Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

cnm hangi topik o ?

bende bu sabah gofreti biraz fazla kaçırdım üstelik tost ve yumurtada yemiştim bi pişmanlık var ki sorma gerçi biraz yürüdüm akşamda salata düşünüyorum bakalım inşAllah pazar a 62 hayal olmaz . . . 300 gr verebilir miyim pazar a kadar ?

tartılıcaktın sen ovır tartıldın mı ?

cnm hoş geldin kilo problemin var mı ?

bu konu benim de hoşuma gitti.. evet yavaş yıyenler zayıf ama bizde herkez hızlı yer :)

bikaç arkadaşım var bi saate bişey bitiremezleronlar zayıf..ben konuyu öğle yemeğinden önce okudum yavaş yedim ama çok değil işlerim yetişmez diye :) özellikle sabah ve akşamları dikkat edicem..

cnm diyet başarı öykülerinde lifli gıdalarla nasıl zayıfladım diye bi topikti sanırım.ilk sayfada ztn hemen. ya akşam tartıldım tok karınla,bu sabah tartılmadım :) 70.5 ti =) süper dimi..pzts ye kadar tartılmıcm bi daha.. cnm pazara kadar verirsin 300gr merak etme sen :)

evet ben de bakıorum da zayıf olanlar genelde hep yavaş yiyenler :) ama şişmanlar hep hızlı hep hızlı :S ama kurtulcaz bundan merak etme.kendine 3 gün ver mesela,her gün biraz daha yavaş ye. işe yarıcaktır

uwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww zemuszemus sen görmüşsün 70 i ovır güzel haberi neden vermiyorsun bakiim ?

harika ! tam olarak kaç günde kaç kilo gitti şimdi ?

cnm 3 günde 1,5 kg gitmiş =) beynimi formatladım desem yeri war. yaa aslında yazmıcaktım pzts sürpriz yapcaktım ama dayanamadım (=
senden de güzel haberler bekliorum cnm pzts günü.

bende az önce okudum ve başlamaya karar verdim

eskiden yavaş yerdim ama uzun zamandır pc başında hızlı hızlı yiyorum yemeklerimi

öğle yemeğimi elimden geldiği kadar yavaş yedim biraz önce kaydirigubbakcemile3

Mrb kızlar tÜm sayfaları okudum
bende Çoook hızlı ve Çok yerım yaa huyum kurusun
ama az Önce Çok ÇĞneyerek yedım ÖĞle yemeĞımı
benıde alın aranızaaaaaa

Mrb kızlar tÜm sayfaları okudum
bende Çoook hızlı ve Çok yerİm yaa huyum kurusun
ama az Önce Çok ÇĞneyerek yedİm ÖĞle yemeĞİmİ
benİde alın aranızaaaaaa

gel cnm ne demek ne kadar fazla olursak o kadar kuvvetli oluruz . . .
bak biz sonuçta alıyoruz... 3 günde 1.5 kg gibi hemde . . . opuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan​

SÜper ya en az 5 kılo versem yaza kadar Çook harıka olur

Hanımlar bu bilgi çok mühim ara ara hatırlatalım istiyorum . . .

nasıl gidiyorkızlar bir yazıyorum bakıyorum sonra döktürmüşsünüz kaydirigubbakcemile3
hızınıza yetişemiyorum ayol hihoyyyt
yavaş yemek neyse de tamam sıkıyorum kendimi çiğnerken çenem yoruluyo annem diyo ki:
yediklerini eritmek için miden yorulcağına çenen yorulsun zararı yok :roflol:
iyi güzel hoş ama bir de şu yemekler soğumasa :roflol:
yavaş yicem diye herşey buz gibi oluyo yaw buna çözüm önerisi olan yok mu kaydirigubbakcemile3
şimdi yeşil çayda içmeye başladım bakalım hadi hayırlısı süprizzzzz
hepinize kolay gelsin arkidişler kaydirigubbakcemile5

Ayyyyyyyyyyy umarım bu kadar kolay kılo verebılırız yaaa

cnm ztn yemeğin ılık olanı makbulmüş. çok sıcak ve çok soğuk olmaması gerekiomuş. ben yemeği soğuk seviorm,sıcak olunca tadını alamıyorum yaa.. bişey olmaz merak etme öyle yiyiver :):)

Ayyyyyyyyyyy umarım bu kadar kolay kİlo verebİlİrİz yaaa

verirsin canımcım merak etme,bak ben 3 günde yaklaşık 1.5 kg verdim. gün geldi gözleme bile yedim ama yavaş yediğim için çabuk doyuyorum.işe yarıo işte bak :)

süper bak uygulamışsın bile.ik günlerde zor oluyo ama gitgide dha çok hoşuna gitcek.yemeklerin tadını ala ala kçük lokmalarla ye.uzun uzun çiğne

cnm hoşgeldin . . .

aslında yemekleri ve içecekleri ılık tüketmek en doğru olanı . . .
bende senin gibi feci sıcak tüketirdim her şeyi ama bunun çokkkkk yanlış olduğunu öğrenene kadar tabi . . .
bunada alışıyor insan inan . . .

bende yeşil çay içiyorum zayıflamaya etkisi olur mu bilemiyorum ama tabi çok sağlıklı doğuş benim ki çaykurunkide iyi . . .

Ayyyyyyyyyyyyy umarım bende de yarar ıŞe yoks bendekı ıŞtah pek kapancak gıbı deĞıl malese
zaten evlenelı 1,5 sene oldu ve 6 kılo aldım = (((
vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…