Perde Sorunu

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Kızlar merhaba,

Mutfağımızın camından kombi borusu çıkıyor dışarı doğru ve onun bulunduğu kısıma perde asamıyorum,kenardan perdesiz bir boşluk kalıyor, oraya perdeyi yapıştırmayı düşünüyorum, daha farklı bir fikri olan var mı?

boru çıkıyorsa nasıl yapıştıracaksın anlayamadım gözümde canlandıramadım o yüzden
Sen yine bir kısmına takabiliosun.benim camın önünde ocak var.hiç perde takamıyorum(

Resmini çekip koyamazmısın bende canlandıramadım gözümdee cnm

borunun gectıgı kısım duvarım ölcusunu alın takrıben bır karıs kadardır..ve perdenın o kısmından 1 karıs kare acın yada perdecıye actırın..sız perdecıye goturup durumu anlattıgınızda o sıze akıllı bır ıs cıkartacaktır..

bızım evımızdekı perdede oyleydı o kısımdan 1 karıs actırdık bu sayede sadece borunun gectıgı kısımda tul yok ama altında var..

umarım anlatabılmısımdır..

hmm evet anladım cnm ama sadece o kadarcık perde yapar mı ki? Diğer tarafa yeni yaptırdık da.

bende tam anlayamadım yani kafamda canlandıramadım ama camın açık kalan kısmına delikli yapışkan kağıtlardan yapıştırabilirsiniz

canım ben anladım çünkü bende de aynı sorun vardı
neyse ki annem çözdü
perdeyi iki parça yaptı.bir parçasını borunun sağ tarafına gelecek şekilde astı.diğer parçayı da borunun sol tarafına gelecek şekilde astı

O da aklıma geldi beyaz yapışkan kağıt düşündüm olabilir aslında

Yapıştırılmış bir perdeden daha düzgün durur en azından.
Delikli içerden dışarıyı gösteren ama dışardan içeriyi göstermeyen o tip kağıtlar var gayet kullanışlıda olur görüntü açısından da düzgün durur

bendede aynı sıkıntı var perde yaklaşmıyor oraya ora açık kalıyor hem güzel görünmüyor hem eşim huylanıyor

evim güzel evimden bi arkadaşın evinden dikkatimi çekmişti boru senin dediğin gibi bakmak istersen...

Eki Görüntüle 303451 evim güzel evimden bi arkadaşın evinden dikkatimi çekmişti boru senin dediğin gibi bakmak istersen...

Teşekkür ederim canım ben de perdeciye ufaçık bi parça diktirdim de henüz gidip alamadım

Benim tüller ve perde dikilmişti ve ben orası hariç diktirmiştim şimdi bu yeni dikilen yanda ufacık bişey olucak biraz sırıtcak ama beğenmezsem çıkarırım kağıt yapıştırırım diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…