Perde önerisi

Xxxppp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
99
88
38
31
Merhaba,
Yeni alacağımız ev için resimde gördüğünüz balkona çıkan kapıya perde bulamadık. Sizce buraya nasıl perde olur? Diğer taraf fon perde ve yere kadar perde olacak. Yardımlarınızı bekliyorum :)

İki tarafa da stor üstü katlamalı tül yaptırırdım ben olsam. Katlamalı tül istemezseniz yine stor üstü uzun tül yeterli. Fon bana demode geliyor açıkçası.

tek tül yapip kenara toplayip tutturabilirsiniz simdi evlerde yapiyorlar ya adini bilmiyorum modelin
yada tül model stor da olur

Ablam yaptırdı yeni akıllı perde kesinlikle şiddetle tavsiyedir

İki tarafa da stor üstü katlamalı tül yaptırırdım ben olsam. Katlamalı tül istemezseniz yine stor üstü uzun tül yeterli. Fon bana demode geliyor açıkçası.
Katlamalı tül daha önce kullandım zor geldi biraz bana o yüzden onu düşünmedim. Uzun tülü düşüneceğim.teşekkürler :)

2980C337-F796-4BE1-AF29-AAC301673352.webp

Kesinlikle plicell perde öneririm, hem derli toplu duruyor hemde kapıyı engellemiyor.

Merhaba,
Yeni alacağımız ev için resimde gördüğünüz balkona çıkan kapıya perde bulamadık. Sizce buraya nasıl perde olur? Diğer taraf fon perde ve yere kadar perde olacak. Yardımlarınızı bekliyorum :)
Benimki de aynı ben aynı perdeden o kapı için de ölçü vermiştim, altınada yine aynı ölçülerde güneşlik. O şekilde hoş duruyor büyük pencere için fon perde var ona başka fon yaptırma gereği duymadık 😊

Eki Görüntüle 2540342

Kesinlikle plicell perde öneririm, hem derli toplu duruyor hemde kapıyı engellemiyor.
Diğer 3lü camda fon ve uzun tül olacak ama çünkü şu anki evimizde kullandığımız perde oraya uyuyor. Yanındaki kapı bu şekilde olur mu sizce? Benim de aklıma geldi ama emin olamadım hiç görmedim gözümde canlandıramıyorum :)

Diğer 3lü camda fon ve uzun tül olacak ama çünkü şu anki evimizde kullandığımız perde oraya uyuyor. Yanındaki kapı bu şekilde olur mu sizce? Benim de aklıma geldi ama emin olamadım hiç görmedim gözümde canlandıramıyorum :)
Benim evim full zebra ve bundan, yani beni kimse perdeye ikna edemez artık öyle diyim :) hiç sıkıntı olmaz bence, illa ki oraya bi koltuk gelecektir.

Pimapenin iç kısmına vida monte ediliyor, uzun bir çubuğa perde geçiriliyor ve çubuk vidalara takılıyor.
Umarım anlatabilmisimdir.🙄🙄

Pek anlayamadım ama fotoğraf varsa belki daha iyi anlayabilirim :)
Maalesef yok..
Diyelim pimapenin camı 50 cm.
50 cm lik uzun iki demir kesiliyor..
Demirler perdenin alt ve üstündeki demirin girebilecegi kadar yuva dikiyor terziler ve o yuvadan demirler geçiriliyor.
Sonra pimapenin siyah lastik kısmına monte edilen vidalara demirler yerleştiriliyor.
🙈🙈🙈🙈
Adını bilmiyorum..

Merhaba,
Benim salonumda bu şekilde..pencerede düz tül var..balkon kapısına da rustik takılıp tül perde yaptırdık..briz deniliyordu yanlış hatırlamıyorsam yukarda bir arkadaşın bahsettiği çerçevelere çubuk takılan perde modelinin ismi..eski perdem o şekildeydi..ama yeni yapılan rustik ve tül hali çok daha şık oldu..

Eğer tül yaptırırsanız kapının alt ve üst kısmına çıta koyarak perdeleri alt ve üst kısımdan bu çıtalara geçirebilirsiniz. Kapılara konan perdelerin verdiği rahatsızlığı vermez ancak perdeyi açmak isterseniz falan rahat olmayabilir bir de şık durur mu bilmem
Resim ekledim ama anlar mısınız bilmem😁

Eklentiler

• E6AE68AF-8717-4E33-9804-8D65DE5C96B5.webp
    E6AE68AF-8717-4E33-9804-8D65DE5C96B5.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 206
Eğer tül yaptırırsanız kapının alt ve üst kısmına çıta koyarak perdeleri alt ve üst kısımdan bu çıtalara geçirebilirsiniz. Kapılara konan perdelerin verdiği rahatsızlığı vermez ancak perdeyi açmak isterseniz falan rahat olmayabilir bir de şık durur mu bilmem
Resim ekledim ama anlar mısınız bilmem😁
Ben de bunu anlatmaya çalışmıştım. 🙈🙈🙈🙈

Back
X