olsun zararın neresinden dönsen kardır :) umutsuzluk yok,yapabileceğinize inanın yeter ve biraz çaba sarfedin.bir kerede olmaz tabi ki,her gün biraz daha uzatın yeme sürenizi. ben kahvaltımı bile zor yaptım yaa,yarım dilim kepek ekmeğiyle doydum ama geri kalanı da yedim. biraz daha geç acıkayım diye.
bir de lifli gıdalar tüketin kızlar,ardından da su için,hem doyuyosunuz hem wc problemi de olmuyo.lifli gıdalar midede şiştiği için bağırsakları çalıştırıyomuş.safkan adlı arkadaşımızn topikte okumuştum.gayet mantıklı geldi,denedim ve sonuç süper =)
ben bir yemek yerim akıllara zarar..bazen ben bıle kendıme sasırıyorum..ne ara bıtıtrdım.dıye..evet bu dogru ..cevremde yavas yıyenler ınsanları dıkkate aldım..hepsı zayıf..bende katıldım..YAVAŞ YE.. kampanyasına..bugun sabah okusaydım bunu..en azından yarım tostu 4 ısırıkta bıtırmezdımkaydirigubbakcemile3
bu konu benim de hoşuma gitti.. evet yavaş yıyenler zayıf ama bizde herkez hızlı yer :)
bikaç arkadaşım var bi saate bişey bitiremezleronlar zayıf..ben konuyu öğle yemeğinden önce okudum yavaş yedim ama çok değil işlerim yetişmez diye :) özellikle sabah ve akşamları dikkat edicem..
cnm diyet başarı öykülerinde lifli gıdalarla nasıl zayıfladım diye bi topikti sanırım.ilk sayfada ztn hemen. ya akşam tartıldım tok karınla,bu sabah tartılmadım :) 70.5 ti =) süper dimi..pzts ye kadar tartılmıcm bi daha.. cnm pazara kadar verirsin 300gr merak etme sen :)
Mrb kızlar tÜm sayfaları okudum
bende Çoook hızlı ve Çok yerİm yaa huyum kurusun
ama az Önce Çok ÇĞneyerek yedİm ÖĞle yemeĞİmİ
benİde alın aranızaaaaaa
Amilaz, karbonhidratları yıkmak için gereken sindirim enzimidir. Karbonhidratlar vücudumuz için önemli bir enerji kaynağıdır. Karbonhidratları birçok gıdada bulunmasına rağmen ençok şekerde ve nişastada (buğday, pirinç, patates) bulunur. İnsen vücudunda karbonhidratlar depolanması gerektiğinde glikojen olarak depolanırlar. Gereğinden fazla alındığında karbonhidratlar yağa çevrilebilirler ve vücut da yağ olarak depo edilebilirler.
Amilaz, tükrük bezlerinden ve pankreastan salgılanır. Dolayısıyla karbonhidratların sindirimi ağızda başlar.
Alıntıdır . . .
nasıl gidiyorkızlar bir yazıyorum bakıyorum sonra döktürmüşsünüz kaydirigubbakcemile3
hızınıza yetişemiyorum ayol hihoyyyt
yavaş yemek neyse de tamam sıkıyorum kendimi çiğnerken çenem yoruluyoannem diyo ki:
yediklerini eritmek için miden yorulcağına çenen yorulsun zararı yok :roflol:
iyi güzel hoş ama bir de şu yemekler soğumasa :roflol:
yavaş yicem diye herşey buz gibi oluyo yaw buna çözüm önerisi olan yok mu kaydirigubbakcemile3
şimdi yeşil çayda içmeye başladım bakalım hadi hayırlısı süprizzzzz
hepinize kolay gelsin arkidişler kaydirigubbakcemile5
Ayyyyyyyyyyy umarım bu kadar kolay kİlo verebİlİrİz yaaa
bende az önce okudum ve başlamaya karar verdim
eskiden yavaş yerdim ama uzun zamandır pc başında hızlı hızlı yiyorum yemeklerimi
öğle yemeğimi elimden geldiği kadar yavaş yedim biraz önce kaydirigubbakcemile3
nasıl gidiyorkızlar bir yazıyorum bakıyorum sonra döktürmüşsünüz kaydirigubbakcemile3
hızınıza yetişemiyorum ayol hihoyyyt
yavaş yemek neyse de tamam sıkıyorum kendimi çiğnerken çenem yoruluyoannem diyo ki:
yediklerini eritmek için miden yorulcağına çenen yorulsun zararı yok :roflol:
iyi güzel hoş ama bir de şu yemekler soğumasa :roflol:
yavaş yicem diye herşey buz gibi oluyo yaw buna çözüm önerisi olan yok mu kaydirigubbakcemile3
şimdi yeşil çayda içmeye başladım bakalım hadi hayırlısı süprizzzzz
hepinize kolay gelsin arkidişler kaydirigubbakcemile5