Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katlamalı tül daha önce kullandım zor geldi biraz bana o yüzden onu düşünmedim. Uzun tülü düşüneceğim.teşekkürler :)İki tarafa da stor üstü katlamalı tül yaptırırdım ben olsam. Katlamalı tül istemezseniz yine stor üstü uzun tül yeterli. Fon bana demode geliyor açıkçası.
Bu benim de aklıma geldi olabilir :)tek tül yapip kenara toplayip tutturabilirsiniz simdi evlerde yapiyorlar ya adini bilmiyorum modelin
yada tül model stor da olur
Benimki de aynı ben aynı perdeden o kapı için de ölçü vermiştim, altınada yine aynı ölçülerde güneşlik. O şekilde hoş duruyor büyük pencere için fon perde var ona başka fon yaptırma gereği duymadıkMerhaba,
Yeni alacağımız ev için resimde gördüğünüz balkona çıkan kapıya perde bulamadık. Sizce buraya nasıl perde olur? Diğer taraf fon perde ve yere kadar perde olacak. Yardımlarınızı bekliyorum :)
Diğer 3lü camda fon ve uzun tül olacak ama çünkü şu anki evimizde kullandığımız perde oraya uyuyor. Yanındaki kapı bu şekilde olur mu sizce? Benim de aklıma geldi ama emin olamadım hiç görmedim gözümde canlandıramıyorum :)Eki Görüntüle 2540342
Kesinlikle plicell perde öneririm, hem derli toplu duruyor hemde kapıyı engellemiyor.
Benim evim full zebra ve bundan, yani beni kimse perdeye ikna edemez artık öyle diyim :) hiç sıkıntı olmaz bence, illa ki oraya bi koltuk gelecektir.Diğer 3lü camda fon ve uzun tül olacak ama çünkü şu anki evimizde kullandığımız perde oraya uyuyor. Yanındaki kapı bu şekilde olur mu sizce? Benim de aklıma geldi ama emin olamadım hiç görmedim gözümde canlandıramıyorum :)
çok şık duruyor özellikle boyle tek kapilardaBu benim de aklıma geldi olabilir :)
Pek anlayamadım ama fotoğraf varsa belki daha iyi anlayabilirim :)Pimapenin iç kısmına vida monte ediliyor, uzun bir çubuğa perde geçiriliyor ve çubuk vidalara takılıyor.
Umarım anlatabilmisimdir.![]()
Maalesef yok..Pek anlayamadım ama fotoğraf varsa belki daha iyi anlayabilirim :)
Benim salonumda bu şekilde..pencerede düz tül var..balkon kapısına da rustik takılıp tül perde yaptırdık..briz deniliyordu yanlış hatırlamıyorsam yukarda bir arkadaşın bahsettiği çerçevelere çubuk takılan perde modelinin ismi..eski perdem o şekildeydi..ama yeni yapılan rustik ve tül hali çok daha şık oldu..Merhaba,
Yeni alacağımız ev için resimde gördüğünüz balkona çıkan kapıya perde bulamadık. Sizce buraya nasıl perde olur? Diğer taraf fon perde ve yere kadar perde olacak. Yardımlarınızı bekliyorum :)
Rustik perde sanırsam anlattığın cok tatli anlatmisinPimapenin iç kısmına vida monte ediliyor, uzun bir çubuğa perde geçiriliyor ve çubuk vidalara takılıyor.
Umarım anlatabilmisimdir.![]()
Ben de bunu anlatmaya çalışmıştım.Eğer tül yaptırırsanız kapının alt ve üst kısmına çıta koyarak perdeleri alt ve üst kısımdan bu çıtalara geçirebilirsiniz. Kapılara konan perdelerin verdiği rahatsızlığı vermez ancak perdeyi açmak isterseniz falan rahat olmayabilir bir de şık durur mu bilmem
Resim ekledim ama anlar mısınız bilmem![]()