Mutfağımızın camından kombi borusu çıkıyor dışarı doğru ve onun bulunduğu kısıma perde asamıyorum,kenardan perdesiz bir boşluk kalıyor, oraya perdeyi yapıştırmayı düşünüyorum, daha farklı bir fikri olan var mı?
boru çıkıyorsa nasıl yapıştıracaksın anlayamadım gözümde canlandıramadım o yüzden
Sen yine bir kısmına takabiliosun.benim camın önünde ocak var.hiç perde takamıyorum(
boru çıkıyorsa nasıl yapıştıracaksın anlayamadım gözümde canlandıramadım o yüzden
Sen yine bir kısmına takabiliosun.benim camın önünde ocak var.hiç perde takamıyorum(
canım ben anladım çünkü bende de aynı sorun vardı
neyse ki annem çözdü
perdeyi iki parça yaptı.bir parçasını borunun sağ tarafına gelecek şekilde astı.diğer parçayı da borunun sol tarafına gelecek şekilde astı
Yapıştırılmış bir perdeden daha düzgün durur en azından.
Delikli içerden dışarıyı gösteren ama dışardan içeriyi göstermeyen o tip kağıtlar var gayet kullanışlıda olur görüntü açısından da düzgün durur
Teşekkür ederim canım ben de perdeciye ufaçık bi parça diktirdim de henüz gidip alamadım
Benim tüller ve perde dikilmişti ve ben orası hariç diktirmiştim şimdi bu yeni dikilen yanda ufacık bişey olucak biraz sırıtcak ama beğenmezsem çıkarırım kağıt yapıştırırım diye düşündüm.