi...

çift taraflı yumurtluyosundur belki? ööle bişi olabiliyo mu bilmemm :27::27::27:

merhabaaaaa :29:

Mucize içeçek kefir

Kefir Kültüre edilmiş bir çok sağlık unsurunu bilişiminde bulunduran fermante bir süt içeceğidir ve hafif ekşimsi ve ferahlatıcı tadı ile ayrana benzemektedir. Kefir, kefir tanelerinin süt içine katılması ile üretilmektedir. Ayrıca yapısında doğal olarak bulunan kültürdeki bakteriler ve mayaların simbiyotik etkileşimi sonucu oluşan yapıların ve bu mikroorganizmaların probiyotik özelliği nedeniyle yoğurt ve diğer fermente süt ürünleri gibi sağlık açısından oldukça önemlidir. Kefirin düzenli tüketilmesi durumunda vitamin, mineral içeriği ve kolay sindirebilme özelliği ile sağlığın korunmasında önemli faydaları bulunmaktadır.

KEFİRİN BAZI YARARLARI:

-Hazmı çok kolay olan kefir hücre yenileme özelliğine sahiptir
-Sindirim sistemindeki kötü mayaların atılmasına yardımcı olur.
-Besinle alınan zehirli maddelerin atılmasına yardımcı olur.
-Antibiyotiklerle doğal yapısı bozulan bağırsakların eski hale gelmesine yardımcı olur.
-Kalsiyumun emilimini kullanımını sağlar.
-Stres azaltır, sakinleştirir ve kolesterolü düşürür,

-Bağışıklık sistemini güçlendirir.
-Kan basıncını düşürür.(tansiyon)
-Kolesturolu dengede tutar.
-Safra kesesi ve böbrek hastalıklarına iyi gelir,

-B vitaminin kullanımını ve emilimini sağlar.
-Bronşit ve safra rahatsızlıklarını iyi gelir
-Cildi güzelleştirir ve parlaklık verir,

-Kanser oluşumlarında yada engellenmesinde de önem kazanmıştır.

kızlar ben kırmızıları gördüm bidahaki ay nobatım 16 haziran.pazartesi doktoruma gidicem inşallah geçen seferki gibi eli uğurlu gelir

Hayirlisii olsunnnnn cnmmmmm
hep ne diyoruzz en hayirli zamanda enn hayirli enn guzell bebislerii ver bize ya rabbimmmmmmmm
demekki dahaaaa zamanimiz varrrr
cnnnm benimm muckss

Hayirlisii olsunnnnn cnmmmmm
hep ne diyoruzz en hayirli zamanda enn hayirli enn guzell bebislerii ver bize ya rabbimmmmmmmm
demekki dahaaaa zamanimiz varrrr
cnnnm benimm muckss

bende öyle diyorum canım bu ay eşimde yanımda yoktu zaten çok çalışamadık bende hep gelecek ay doktoruma gidicem diye şartlandırdım kendimi.Allah hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Pidilgammmmmm virusdasimmmmmmmm bizim bu totem tutar mi tutaaarrrrrrrr :27: Hhhhhheeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy puuuub shalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:24::24::24:

selammmm dünyanın en güzel hamişleri ve hamiş adayları :42::42::42:
ay özlemişim siziiii...:119::119::119::119:
yaa kızlar birşey sorucamm. benim bugün sattan sonra 15.günüm. geçen ay 30 günde regl olmuştum. bu sefer de öyle olursa yarın yumurtlama günüm. ama ben 4-5 gündür karnımda bir ağrı hissediyorum, şişkinlik gibi, regl olacak gibi... ama buarada da hiç o beyaz akıntıyı görmedim. acaba diyorum önceden gurkladım da döllendi mi şimdiye kadar ?? ... ya da hiç yumurtlamayacak mıyımm :53::53::53:

Pidilgammmmmm virusdasimmmmmmmm bizim bu totem tutar mi tutaaarrrrrrrr :27: Hhhhhheeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy puuuub shalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:24::24::24:

oooooooOOOOOOOOOOOOoooooooo BIR TAS attikkkkkkkk yumurtayaaa TIGTTT dediiiiiiiiiii doktor ciktiii yine kesee YOGGGTTT dediii vayyyyvayyyyyyyyyyyy
utanmazsannnn gell ultrasonaa girr dediiiiiii yumurtaaaaa tutustaaa spermmcann piipistee sallanirrr vayyyy vayyyyyyyyyyyyy
kurlerr yemissssssssss vucutlarrrrr topikteeeeeeee wayyyyyyyyywayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

teyyyteyyyteyyyyyyyyyyy

:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

:114::124::114::124::114::124::114::114::124::114::124::114::124::114::114::124::114::124::114::124::114:

selammmm dünyanın en güzel hamişleri ve hamiş adayları :42::42::42:
ay özlemişim siziiii...:119::119::119::119:
yaa kızlar birşey sorucamm. benim bugün sattan sonra 15.günüm. geçen ay 30 günde regl olmuştum. bu sefer de öyle olursa yarın yumurtlama günüm. ama ben 4-5 gündür karnımda bir ağrı hissediyorum, şişkinlik gibi, regl olacak gibi... ama buarada da hiç o beyaz akıntıyı görmedim. acaba diyorum önceden gurkladım da döllendi mi şimdiye kadar ?? ... ya da hiç yumurtlamayacak mıyımm :53::53::53:

canimm akintiyi bosverr o agrilarr yumurt agrisiiii calisinnn hemennn bu aksam yarin sabahh yarinn aksammmmmmm hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii durmak yokkkk halvete devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :64::64::64::64:

calis cnmmmm ciddenn o agrilar yumurtlama

oooooooOOOOOOOOOOOOoooooooo BIR TAS attikkkkkkkk yumurtayaaa TIGTTT dediiiiiiiiiii doktor ciktiii yine kesee YOGGGTTT dediii vayyyyvayyyyyyyyyyyy
utanmazsannnn gell ultrasonaa girr dediiiiiii yumurtaaaaa tutustaaa spermmcann piipistee sallanirrr vayyyy vayyyyyyyyyyyyy
kurlerr yemissssssssss vucutlarrrrr topikteeeeeeee wayyyyyyyyywayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

teyyyteyyyteyyyyyyyyyyy

:114::124::114::124::114::124::114::114::124::114::124::114::124::114::114::124::114::124::114::124::114:

yaa ben besteciii felanmii oldumm yahuuuuuuu ne guzell bestelemisimmmm masallahh banaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlarrr napıyosunuzzz :)) yemegimi yedim geldim tekrar işe annemlerde yedimm mislerr gibbiii :)))))))
sizde muhabbett bombaa yaa almıs basını gitmişş bi virüssss :D:D:D::D:D:D:D:

teyyyteyyyteyyyyyyyyyyy

:9::9::9::9::9: kafamda klip çektim hemen şarkıya :9::9::9: taş, doktor, ultrason tamam da... tutuşta sallanan yumurtayla piipiste sallanan spermcandan sonrasını devam edemedimmm, orda koptummm...:9::9::9: bu topic yaratıcılığımızı da geliştiriyor :9: süpper

Back
X