• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yeni Mobilyalarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
güle güle kullanın, gayet zarif ve kullanışlı görünüyor. ağız tadınız bozulmasın.

Eşyalarınız çok güzel, güle güle, hayırlı günlerde kullanın. Halınızdan memnun değilseniz ben alabilirim.(halı konusunda ciddiyim)

Eşyalarınız çok güzel, güle güle, hayırlı günlerde kullanın. Halınızdan memnun değilseniz ben alabilirim.(halı konusunda ciddiyim)

Çok teşekkürederim , Halım kayınvaldeme gidecek :10::1:

çok hoş caım sağlıkla mutlulukla oturun inş bende mobılya bakıyorum ama hıcbır fıkrım yok :( ıcıme sınsın ıstıyorum polıs esı olacagım ıcın sağlam ve tasındıgımızda kurulumunu yapacak bı fırma olmalı ama sorun surda ben ıstıkbal ve bellonay sevmedım ne onerırsınız banada yardımcı olun lutfen

çok hoş caım sağlıkla mutlulukla oturun inş bende mobılya bakıyorum ama hıcbır fıkrım yok :( ıcıme sınsın ıstıyorum polıs esı olacagım ıcın sağlam ve tasındıgımızda kurulumunu yapacak bı fırma olmalı ama sorun surda ben ıstıkbal ve bellonay sevmedım ne onerırsınız banada yardımcı olun lutfen

Çok teşekkürederim , bu mobilyalarım sağlam ömürlük , ama yatak odam bellona resmen kağıt kaplamışlar suntanın üzerine , 7 yıl önce çokta yüksek bir fiyat ödemiştik ona , görüntü var ama kalite yok :19:

Casa Mobilya çok sağlam geliyor bana , ama fiyatlar çok uçuk , yinede bakın konuşun derim:34:

Mobilyalarınız çok çok güzel çok beğendim, sadece naçizane önerim listeye kırlentleri de ekleyin. Ağız tadıyla oturmak nasip olsun, iyi gunlerde kullanın.

sade ve hoş olmuş oturma odası için ben de bu tarz şeyler planlıyorum inşallah. çok beğendim güle güle oturun.

Mobilyalarınız çok çok güzel çok beğendim, sadece naçizane önerim listeye kırlentleri de ekleyin. Ağız tadıyla oturmak nasip olsun, iyi gunlerde kullanın.
Kırlentileri de eğiştiricem , bir bakın bakalım , ilk msj düzenledim ;)

sade ve hoş olmuş oturma odası için ben de bu tarz şeyler planlıyorum inşallah. çok beğendim güle güle oturun.

Teşekkürederim , darısı evinize;)

Güncelleme yaptım bayanlar , ilk fotoğraflı yorumumun altına bakıp eklediğim perde avize ve halı konusunda fikirlerinizi istiyorum:16:

avizenizi çok beğendim, ancak keşke yastıklar için daha küçük ve hareketli desenleri olan bir model tercih etseydiniz, bu deseni contry tarzıyla çok bütünleştiremedim, perde de aynı şekilde odaya hareket katmalıydı, bu haliyle country için fazla sakin kalacak gibi, bunları tamamiyle bir tarz yakalamak istediğinizi düşünerek söyledim, seçimleriniz hoş, hayırlı olsun:)

cnm süperler ya allahım güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin inş bende yeni evlenicem ve bütçemizi aşıyor bu tarz mobilyalar ama nişanlım ilerde gönlümüzce döşeriz diyor bende country tarzına yakın bişiler aldıracam artık:31::31:

Mobilyalarınız çok güzel,salonunuz da çok ferah olmuş. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin uzun yıllar boyunca. Hayırlı,uğurlu olsun :)

Evleneli 7 senemiz doldu .
Düğün zamanımızda o zamanki şartlardan dolayı çok beğene beğene almamıştık mobilyalarımızı .
Çok şükür yenileme zamanızmız geldi :32:

Casa mobilyada ısrarcıydım ama tam bir salon takımının fiyatı 20.000 i buluyordu :53:

Öylesine yakınlarındaki bir mağazaya girdik , tamamen fikrim değişti :1: Country tarz mobilyalar seçtik . Hemde casa gibi sağlam ve yarı fiyata :ssz:
Kasım ayında gelecek İnşa Allah

Kolttuğumuzun modeli böyle ;

kumaş ve ayak renkelri ise aynen bu şekilde ;

Masa ve sandalyelerimiz bu şekilde , sadece 2 baş sandalye kollu olacak , ayrıca konsol yok

ünitemiz iste bu şekilde , birde üzerine bir kaç raf ialve ettik

İlaveten , tekerlekli c sehpa , köşe sehpası , ve 4 lü servis sehpası da var :23:

İnşaAllah geldiklerinde aksesuarları da tamamlayıp fotoğraflarım :39:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Güncelleme :

Sonunda yerleşti salonum kızlar , daha eksiklerim var , ama yavaş yavaş seçe seçe alacağım :34:

Koltukları çok rahat :8:

Darısı isteyenlere :16:

Alınacaklar halı, perde , avize , aksesuar :31:

[COLOR="#800080"Örtülerimi English home dan aldım :34:

Uploaded with ImageShack.us

Güncelleme ;

Bayanlar fikirleirnizi istiyorum , bu hafta halı avize ve perde kandı bakıcam

Biraz pastel tonda renklendireyim istiyorum ,
Halıyı açık krem rengi alıp içinde açık pembe-gülkurusu rengi arasında minik çiçekli birşey düşünüyorum , Sanat halıda çok hoş modeller var
Avize buna benzer birşey ;

Perde kandı ve kırlentiler English home dan beğendim ;

[/COLOR]

canımm çok hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bayanlar çok teşekkürederim ,Allah herkesin gönlüne göre versin inşaAllah ,

Halı, avize ve kırlentiler geldi , birtek kanatlar kaldı , onlarda gelsin tekrar fotoğraf çekerim ,
Son eksiğim tül ama biraz beklemem gerekecek , iyi birşey olsun istiyorum. Şuan evde bulunan idare ediyor

çok beğendim özellikle tv üniteni, çok değişik geldi, güle güle kullan, darısı başıma inşallah

senin salon da küçükmüş bizimki gibi, 2 tane kanepe tercih etmişsin, ben köşe takımı düşünüyorum, kısmet olursa eğer.

senin salon da küçükmüş bizimki gibi, 2 tane kanepe tercih etmişsin, ben köşe takımı düşünüyorum, kısmet olursa eğer.

arkadaşım mobilyalar çok güzel, koltuklara bayıldım. fakat duvar rengi hiç olmamış, koltukları hiç göstermemiş. duvar rengini daha soft renkler kullansan açık uçuk tonlar olabilir. mobilyaların çok daha şık durabilir.

Back
X