- Konu Sahibi Masalsularam
- #7.601
inş. hayatım görücez o çift çizgileriiiiiiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYBICE HATUNUMMMMM hosgeldinnnnnnnnnnnnnn nobatta son haftaaaaaaaaaaa bende tik yokkkkkkk :))))))))))
canimmmm MESSIMM hosgeldinnnnnnnn kizimmmm ozledikkkkkk mucksssss hosgeldinnnnnn .FOLIGII KESMEEE canimmmm herdaimmm devammmmmmmmmmmmmmmmmmm
toYoookk pc sizlere omuuurrr tablet ten yaziyorum yapcak bisi yok at saka Gibi yaaaa :) mesos merak ettmmm Seni kuzuuuu Ayyy klavyeye alisinca zor geldi burden yazmakkkkk Ben Sagdan gurkladiiiiim AMA bugun sol taraf acid cooook ne issss
mrb sultanlar![]()
kızlar ben kırmızıları gördüm bidahaki ay nobatım 16 haziran.pazartesi doktoruma gidicem inşallah geçen seferki gibi eli uğurlu gelir
kızlar ben kırmızıları gördüm bidahaki ay nobatım 16 haziran.pazartesi doktoruma gidicem inşallah geçen seferki gibi eli uğurlu gelir
Hayirlisii olsunnnnn cnmmmmm
hep ne diyoruzz en hayirli zamanda enn hayirli enn guzell bebislerii ver bize ya rabbimmmmmmmm
demekki dahaaaa zamanimiz varrrr
cnnnm benimm muckss
Cnm hayirlisi olsun ins onumzdeki ay gelir bebisin nobatini yazcam diger pc duzelince burdan yapamiorm![]()
Pidilgammmmmm virusdasimmmmmmmm bizim bu totem tutar mi tutaaarrrrrrrrHhhhhheeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy puuuub shalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
selammmm dünyanın en güzel hamişleri ve hamiş adayları
ay özlemişim siziiii...:119::119::119::119:
yaa kızlar birşey sorucamm. benim bugün sattan sonra 15.günüm. geçen ay 30 günde regl olmuştum. bu sefer de öyle olursa yarın yumurtlama günüm. ama ben 4-5 gündür karnımda bir ağrı hissediyorum, şişkinlik gibi, regl olacak gibi... ama buarada da hiç o beyaz akıntıyı görmedim. acaba diyorum önceden gurkladım da döllendi mi şimdiye kadar ?? ... ya da hiç yumurtlamayacak mıyımm![]()
oooooooOOOOOOOOOOOOoooooooo BIR TAS attikkkkkkkk yumurtayaaa TIGTTT dediiiiiiiiiii doktor ciktiii yine kesee YOGGGTTT dediii vayyyyvayyyyyyyyyyyy
utanmazsannnn gell ultrasonaa girr dediiiiiii yumurtaaaaa tutustaaa spermmcann piipistee sallanirrr vayyyy vayyyyyyyyyyyyy
kurlerr yemissssssssss vucutlarrrrr topikteeeeeeee wayyyyyyyyywayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
teyyyteyyyteyyyyyyyyyyy
:114::124::114::124::114::124::114::114::124::114::124::114::124::114::114::124::114::124::114::124::114:
oooooooOOOOOOOOOOOOoooooooo BIR TAS attikkkkkkkk yumurtayaaa TIGTTT dediiiiiiiiiii doktor ciktiii yine kesee YOGGGTTT dediii vayyyyvayyyyyyyyyyyy
utanmazsannnn gell ultrasonaa girr dediiiiiii yumurtaaaaa tutustaaa spermmcann piipistee sallanirrr vayyyy vayyyyyyyyyyyyy
kurlerr yemissssssssss vucutlarrrrr topikteeeeeeee wayyyyyyyyywayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
teyyyteyyyteyyyyyyyyyyy
:114::124::114::124::114::124::114::114::124::114::124::114::124::114::114::124::114::124::114::124::114: