ay rica ederim hayatım... yalnız çok merak ettim biran önce resmini koyda görelim sengözlerimebaksanabbende balkonuma yaptım çok güzel çok süper oldu resmini çektim ama yüklemeyi bilmiyorum en kısa zaman da ablamdan rica edeceğim yükleriz beraber Sersoy teşekkür ederim sayende balkonuma bambaşka bir hava kattım
sersoyy bayıldım adetaa ne kadar güzel olmuşş yaa bende yapmak istiyorum bebeğimin odasına iki renk yapmak istiyorum nasıl olur karışıkmı olur acaba bide bi arkadşımda görmüştüm bu sakallı iple makreme ipini karıştırıp halı tarzında yolluk gibi bişi örmüşlerdi ondanda yapasım var ama becerebilirmiyim bilmiyorum sen cok açık duru anlatmışın yaparım heralde tekrar ellerine sağlık canım bizimle paylaştığın içinde çok mersii..
Arkadaşlar biriniz cevap verin hadi böle sakallı ipten perde yapınca içine güneşlik olarak ne yapıyorsunuz???
kıs vallahi perdeciler ,senden görerek yaparlar bundan.. patentini kimseciklere virme çok harika olmuş canım elin kolun dert görmesin inşallah ..kıs eş dost herkese anlatıom bacım ama anlamıyorlar görmeyince .. bende inşallah ip alıp yapıcam işten fırsat bulursam .bende nasil yapildiğini onlara söğlemicem banane işte..ben anlatınca kale almadılar bnede süğlemem..kıs bide aklıma şey geldi hani kapılara asıyoruzya boncuklu perde buda olmazmı öğle ben düşündüm çok şık olur heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?