Perde yapımı

canım boncukları perdenin tokasına tutturuyorsun böylelikle sarkma yapmıyor

Arkadaşım dun iplerini hazırlamış beni çağırdı, çocuk odasına perde yapacakmışız... hazırlıksız yakalanmıştım neyseki alnımızın akıyla bitirdik.. yanlız yanımda fotoğraf makinası yoktu ve cep telefonuyla çekmek zorunda kaldım o da malum pek net çıkmadı.. sakkalı ipin simsiz olanıyla yapmak isteyenlere fikir olsun diye ekliyorum.. daha sonra makinayla çekilmiş daha net resimleri eklerim söz :)

Canım bu da çok güzel olmuş ama o üsttekiler ne farba gibi nasıl yaptınız anlatırmısın???

canım usttekiler, kalan iplerden oluşturduğum susler, farba değil ama farba görunumu veriyorlar
ipleri uzun uzunnnn kesip, dalga şeklinde perde tokalarıyla tuturdum

Hım güzel olmuş bende ince şerit gibi örülmüş sandım...Güzel fikirler yaratıyorsun ben cesaret edip yapamadım ya bu sakallı iplerin siyahı var mı?acaba ben görmedimde birde siyah böle bir perde yapsam altında beyaz güneşlik olucak uyarmıki?

bugün yüncüde gördüm bu ipten aynı mantıkla kapı sinekliği yapmışlar ve aralarına da koza ipten renkli olarak boylu boyunca sallandırmışlar çokgüzel olmuş yapacak olanlara önerilir.

bende balkonuma yaptım çok güzel çok süper oldu resmini çektim ama yüklemeyi bilmiyorum en kısa zaman da ablamdan rica edeceğim yükleriz beraber Sersoy teşekkür ederim sayende balkonuma bambaşka bir hava kattım

Duru resmini koyda bakalım canım hangi renk yaptın güneşlik meselesini naptın?

ay rica ederim hayatım... yalnız çok merak ettim biran önce resmini koyda görelim sengözlerimebaksanab

sersoyy bayıldım adetaa ne kadar güzel olmuşş yaa bende yapmak istiyorum bebeğimin odasına iki renk yapmak istiyorum nasıl olur karışıkmı olur acaba bide bi arkadşımda görmüştüm bu sakallı iple makreme ipini karıştırıp halı tarzında yolluk gibi bişi örmüşlerdi ondanda yapasım var ama becerebilirmiyim bilmiyorum sen cok açık duru anlatmışın yaparım heralde tekrar ellerine sağlık canım bizimle paylaştığın içinde çok mersii..

canım çok teşekkur ederim... bebeğini sağlıkla sıhatle kucağına almanı dilerim. Allah tamamına erdirsin.
canım perde için sana tavsiyem bence beyaz sakallı ipin aralarına simli koza iplerin ebruli olanlarını garnutur olarak kullan. inan bana harika olur.. çocuğum olsa odasını öyle yapardım hayalimdir....
halıda yapabilirisin çokta guzel olur.. yalnız bebek odası için bence öyle tuylu halıları pek kullanmamanı tavsiye ederim.. çunku perde gibi değil onlar çok toz tutar, malum toz da bebekler için pek iyi olmaz

sersoy harikasın ellerine sağlık bende denemek istiyorum
çocuk odasına tül mü stormu derken senin bu sunumun bana yeni fikir oldu
inşallah yapabilirim ip için tarif ettiğin yeri bilirim alışverişde yapmıştım daha önceden
teşekkürler kaydirigubbakcemile5

saol canım biran önce çarşıya gidip alıyım malzemelrini verdğin fikir içinde teşekkürler inşallah bulurumm...
halı diil zaten canım aslında halı yapıyolarda ben o kadar yapamam sıkılırım ben paspas tarzı ortaya koymak için bişey yapıcam takım olsun diye..

Arkadaşlar biriniz cevap verin hadi böle sakallı ipten perde yapınca içine güneşlik olarak ne yapıyorsunuz???

kıs vallahi perdeciler ,senden görerek yaparlar bundan.. patentini kimseciklere virme çok harika olmuş canım elin kolun dert görmesin inşallah ..kıs eş dost herkese anlatıom bacım ama anlamıyorlar görmeyince .. bende inşallah ip alıp yapıcam işten fırsat bulursam .bende nasil yapildiğini onlara söğlemicem banane işte..ben anlatınca kale almadılar bnede süğlemem..kıs bide aklıma şey geldi hani kapılara asıyoruzya boncuklu perde buda olmazmı öğle ben düşündüm çok şık olur heralde..

zemus bende onu yazmıştım burda konu açmıştım yatak odama o kapı süslerinden perde yapmaya niyetlndim sonra vazgeçtim nasıl olurki acaba..

Arkadaşlar biriniz cevap verin hadi böle sakallı ipten perde yapınca içine güneşlik olarak ne yapıyorsunuz???

canım ben guneşlik kullanmıyorum malum ağaçlardan içeriyi görmek imkansız :) fakat geçenlerde arkadaşıma yaptığım perdenin altına normal bir guneşlik (beyaz saten) taktık hiçte kötu durmadı

yap hayatım sende yap millet perde görsun :) kapı susu için birşey diyemeyeceğim... biraz hayalgucu biraz cesaretle herşey olur

dediğim gibi çektim resmini ama buraya yüklemeyi bilmiyorum ablamı bekliycem yüklemesi için
balkon camı olduğundan güneşlik kullanmadım canım beyaz yaptım arayada simli beyazlar kattım güneş vurunca yada ışığı yakınca çok güzel oluyor

durucum valla çok merak ettim.. sanıyorum simli iple yaptın perdeyi ışıl ışıl bi harika duruyor dediğin gibi...
önceki sayfalarda yıkamayla ilgili yazdıklarımı oku lutfen perdene bi zarar gelmesin kıyamam gerçi bu hafta benimki bi yıkayacam o zaman yöntemin resmini çeker eklerim

hiç beceremem böyle işleri
ve sanırım beceriksizliğim yüzünden imrenirim hep
süper olmuş
güle güle kullan
çok şık görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…