Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşyalarınız çok güzel, güle güle, hayırlı günlerde kullanın. Halınızdan memnun değilseniz ben alabilirim.(halı konusunda ciddiyim)
güle güle kullanın, gayet zarif ve kullanışlı görünüyor. ağız tadınız bozulmasın.
çok hoş caım sağlıkla mutlulukla oturun inş bende mobılya bakıyorum ama hıcbır fıkrım yokıcıme sınsın ıstıyorum polıs esı olacagım ıcın sağlam ve tasındıgımızda kurulumunu yapacak bı fırma olmalı ama sorun surda ben ıstıkbal ve bellonay sevmedım ne onerırsınız banada yardımcı olun lutfen
ağız tadıyla otur
çok beğendim çok sade ve şık
zevklisin belli![]()
Kırlentileri de eğiştiricem , bir bakın bakalım , ilk msj düzenledimMobilyalarınız çok çok güzel çok beğendim, sadece naçizane önerim listeye kırlentleri de ekleyin. Ağız tadıyla oturmak nasip olsun, iyi gunlerde kullanın.
sade ve hoş olmuş oturma odası için ben de bu tarz şeyler planlıyorum inşallah. çok beğendim güle güle oturun.
Evleneli 7 senemiz doldu .
Düğün zamanımızda o zamanki şartlardan dolayı çok beğene beğene almamıştık mobilyalarımızı .
Çok şükür yenileme zamanızmız geldi
Casa mobilyada ısrarcıydım ama tam bir salon takımının fiyatı 20.000 i buluyordu
Öylesine yakınlarındaki bir mağazaya girdik , tamamen fikrim değiştiCountry tarz mobilyalar seçtik . Hemde casa gibi sağlam ve yarı fiyata
Kasım ayında gelecek İnşa Allah
Kolttuğumuzun modeli böyle ;
kumaş ve ayak renkelri ise aynen bu şekilde ;
Masa ve sandalyelerimiz bu şekilde , sadece 2 baş sandalye kollu olacak , ayrıca konsol yok
ünitemiz iste bu şekilde , birde üzerine bir kaç raf ialve ettik
İlaveten , tekerlekli c sehpa , köşe sehpası , ve 4 lü servis sehpası da var
İnşaAllah geldiklerinde aksesuarları da tamamlayıp fotoğraflarım
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Güncelleme :
Sonunda yerleşti salonum kızlar , daha eksiklerim var , ama yavaş yavaş seçe seçe alacağım
Koltukları çok rahat
Darısı isteyenlere
Alınacaklar halı, perde , avize , aksesuar
[COLOR="#800080"Örtülerimi English home dan aldım
Uploaded with ImageShack.us
Güncelleme ;
Bayanlar fikirleirnizi istiyorum , bu hafta halı avize ve perde kandı bakıcam
Biraz pastel tonda renklendireyim istiyorum ,
Halıyı açık krem rengi alıp içinde açık pembe-gülkurusu rengi arasında minik çiçekli birşey düşünüyorum , Sanat halıda çok hoş modeller var
Avize buna benzer birşey ;
Perde kandı ve kırlentiler English home dan beğendim ;
[/COLOR]
senin salon da küçükmüş bizimki gibi, 2 tane kanepe tercih etmişsin, ben köşe takımı düşünüyorum, kısmet olursa eğer.