• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Perde ve mobilya uyumu

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

GLSM026

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
12
0
6
35
Eskişehir
Arkadaşlar merhaba

ben aranıza yeni katıldım siteyi de yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum

sizlee bir şey sormak istiyorum , şuan evlilik hazırlığı içersindeyim mobilyalarımızı seçtik ancak perde ve tülde kararsız kalıyorum yardımcı olabilirmisiniz , salon takımının resmini payalşıyorum uygun tül perde örnekleri yollarmısınız :49:

Eklentiler

• $salon takımım.webp
    $salon takımım.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 829
Arkadaşlar merhaba

sizlee bir şey sormak istiyorum , şuan evlilik hazırlığı içersindeyim mobilyalarımızı seçtik ancak perde ve tülde kararsız kalıyorum yardımcı olabilirmisiniz , salon takımının resmini payalşıyorum uygun tül perde örnekleri yollarmısınız :49:

göndermeye çalışıyorum bir kaç foto bakalım olacakmı :)

Arkadaşlar merhaba

Koltukların oldukça hareketli, o yüzden perdelerini oldukça sade seçmek zorundasın.Çiçek desenleri, taba, turkuaz yastıklar.... ben olsam ekru renk düz tül perde(desensiz), yanlara taba rengi (koltukların renginde) panel düşünürüm.Aksini yapar, desenli tül ve fon yaparsan göz yorucu, boğucu bir oda olur.Düz perdeler ile, perdeleri geri plana alıp, koltukları ön plana çıkartmak en iyisi.
Burada da koltuklarda 2 renk var, turkuaz ve beyaz, koltuk yastıkları desenli, bu yüzden koltukların ayaklarında kullanılan kahverengi fonda kullanılmış.Bir de ayrıca, duvar rengini de açık ton yapmalısın.Örneğin resimdeki renk bence senin koltuk takımınla da uyumlu olabilir.
$kahverengi-hali.webp

Son düzenleme:
taçın yeni çıkardıgı desen var internette bulamadım incecik tül üzerine simetrik desenleri var onlara bak derim

Back
X