Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durmadı mı dökülmeniz? Of ki ne of! Ampulleri ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ve nasıl kullanıyorsunuz?? Biotini ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?Evin olarak satılıyor artık ben hâlâ kullanıyorum biotini de hap olarak takviye alıyorum şimdilik ama şu dökülme dursa ampullerin daha çok faydası olcak .
Evet, sabırlı olmak işin kuralı ama en acı veren yanı aslında. Bende kelleşmeler mevcut ama saçım hala çok şiddetli dökülüyor. Sizde açılmalar var mı?? Ben saçıma hiç serum kullanmadım ama birazdan N nilican77 nin de söyleminin üzerine bu 3 ampulü alıp şampuanıma katacağım. Hatta ben 5 değil, 10 dakika bekleteceğim her banyoda. İnşallah sonuç alırım. Daha olmadı sizin gibi şırıngayla yaparım. Aslında yağ filan katmayışınız ve sadece ampulleri şırıngayla saçınıza sürüp masajla yedirmeniz iyi oluyor bence. Ben de denerim büyük ihtimalle. Peki sizce bunlar zaman kaybı olmaz mı? Sanki medikal yani tıbbi bir serum sürsem daha doğru olmaz mı? Bu konuda hem sizin fikrinizi hem de N nilican77 ın fikrini merak ediyorum. Sonuçta aynı dertten muzdaribiz. Görüşleriniz benim için altın değerinde.Öncelikle şu gözlemlerimi paylasayım bunun için biraz zaman geçmesini ve sonuctan emin olmak istedim saç diplerimde yanma kaşıntı ve hassasiyet vardi Xpecia biotin ve takviye olarak omega 3 hap kullandım birde hair pharma nın saç dökülmesi için spreyini bu şikayetlerin bir çoğu azaldı diyebilirim bebanten i ve evin i direk şiringayla dökülmenin yoğun olduğü yere sıkıyorum 15 dk masaj yapiyorum kan dolaşimini hızlandirmak için ve 1 saat kadar bekletip yıkıyorum kendimce yaptıgım bu uygulamar doktorun verdiği ilaclardan çok daha iyi geldi diyebilirim zaten doktor çokda umursamadı acıkcası.. her sabah saç diplerimde yanmayla uyanirdim tabi bendeki dökülme yogun olduğu için ilaclari günde 3 kez alıyorum yemeklerden sonra tırnaklarimda kırılmalar olurdu bu ilaclardan sonra tırnak kaliteside arttı en azindan soyulma kırılma olmuyor bu uygulamalar tabi uzun süre olmadan cevap vermiyor maalesef keske hemen sonuc alsak ama biraz sabır gerekiyor ankaraya gelin gideceğim icin orda iyi bi mezoterapi yapan yer bulup onunlada desteklemeyi düşünüyorum allahtan ümit kesilmez bu ilaclara başlayalı daha 3 hafta oldu ama şu agrıdan sızıdan biraz olsun kurtuldum o bile yetiyo dökülmeler için sanırım daha sabırli olmamız gerek.
Şu an için bizim durumunuzdakilere kalıcı çözüm hiç yok ne yazık ki. Ömür boyu saçımıza bir şeyler uygulamalıyız. Ben çarşamba günü eczaneye gidip bepanthen, evigen ve Ducray'in Neoptide serumunu aldım. Çok övüyorlar o serumu. Zaten bana 2 tane dermatolog önermişti ama salaklık edip kullanmamıştım. Bu arada evigen "evin" diye değil, direkt "evigen" diye satılıyormuş. Ben öyle aldım:) bemiks almadım. Çünkü çok kötü kokuyormuş. Beni tedaviden soğutmasın diye sadece diğerlerini aldım. Allahtan hiç koku yok onlarda ama saça sürmesi zahmetli. Tam yarım saat uğraştım kafama yedireyim diye o ampulleri. Bu arada ben şampuana katmaktan vazgeçtim. Haftada iki kere bepantheni ve evigeni kafama sürüp 2 saat beklettikten sonra yıkayacağım. Ayrıca çarşamba günü başlayıp devam ettireceğim bir şey ise elbette her gün Neoptide adlı serumu sürmek. Bu arada aleo vera saç maskesi hakkında bir yorum yapamayacağım ne yazık ki. Şimdi ben benim tedavime 3 ay odaklanacağım. Allah korusun işe yaramazlarsa yeni çareleri arayıp deneyeceğim.Merhaba, birkac gun bakamadim foruma. Bazen ne düşünüyorum biliyor musunuz, hiç birsey kullanmasam biraz kendi haline biraksam, sadece yesil sabunla yikasam nasil olur. Belki kullandigim şeyler de yoruyordur sacimi. Sonrada hic bakim yapmadan neden vakit kaybedeyim diyorum. Biotini evet kullandim daha once solgarin 1000 lik olaniydi. Sanirim bizim tipte olanlarin 5000 lik olani kullanmasi daha iyi sonuc veriyormus. Serum kullanmiyorum cunku oda gecici bir tedavi ve artik kalici bir cozum istiyorum.Dört gozle sünnet derisini piyasaya sürmelerini bekliyorum. Şu ara sadece sampuan ve karanfil kullaniyorum. İlaclara henüz baslayamadim.
Şu an için bizim durumunuzdakilere kalıcı çözüm hiç yok ne yazık ki. Ömür boyu saçımıza bir şeyler uygulamalıyız. Ben çarşamba günü eczaneye gidip bepanthen, evigen ve Ducray'in Neoptide serumunu aldım. Çok övüyorlar o serumu. Zaten bana 2 tane dermatolog önermişti ama salaklık edip kullanmamıştım. Bu arada evigen "evin" diye değil, direkt "evigen" diye satılıyormuş. Ben öyle aldım:) bemiks almadım. Çünkü çok kötü kokuyormuş. Beni tedaviden soğutmasın diye sadece diğerlerini aldım. Allahtan hiç koku yok onlarda ama saça sürmesi zahmetli. Tam yarım saat uğraştım kafama yedireyim diye o ampulleri. Bu arada ben şampuana katmaktan vazgeçtim. Haftada iki kere bepantheni ve evigeni kafama sürüp 2 saat beklettikten sonra yıkayacağım. Ayrıca çarşamba günü başlayıp devam ettireceğim bir şey ise elbette her gün Neoptide adlı serumu sürmek. Bu arada aleo vera saç maskesi hakkında bir yorum yapamayacağım ne yazık ki. Şimdi ben benim tedavime 3 ay odaklanacağım. Allah korusun işe yaramazlarsa yeni çareleri arayıp deneyeceğim.
Umarım faydasını görürsünüz, ben sanırım kafayı yemek üzereyim daldan dala atlamamdan belli .serumun fiyatını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa. Ampulleri direk sürmeniz bencede daha iyi, ben zamansızlıktan şampuanımla kullanıyorum.diş fırçası yardımıyla sürerseniz daha etkili olur, eczanedeki bayan bu şekilde masaj etkisi yaratacağından daha iyi emilim sağlar demişti
Ne yazmak istemiştiniz? İsterseniz yeniden yazın. Bu arada neden kötü hissediyorsunuz kendinizi? Umarım kötü bir şey yoktur. Ama saçınızdan dolayı ruh haliniz kötüyse, bilin ki ben de en az sizin kadar berbat durumdayım:'(((mesaj yazmayı bile beceemiyorum bugün ruh halim berbat
serumun fiyatı 149 TL ama %10 indirimle 135 liraya aldım ben. Açıkçası ben de size bunları yazacaktım. Ama siz benden önce davrandınız. Asıl hen size çok ama çok teşekkür ederim. Sizinle iletişim kurmak inanılmaz iyi geliyor bana. Bu foruma üye olduğum için şükrettirdiniz bana:)) forumda bizimle aynı durumda olan çok insan var ama üslup ve yardımcı olma isteği çok önemli. O yüzden iyi ki bu başlığı açmışım da iyi ki siz de buraya mesaj atmışsınız. İletişimimiz hiç kopmaz dilerim. Çünkü biz bizim gibi, bizi anlayanlarla hafifletiyoruz psikolojik çöküntümüzü. Bizim durumunuzda olmayanlar ne yazık ki anlamıyorlar ve onlara da kendimizi anlatabilmek için savaş veriyoruz. Bu da bizi daha çok üzüyor bence. Ve evet, insnın yalnız olmadığını bilmesi her türlü sıkıntı için bir teselli. Bir mücadelede yalnız olma hissi daha fazla yıpratıyor çünkü insanı. Dilerim başarırız, yeneriz bu terörü. Evet, ben buna terör diyorum. Çünkü nasıl ki terör insanların hayatlarına son verip geri kalanların yüreğine tarifsiz acı salıyorsa, hu da öldürmüyor ama süründürüyor, insanın yüreğini yakıp kavuruyor.Umarım faydasını görürsünüz, ben sanırım kafayı yemek üzereyim daldan dala atlamamdan belli .serumun fiyatını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa. Ampulleri direk sürmeniz bencede daha iyi, ben zamansızlıktan şampuanımla kullanıyorum.diş fırçası yardımıyla sürerseniz daha etkili olur, eczanedeki bayan bu şekilde masaj etkisi yaratacağından daha iyi emilim sağlar demişti.... bunu yazdım ama kaybettim . çok şükür bi sıkıntım yok saçımdan başka . iyiki foruma üye olmuşum size çoookkk teşekkür ederim...insanın kendisini anlayan biriyle konuşması çok iyi geliyor gerçekten ve mücadele ne için olursa olsun, tek başına olmamak güzel...